Jak přikrmovat nesedící dítě?
- Fotoalbum (2)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
jak přikrmovat nesedící dítě
ahoj možná mám trochu trapnej dotaz ale -na doporučení doktorky- začneme za týden s příkrmy(malé bude 5 měsíců). jak přikrmujete nesedící dítě? v leže???!židličku máme z druhé ruky dřevěnou nepolohovací do té ale samozdřejmě dítě dát nemůžu když samo nesedí.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
My jsme krmili v lehátku a od sedmého měsíce jsem ho už na jídlo dávala do židličky. Sice sám neseděl ,ale na těch pár minut (více času nám jídlo nezabralo
) jsem ho tam dala. V polosedu v lehátku totiž už být nechtěl, mrskal se a jídlo bylo všude. Myslím, že jsem mu tím nijak neuškodila, opravdu tam byl během celého dne všehovšudy dvacet minut…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
my jsme lehatko nemeli.. drzela jsem ji levou pazi, v leve ruce kelimek, v prave lzicka.. zadna veda, jde to snadno ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já ho mám normálně na ruce jako když krmím.. Ale budeme kupovat polohovací židličku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
taky v lehátku
něco takového:
http://www.medabeda.cz/…hatka/siesta
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
klárku jsem krmila v lehátku, vikiho v polohovací jídelní židličce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Doma krmím v polohovací jídelní stoličce. Na návštěvách ji mám na klíně, jednou rukou držím, druhou krmím.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj,
v pololehu na klíně. Jednou rukou jsem držela dítě, druhou krmila. Asi tak od těch 7 mi měsíců jsem dávala na těch pár minut denně do židličky. Normální nepolohovací.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
krmím holky v těch lehátkách…tam je výhoda, že se to dá svlíct a vyprat, páč jsou děsný prasátka a matlaj to všude, ale v autosedačce to do nich líp padá..jsou tam v lepší poloze, ale zas ta údržba je horší. kámoška si taky pochvaluje kojící polštář… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
jojo, také na cestách používáme púři krmení autosedačku - ještě nesedíme
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
markynko - první dítě jsem krmila na ruce, přesně jak popisují holky, ale je fakt, že lehátko je mnohem pohodlnější pro moje zchátralý tělo
Takže pak jsem pořídila na druhé dítě lehátko - na příkrmy skoro škoda nové -
třeba tady za stovku
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
pa har.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit