Jak řešit situaci

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4904
3.5.19 11:16

Tak od takového ruce pryč. Byla sakra chyba, že ses k němu vracela. Bylas samoživitelka s jedním dítětem, teď budeš samoživitelka se dvěma. Co už - stalo se - takže teď radím hledat bydlení, nechat si vyměřit alimenty i na mladší a na sebe (máš nárok pobírat do dvou let věku mladší). Nejspíš pak budeš mít i nárok na přídavky, příspěvek na bydlení atd.
A prosimtě - už se k němu hlavně nevracej :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.5.19 12:30

@cecetka ano máš pravdu děkuju

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.5.19 12:33

@vedma007 ahoj děkuju jsem ráda za tvoji radu :) ano stalo se chtěla jsme mu dát šanci a bohužel se ukázalo že to nebyl dobrý nápad i moje mamka mu ji dala a působilo to na nás že se poučil a že to fungovat bude ale bohužel. ano jsme kráva :,(

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.5.19 12:40

@Beckyttine5 zatím ne musím si hledat bydlení, rozhodila jsme sítě po známých a kamarádkách zkusím i na město a zažádat si o byt, úspory nemám bohužel, rodina se bude snažit pomoct co budou moct, o tom že můžu žádat výživné i na sebe jsme nevěděla, takže za to děkuji, čistý příjem má cca 25tis podle měsíce.

• Citovat
  • Upravit
3745
3.5.19 12:55

Nevím, kolik máš výživné na starší, tam bych to viděla kolem 3000. Pokud máš ty 3000, tak bych požádala o 2500 na mladší a na sebe cca 2000-3000, to je reálné získat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.5.19 13:00

@Beckyttine5 je to tak jak píšeš na starší mám 3 tis a na mladší chci žádat těch 2-2500 kč na sebe nevím zda mi něco soud napíše, ale zkusit to můžu

• Citovat
  • Upravit
3745
3.5.19 13:08

Budou to ale 2 různé žaloby.. nejprve dej na dítě, chtěj raději 3000, to řízení není zpoplatněno, tak nemáš co ztratit.. a potom, podle toho, jak to dopadne, urci částku i na sebe- ale nejprve se s nim zkus dohodnout.. minimálně ty 2000 dostaneš určitě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí