Jak se cítíte, když už nemůžete?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1093
28.7.16 17:07

Taky to mam občas na provaz, ale zatím mne žádný neunesl :dance:

Příspěvek upraven 28.07.16 v 18:24

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
114
28.7.16 17:33

@anupati Ahoj, ano, B komplex pry pomaha a to jeste v kombinaci s pravidelnou konzumaci horcik x vapnik, dale pak homeopatikum Ignatia Amara- prodejne v lekarne. Pry je to uzasna vec, vnitrne velmi zklidni a vyrovna, ale neoblbne :lol: :lol: To mi rikala kamoska, co to bere uz pul roku a je s tim nesmirne spokojena. Pry je to nejcasteji predepisovany/doporucovany homeopatikum vubec… Byla uplne psychicky a fyzicky na dne z deti, domacnosti a pak jeste nemocneho tatinka… nastup toho homeopatiky je pry rychly a neskutecna uleva- jeji slova. Tak si to zkus poridit, stoji to nejak do stovky. A nesmi se na to mentol atd. Cili koupit pastu na zuby v lekarne ci drogerii, ktera je vhodna pri brani homeopatik :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7478
28.7.16 17:46

@lagherta Díky za tip. U mě se jedná i o takovou celkovou úzkost a na to mi to právě někdo doporučil. Začlo to od prvního porodu, teď je to o kus lepší, ale ne úplně. Strach z létání od doby co mám děti, z toho co se děje ve světě s terorismem, jak nám rychle stárne pes…a můžu si stokrát říkat, jak je to iracionální. Ale to už jsem trochu více OT.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13821
28.7.16 18:00

Já takové stavy nemám, ale mám jen jedno dítě a poměrně hodné a klidné. Navíc už od miminka si hlídám volné večery, dítě jde spát, jako malý v šest nebo sedm hodin, teď po osmé a já mám svůj klid, chodím spát okolo půlnoci. A těch několik hodin klidu je moje psychická regenerace.
Jinak večer už taky bývám unavená, hlavně psychicky, nemám už moc energie neustále odpovídat nebo se se synem dohadovat, tak se mu to snažím vysvětlit, že jsem unavená a rychle ho pakovat do postele :D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kytkalenka
28.7.16 18:24

Naložím dítě do auta a jedu s ním někam, třeba do Obi pro něco strašně důležitýho:-) V autě po mě nikdo nic nechce a řízení je pro mě relax.

• Citovat
  • Upravit
1093
28.7.16 18:26
@kytkalenka píše:
Naložím dítě do auta a jedu s ním někam, třeba do Obi pro něco strašně důležitýho:-) V autě po mě nikdo nic nechce a řízení je pro mě relax.

Taky to tak mam :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
114
28.7.16 18:35

@anupati No tak to jsem na tom uplne stejne jako ty :lol: No ale ta Ignatia prave pry pomaha i na toto, jsou tri verze a koupit pry bud 15tku nebo 30tku, ne tu nejslabsi. Ja si ji totiz taky koupim :D Jeste je pak jedno homeopatikum, ktery na toto pomaha a jmenuje se Argentum Nitricum. Takze jedno z tech dvou by melo pomoct :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.7.16 19:56

Ano, znám to. Už to bylo tak nesnesitelný, že jsem skončila na antidepresivech. Je mi líp.

• Citovat
  • Upravit
463
29.7.16 08:22

@Lusanita Ahoj-musíš vydržet, začít myslet víc sama na sebe(od manžela to určitě nečekej, někdo prostě takový je),děti se snaž dát někam pryč, na hlídání a víc volných chvilek pro sebe. Teď je asi to nejtěžší období, když děti povyrostou, bude líp, uvidíš. Jen se nauč udělat si dobře sama, nikdo jiný to za tebe bohužel neudělá. A zkus si najít nějáký cíl, čeho bys chtěla dosáhnout, na co se budeš těšit. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80474
29.7.16 14:58

@Lusanita Prosím prosím neber to jako útok, ale když tak jenom a vždycky FRUSTRACE. Z výrazu flustrace je mi na odflusnutí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
30.7.16 11:29

Podle zkušeností z okolí, ženská se může zhroutit a rodina si toho nevšimne, dokud neskončí na psychiatrii. A chlap úplně upřímně tvrdí, že byla ještě před týdnem v pohodě, zatímco ve skutečnosti už půl roku chlastá, bere prášky po hrstech, klepe se, mnohokrát mu o svých problémech říkala, kamarádky to vědí, ale on a děti nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1093
30.7.16 11:42
@Bábrdl píše:
Podle zkušeností z okolí, ženská se může zhroutit a rodina si toho nevšimne, dokud neskončí na psychiatrii. A chlap úplně upřímně tvrdí, že byla ještě před týdnem v pohodě, zatímco ve skutečnosti už půl roku chlastá, bere prášky po hrstech, klepe se, mnohokrát mu o svých problémech říkala, kamarádky to vědí, ale on a děti nic.

To mas pravdu. Není se čemu divit. Tohle je výchova našich matek a tchýni! Ženská děla všechno sama doma, protože chlap přeci chodí prace :nevim: Na to jsem uplne alergicka :cert:

Musím si sednout na ruce. Jenom na to pomyslím a jsem vytočena.. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.7.16 12:09

@Janasas :hug: pokud můžeš udělej si čas chvilinku pro sebe. Co nějaká masáž?
Bohužel takovéto obdobné stavy mívám. Máme miminko, tatínek je ve vězení.. v těhotenství sama, teď sama.. na všechno sama. Do porodnice jsem se odvezla sama, nikdo mne nenavštívil. Tatínek volal pokud mu to bylo dovoleno, hrůza. Nedej bože, kdyby se mi něco stalo během těhotenství či teď.. raději na to nemyslet. Kolikrát mám takový vztek, začnu brečet, chvět se.. musím to vyspat, vykřičet a pak je lépe. Pokud to, ale míváš každý den, tak se svěř manželovi, protože by jednou mohlo být pozdě.
Anonym prosím z pochopitelných důvodů. Děkuji

• Citovat
  • Upravit
80474
1.8.16 21:39
@Raspusha píše:
To mas pravdu. Není se čemu divit. Tohle je výchova našich matek a tchýni! Ženská děla všechno sama doma, protože chlap přeci chodí prace :nevim: Na to jsem uplne alergicka :cert:Musím si sednout na ruce. Jenom na to pomyslím a jsem vytočena.. :cert:

Ba ne, dívky zlaté. To je chyba vaše - špatná volba partnera. Měly jste pečlivěji vybírat a nemusely jste naříkat. Můj otec - letos by mu bylo 91 - se uměl postarat o pět dětí, nakoupit, uvařit, uklidit i vyprat na valše, vymalovat celý barák vápnem a pak vydřít rejžákem prkenné podlahy, když byla maminka v nemocnici. Můj bratr peče a rád vánoční cukroví, vaří, nakupuje a s klidem a přehledem zvládne domácnost. Můj manžel totéž. Moje děti a jejich přátelé mají rovněž takové partnery. Takže nevím nevím, ale vidím to spíš na vaši špatnou a ukvapenou volbu. Je třeba dobře vybírat a dobře pozorovat. A pak si nebudete muset stěžovat. Vezmete si chlapa, který se vám ve všem podřizuje a je zlatý, a pak je blb, protože sám neudělá nic? Jojo, nevidím chybu jenom na naší straně, děvčata,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1093
1.8.16 21:53
@inkakřivák píše:
Ba ne, dívky zlaté. To je chyba vaše - špatná volba partnera. Měly jste pečlivěji vybírat a nemusely jste naříkat. Můj otec - letos by mu bylo 91 - se uměl postarat o pět dětí, nakoupit, uvařit, uklidit i vyprat na valše, vymalovat celý barák vápnem a pak vydřít rejžákem prkenné podlahy, když byla maminka v nemocnici. Můj bratr peče a rád vánoční cukroví, vaří, nakupuje a s klidem a přehledem zvládne domácnost. Můj manžel totéž. Moje děti a jejich přátelé mají rovněž takové partnery. Takže nevím nevím, ale vidím to spíš na vaši špatnou a ukvapenou volbu. Je třeba dobře vybírat a dobře pozorovat. A pak si nebudete muset stěžovat. Vezmete si chlapa, který se vám ve všem podřizuje a je zlatý, a pak je blb, protože sám neudělá nic? Jojo, nevidím chybu jenom na naší straně, děvčata,

Nevzpominam si, ze bych mluvila o svém Norbitovi :think: Myslela jsem to obecně. Ty mas doma možná výjimku, nicméně většina ženských ne! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí