Jak přinutit 2-leté dítě více pít?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
891
12.7.10 21:33

Nanak, spočítáno to nemám, ale je to různé. Někdy to drží do poslední chvíle, protože ji to obtěžuje, jindy jde pokaždé, když jdu já i v mezičase. Ráno a tak do dopolední svačiny žluté, pak chci průhlednou. Když je žlutá, prostě jí to ukážu, řeknu, že je to špatně a že se musí jít napít. A taky jí teď baví 2 nádoby najednou - domácí hrnek a hned vedle něj lahev, co měla venku, na dopití. A v těchhle vedrech svačí skoro jen vychlazené ovoce na kousky - různé druhy v jedné misce, to ji baví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
25.8.13 13:30

Mam 3 leteho chlapecka. Od 1 roku a pul je bez plen. Ted ve 3 letech mu pretahovali pindika a mame problem. Nechce se proste vycurat.Ma asi zafixovane v hlave, ze ho to prvni dny po pretahovani palilo a ted necura vubec. Vydrzi 24 hodin necurat. Byli jsme i na pohotovosti, pry se proste vycura v noci. Ale ani v noci ci ve vane se nevycura az za 24 hodin se prostÄ› pocura sam do kalhot. Co mame delat, jsem zoufala. a to máme jit za tyden do skolky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11

Mam 3 leteho chlapecka. Od 1 roku a pul je bez plen. Ted ve 3 letech mu pretahovali pindika a mame problem. Nechce se proste vycurat.Ma asi zafixovane v hlave, ze ho to prvni dny po pretahovani palilo a ted necura vubec. Vydrzi 24 hodin necurat. Byli jsme i na pohotovosti, pry se proste vycura v noci. Ale ani v noci ci ve vane se nevycura az za 24 hodin se prostÄ› pocura sam do kalhot. Co mame delat, jsem zoufala. a to máme jit za tyden do skolky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.3.15 11:00

Tak něčím obdobným teď taky procházím - syn 26 měsíců, nechce vůbec pít! už nevím jak na něj - sunar ráno ani večer nepije. Přes den vypije max.50ml, možná ani to ne. Večer jsem už musela použít dávkovací tyčku od nurofenu a dát mu alespoŇ 15ml čaje - zkrátka jak kdyby to dělal na truc. Jsem z toho zoufalá.
Vyzkoušeli jsme brčka, hrneček, lžičku, kubíky, džusy, čaje, meltu, šťávu a nic :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.9.25 10:43

@kaculkadraculka u nas to same…vim ze to je stara diskuze, ale pomohlo pak neco?
Dcera, cerstve dva roky… nechce pit, mame doma x hrnicku, lahvi, kelimku a nic. zkousela jsem ruzne caje, vodu… jedine co me pije je, kdyz jdem na nakup a vidi v obchode kubika/jupika. to vypije lahev za 2 hodiny a pak zas nic.kdyz ji lahev vezmu-aby to nevypila jednorazove, tak je rev. :roll:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí

3 batolecí mléko