Jak se bránit zlé energii?

Anonymní
13.12.20 13:01

Jak se bránit zlé energii

Holky, jak se bránit špatné energii, kdy vím, že někdo na mě strašně špatně myslí, aniž by měl důvod, protože jsem mu nic neudělala? Máte zkušenost, jak se proti tomu obrnit?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
53518
13.12.20 13:06
@Anonymní píše:
Holky, jak se bránit špatné energii, kdy vím, že někdo na mě strašně špatně myslí, aniž by měl důvod, protože jsem mu nic neudělala? Máte zkušenost, jak se proti tomu obrnit?

Tak stačí se s ním nestýkat, ne? Myslíš, že ti může na dálku vysílat nějakou špatnou energii?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20921
13.12.20 13:10
@Anonymní píše:

Ja bych poradil psychiatra, ten ti da takove kouzelne tabletky, ktere kolem tebe vytvori neproniknutelnou barieru a budes uplne v bezpeci pred veskerou spatnou energii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1416
13.12.20 13:35

Nestýkat se s ním a nemyslet na to by nestačilo? Prostě na toho člověka zapomeň, přece se člověk nemůže trápit tím, že někdo na něj křivě myslí. Takových lidí za život může být, kteří tě nemusí. Pokud to pro tebe není nikdo důležitý, obrníš se tím, že to hodíš za hlavu a budeš si žít spokojeně po svém.
Mě osobně zajímá jen, co si o mně myslí manžel a moje děti.
Ty to nějak cítíš, že by na tebe „vysílal špatnou energii“?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.12.20 13:45
@Cenarius píše:
Ja bych poradil psychiatra, ten ti da takove kouzelne tabletky, ktere kolem tebe vytvori neproniknutelnou barieru a budes uplne v bezpeci pred veskerou spatnou energii.
:mrgreen: :lol: hele, já vím, že to je praštěný, ale myslím, že když tě někdo opravdu nenávidí a neustále na tebe tak myslí, může se ti to do života promítnout :nevim: :nevim:
  • Citovat
  • Upravit
5040
13.12.20 13:45

Možná si v sobě vyřeš, proč na tebe špatně myslí. Třeba ti to uleví. Bezdůvodně tě těžko někdo bude nesnášet. Asi se mezi vámi něco stalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.12.20 13:47
@kyslík píše:
Nestýkat se s ním a nemyslet na to by nestačilo? Prostě na toho člověka zapomeň, přece se člověk nemůže trápit tím, že někdo na něj křivě myslí. Takových lidí za život může být, kteří tě nemusí. Pokud to pro tebe není nikdo důležitý, obrníš se tím, že to hodíš za hlavu a budeš si žít spokojeně po svém.
Mě osobně zajímá jen, co si o mně myslí manžel a moje děti.
Ty to nějak cítíš, že by na tebe „vysílal špatnou energii“?

Nevím, jestli to „cítím“, ale myslím, že nestykat se s tím dotyčným v tomto případě není dost. Že ta nenávist je tak silná, že může „působit“ i na dálku… A i když já na to myslet nebudu (což není lehké), ten dotyčný na to myslet nepřestane.

• Citovat
  • Upravit
292
13.12.20 14:00
@Čičorečka píše:
Možná si v sobě vyřeš, proč na tebe špatně myslí. Třeba ti to uleví. Bezdůvodně tě těžko někdo bude nesnášet. Asi se mezi vámi něco stalo.

Přesně, pokud víš, proč to tak je -i když jsi mu nic neudělala, může si to myslet-, zkus to vyřešit, i kdyby se nepovedlo, budeš mít čisté svědomí.
Pokud je to třeba nějaká čarodějnice z okolí, která ti něco nepřeje, představ si, že máš kolem sebe bublinu, kterou nic špatného nepronikne. Nejsem blázen, vím, že je to pitomost, ale ono to funguje. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5018
13.12.20 14:13
@Russet píše:
Tak stačí se s ním nestýkat, ne? Myslíš, že ti může na dálku vysílat nějakou špatnou energii?

Na to bacha, to bychom se mohli dostat na tenký led popírání černé magie a čarodějnictví. Nevěřím, že by inkvizice řádila bezdůvodně, vše je zdokumentováno. Jenom těch případů uhranutého dobytka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.12.20 14:17
@lombrico píše:
Přesně, pokud víš, proč to tak je -i když jsi mu nic neudělala, může si to myslet-, zkus to vyřešit, i kdyby se nepovedlo, budeš mít čisté svědomí.
Pokud je to třeba nějaká čarodějnice z okolí, která ti něco nepřeje, představ si, že máš kolem sebe bublinu, kterou nic špatného nepronikne. Nejsem blázen, vím, že je to pitomost, ale ono to funguje. :)

Děkuji. Dovolím si nesouhlasit s @Čičorečka, někdo k nenávisti nepotřebuje objektivní důvod, stačí obyčejná závist (i když nemá co závidět)… Vždyť třeba za nacismu se udavali sousedi navzájem bez důvodu, to samé při čarodějnickych procesech udal jeden druhého jen pro nic za nic… Bublinu zkusím :)

• Citovat
  • Upravit
673
13.12.20 14:32

Podle mě to možné je, bohužel. Ale vážně nejde nic jiného, než s tou osobou přerušit (minimalizovat) kontakt a vytěsnat veškeré myšlenky spojené s touto osobou.
Já toto mám s tchýní, a stálo (stojí) mě to hodně sil to zvládnout, ale musí to jít.
Teď aktuálně je čerstvě v sociálním zařízení s pokročilejší stařeckou demencí (takže se všechny zlé myšlenky odhalují bez příkrasy), a je to síla, co na mě za ta léta úplně nesmyslně nastřádala, a já to xx let podvědomě cítila…a vždy jsem se tomu snažila bránit, ale partner mi nikdy moc nevěřil, teď žasne…ale samozřejmě to omlouvá nemocí. U ní je otázka, jestli ty její zlé myšlenky tu její nemoc odstartovaly (karma je zdarma), nebo je to důsledek (ale zlá na mě byla už pred 12lety).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6654
13.12.20 14:39
@Anonymní píše: :mrgreen: :lol: hele, já vím, že to je praštěný, ale myslím, že když tě někdo opravdu nenávidí a neustále na tebe tak myslí, může se ti to do života promítnout :nevim: :nevim:

Do zivota se ti to promitne, jen pokud si to budes pripoustet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
13.12.20 15:16
@Anonymní píše: :mrgreen: :lol: hele, já vím, že to je praštěný, ale myslím, že když tě někdo opravdu nenávidí a neustále na tebe tak myslí, může se ti to do života promítnout :nevim: :nevim:

Hele a není to spíš opačně? Že ten člověk na sebe pouta negativní karmu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
13.12.20 15:42

Neni to tím, že si ho moc do hlavy bereš ty? Něčím se zaměstnej a bude to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2181
13.12.20 15:49
@Anonymní píše:

Hele je to blbina, ale stejně ti to řeknu. V jednom pořadu jsem viděla někoho, kdo říkal, že je dobré si okolo sebe utvořit jakoby válec co má zvenku zrcadlo od kterého se ty negativní věci odrazí zpět k tomu, kdo je vysílá. Prostě si to představ, že na sebe nasuneš tohle zrcadlo a řekni si, že cokoli ten vysilatel negací vyšle se od toho zrcadla odrazí zpět k němu. Je to jen pro odlehčení, ale nic za to nedáš. A dej vědět třeba ta týden jestli cítíš nějaký pokrok :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat