Jak rychle zatočit s nachlazením?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5354
22.9.15 21:33

@Ya-ya Sodu jsem kupovala v lékárně, podobné balení jko to DM v takovém malém kyblíčku. KDyž to na mě leze, koupím 100% pomerančový juice, lépe se to pak vstřebává. A pak co dvě hodinky si ho naleju třeba do panákovky, přidám 4 odměrky céčka, nějak podobně sody a kopnu to do sebe. Hlavně pozor, po zlepšení příznaků užívat ještě tak dva dny, jinak se to může vrátit.
To množství prý záleží, máš si dávkovat tak, než tě to začne prohánět, a pak ubrat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
134
25.9.15 17:31

Ahoj holky :)
Tak jsem vás všechny poslechla a od každé si „vzala“ něco.. byla jsem nesutále v teple, dělala jsem si vodu s jedním citronem, naložila jsem si pokrájenou cibuli a česnek do medu a po uvolnění šťávy jsem pravidelně konzumovala, dělala jsem si multivitamínové šumáky, brala jsem Acc a dělala si horký heřmánmový a mátový čaj s medem. Úspěšně můžu říct, že už včera jsem se cítila jako rybička, jen jsem neměla čas napsat to sem :) Takže všem moc děkuju :) po vašich radách jsem byla do dvou dnů jako řípa :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
134
25.9.15 17:35

Jó a jinak ke coldrexu.. taky jsme si ho koupila.. ale pak jsem četla na netu, že ve finále vyjde nastejno, když berete ibalgin a k tomu si šplícháte kapky do nosu. Za prvé to vyjde 2× tak levněji a za druhé coldrex sice obsahuje látku, která uvolňuje nos, ta ale prý způsobuje deprese.. :/ Tak nevím, to už si radši budu šplíchat ty kapky a zvlášť brát k tomu ibalgin.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30638
25.9.15 17:36

Diskuse přímo jako dělaná pro mě…v úterÿ jdu na vstupní prohlídku kvůli nové práci, tak se potřebuju vykurýrovat. Dík za rady :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
134
25.9.15 17:37

@laducha Tak to držím palce :) mně osobně fakt pomohly :) jak říkám.. do dvou dnů jsem byla jako rybička :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13331
25.9.15 17:40

Poradíte někdo, jak zastavit vodovou rýmu z nosu? Dneska mě to pronásleduje celý den a mám toho dost :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
134
25.9.15 17:46

@chipsa To nevím :? Ale radši tekutou, než tu, u které se nosem zaboha nenadechneš :) jen bych si ten nos něčím mazala abys ho pak neměla tolik odřený… S tekutou rýmou musíš mít kapesník u nosu pořád, ne? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13331
25.9.15 17:47
@Terez.nnkbff píše:
@chipsa To nevím :? Ale radši tekutou, než tu, u které se nosem zaboha nenadechneš :) jen bych si ten nos něčím mazala abys ho pak neměla tolik odřený… S tekutou rýmou musíš mít kapesník u nosu pořád, ne? :)

Ona je tekutá a zárověn nemůžu dýchat :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30638
25.9.15 17:50

Napodobně, sedím tu s otevřenou pusou, jinak nemůžu dýchat, a vypadám jak „tydýt“ :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
134
25.9.15 17:50

@chipsa Jaj :( Tak to nevím, co bych ti doporučila :( asi jen ty rady, co holky doporučovaly mně.. fakt pomohly :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13331
25.9.15 17:51
@laducha píše:
Napodobně, sedím tu s otevřenou pusou, jinak nemůžu dýchat, a vypadám jak „tydýt“ :oops:

tak to jsme na tom stejně, jsem nateklá jako karkulka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou

Ikona - Pavla Hájková

Mgr. Pavla Hájková