Jak řešíte jídlo na dovolené

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2164
27.1.19 17:24

Minuly rok jsme byli na Lipne.na obedy jsme chodili do restaurace,snidane jsme meli v cene apartmanu a na veceri jsme si kupovali v mistnim supermarketu jidlo.kdyz dovolena tak dovoolena bez vareeni :D jeli jsme se podivat na prehradu,do Hluboky ma zamek,Ceskeho Krumlova,stezka korunami stromu lanovkou.uzili jsme si to :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13821
27.1.19 19:54

Volíme polopenzi. Na oběd chodíme někam do restaurace během výletu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
27.1.19 19:56
@Anonymní píše:
Dobrý den, Jedeme na tyden na dovolenou na Lipno s dvěma malými dětmi do apartmánů. Mojw otázka zní jak to resite s jidlem. Máte navareno z domu, vaříte si, nebo chodíte po restauracich? A popřípadě nějaký typ na výlet.. Děkuji za každou odpověď.

v zadne restauraci mi nenavari tak dobre, aby mi chutnalo lepe nez doma. I v Recku si varim sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16302
27.1.19 20:13

Navařené (zavařené) jídlo z domova mi dává smysl jen, když se jede na místo bez ledničky a bez dostupných surovin.
Jezdíváme taky do apartmánů, právě kvůli možnosti si sami uvařit. Bereme sebou kontaktní elektrický gril, na kterém děláme: tousty/panini, lososa/maso/klobásky, grilovanou zeleninu (je to rychlé, a třeba i obyčejný chleba se sýrem a šunkou když se zapeče, tak to dětem chutná mnohem víc). Když nás zaujme něco cestou, tak se najíme cestou, jinak nemáme problém si ráno dát pořádnou snídani, na výletě přes den nějakou menší sváču a třeba zmrzlinu, a najíst se pak pořádně až v podvečer v klidu „doma“. Takže žádné velké vyváření, ale než si dát v restauraci za dost peněz pidiporci lososa, tak si radši koupíme pořádný filet a uděláme si ho na grilu sami.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2700
27.1.19 20:27

Já jsem letos dostala tip od kamarádky na hotovky.cz(snad to můžu napsat), takže poprvé letos využuji na dovolenou do Itálie. U každého jídla je přesně uvedeno složení,nejsou tam žádná éčka apod., tak jsem zvědavá, jak to bude chutnat. Dodělam jen přílohu a je to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3348
27.1.19 20:59

Momentalne vetsinou jezdime na nejakou chatu. Takze zahrada, 6 dni ze sedmi grilujem. Nebo si aspon dame spekacky na ohni. To mam na lete nejradeji!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
420
27.1.19 22:52

Pri ceste na dovolenou (at jedeme kamkoli v cr nebo zahranici) se obvykle stavime na nakup v lidlu a pak si v apartmanu sami varime, obcas vyrazime na veceri do restaurace. Z domova si beru koreni, slanku a dobrou panvicku, protoze tu mivaji apartmany obvykle v hroznem stavu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
194
29.6.20 16:15
@migmina píše:
Minuly rok jsme byli na Lipne.na obedy jsme chodili do restaurace,snidane jsme meli v cene apartmanu a na veceri jsme si kupovali v mistnim supermarketu jidlo.kdyz dovolena tak dovoolena bez vareeni :D jeli jsme se podivat na prehradu,do Hluboky ma zamek,Ceskeho Krumlova,stezka korunami stromu lanovkou.uzili jsme si to :dance:

Prosím o doporučení kam si zajít na Lipně na oběd? Něco i finančně dostupného, ne 300 za oběd. Moc děkuji :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí