Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou
Mgr. Pavla Hájková
Ahojte všichni
potřebovala bych radu… Už druhý den je mi fakt mizerně, kašlu, smrkám, mám zvýšenou teplotu. Bohužel mě tato viróza zachytila v tu nejhorší možnou dobu a nemůžu si dovolit nějak marodit…
nemáte nějaký babský rady co opravdu rychle zabírají? Zázvorovy čaj už jsem zkoušela ale že by se mi nějak ulevilo se říct nedá ![]()
Vitamína c ve vyšších dávkách, med, cibulový sirup, inhalovani vincentky, zázvorový čaj
@Terez.nnkbff Vygoogli si megaskorbická léčba
Je to léčba vysokými dávkami vitaminu C, od té doby, co to znám, jsem nebyla pořádně nemocná. Když cítím, že na mě něco leze, hned nasadím céčko, nic se nerozjede a za pár dní o ničem nevím ![]()
edit. skrze mlíčko to výborně působí i na malou ![]()
Šárko bohužel se slivovici mám problém, jen ji cítím už se mi navaluje…
lucenko cibulový sirup už čeká do zítřka až pustí cibule stavu
tu vincentku mám tedy zahrat a pak pod ručníkem inhalovat? Dreezy určitě mrknu, zní to zajímavě.. Mam problém s imunitou tak by to snad vyřešilo i tohle
děkuju holky
![]()
Do sklenice s vodou si vymačkám celý citron a vypiju to. Po tom si udělám zázvorový čaj s citronem a s hodně medem. A pak každou hodinu si dávám echinaceové kapky a většinou se druhý den probudím a je mi o mnohem lépe
.
@Martina1991 s citronem problém nemám, do čaje si ho dávám po pulkach
kde bych ty kapičky sehnala?
V čaji je právě asi horší, že nepůsobí tolik, jako když si ho dáš do vody. Tak to zkus ![]()
Seženeš je v lékarně, ale nejlepší by bylo, kdyby měli tuhle značku
www.***
od ostatních tolik nezabírají, ale je to fakt to nejlepší, co může existovat, když jsi nachlazená! můžeš je pak používat jako prevenci ![]()
Editace adminem 23.9.2015 11:49 - odstranění odkazu
@Terez.nnkbff Aha, škoda
. Tož hodně pít čaj s citronem a taky mi hodně pomáhají nápoje coldrex.
K tomu co tu už holky napsaly bych přidala už jen být v teple. Pokud tě bolí vkrku tak prieznitzův obklad na krk, pokud to máš na průduškách tak namazuat hrudník na noc psím sádlem a vzít si na pyžamo ještě pletenou vestu aby se to pořádně prohřálo. Šípkový čaj s medem - ale udělej si ho klidně ze čtyř sáčků namísto jednoho. Na lepší odkašlávání jitrocelový sirup, jinak cucat propolky ( volně prodejné v každé lékárně).
@Ya-ya Sodu jsem kupovala v lékárně, podobné balení jko to DM v takovém malém kyblíčku. KDyž to na mě leze, koupím 100% pomerančový juice, lépe se to pak vstřebává. A pak co dvě hodinky si ho naleju třeba do panákovky, přidám 4 odměrky céčka, nějak podobně sody a kopnu to do sebe. Hlavně pozor, po zlepšení příznaků užívat ještě tak dva dny, jinak se to může vrátit.
To množství prý záleží, máš si dávkovat tak, než tě to začne prohánět, a pak ubrat ![]()
Ahoj holky ![]()
Tak jsem vás všechny poslechla a od každé si „vzala“ něco.. byla jsem nesutále v teple, dělala jsem si vodu s jedním citronem, naložila jsem si pokrájenou cibuli a česnek do medu a po uvolnění šťávy jsem pravidelně konzumovala, dělala jsem si multivitamínové šumáky, brala jsem Acc a dělala si horký heřmánmový a mátový čaj s medem. Úspěšně můžu říct, že už včera jsem se cítila jako rybička, jen jsem neměla čas napsat to sem
Takže všem moc děkuju
po vašich radách jsem byla do dvou dnů jako řípa ![]()
Jó a jinak ke coldrexu.. taky jsme si ho koupila.. ale pak jsem četla na netu, že ve finále vyjde nastejno, když berete ibalgin a k tomu si šplícháte kapky do nosu. Za prvé to vyjde 2× tak levněji a za druhé coldrex sice obsahuje látku, která uvolňuje nos, ta ale prý způsobuje deprese.. :/ Tak nevím, to už si radši budu šplíchat ty kapky a zvlášť brát k tomu ibalgin.. ![]()