Jak se cítíte ve 30. týdnu těhotenství? :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1724
13.6.17 19:40

@Jahudka82 tak me nezbyva nic jineho nez to dite obcas zvednout (ucime se teprve na nocnik) zrovna dnes jsem potrebovala uklidit a nejak jsem to prehnala… he mi ted dost soufl :( no kdyz si nedam rict :zed: chjo… to te teda obdivuju s tou svatbou ;) a s tim rizenim- ted mi kamaradka pujcila tehu pas ( ja bych si ho nekoupila :mrgreen: ) ptz ted mam pocit, ze oproti prvnimu tehu mam mamaly bricho a to jsem jezdila az do porodu normalne :mrgreen: ale zase mi bylo krasne cele tehu :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17437
14.6.17 06:35

@PetraMerry Je mi to jasny, ze to nekdy jinak nejde, jeste loni jsem malymu obcas musela pomoct na WC, kdyz sel jinde nez doma, kde ma schudek. Ted kdyz chce treba zazvonit na babicku, ve skolce apod. nedulezite cinnosti, brzy pochopil, ze mama nemuze, protoze ma v brisku miminko, a jde to jen s tatou. Na mimi se tesi, porad rika „az se nam narodi“, tak snad nebude zarlit:-) Dobre ze trenujete ten nocnik, bude se to hodit :lol: Nas malej taky poradne zacal chodit kolem 2. roku na jare. Ja si tehdy zase pak zlomila kotnik, takze to taky bodlo, to bylo hodne zajimavy tech 5 tydnu s nechodici sadrou…:-) Tak na sebe davej pozor hlavne!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11659
14.6.17 07:26

Ahoj holky. Tak já se k vám tady přidám…Nejsme sice 30tt ale 29tt :lol: ale poslední dobou jsem na nervy… Nemám skoro nic z toho co popisuješ na záchod se ani jednou nevzbdím, ale už od 3 ěsíce mi tvrdne břicho a ted se k vůli tomu teda i budím jím magnezko 6× denně a stejně… Posledních pár dní nemůžu spát asi z toho počasí hrozný a když usnu tak se za půl hodiny vzbudím protože mi tvrdne břicho…
Ty vedra no funím jak lokomotiva už ted :mrgreen: :lol: spát nemůžu ještě k tomu mám skoro všechny doktory daleko 50 km autobusem v těch pařákách fakt super… Do toho se mi začli dělat křečáky a poslední 2 dny mi je zas tak na zvracení :roll:..Do toho mám nízký tlak..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1724
14.6.17 18:14

@Kajka9 ty bláho, hrkat se autobusem to bych nedala :? :poblion: proč s tebou někdo nejede? o nízkým tlaku mi povídej, zrovna dneska mladej skončil u dědy protože já prostě celý odpolko nefunguju :roll: :zed: točí se mi hlava a je mi šoufl na zvracení a vůbec slabo :,( jnemám tonometr, ale předpokládám, že je to od tk, jelikož na něj trpím:(
už aby to bylo za náma, co? ;) :D

@Jahudka82 copak nočník trénujeme, ale je to na prd, lenoch, kterýmu je jedno že je mokrej, nedej bože pokaděnej :lol: :D :zed: to víš, že se mi nechce kupovat dvoje plíny:( nooo s tím kotníkwm, to jsi musela mít taky pěkný vzrůšo :zed: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
15.6.17 15:17

Ahoj holky, taky jsem teď začla 30 týden a teda, jsem ráda, že v tom nejsem sama. Přes den jsem unavená v práci jako kotě, navíc slíbená klimatizace stále nikde, takže dost trpím. Naštěstí mi séf toleruje mé nohy na stole a kýbl s vodou pod stolem. Protože mé nohy vypadají jako ploutve. Jsou to takové ty lotníky, kdy se lýtka vlévají do kotníků, kterej nejsou už vidět. V noci toho taky moc nenaspím. Malá má pravidelné mejdany mezi třetí a čtvrtou a kolem jedné lítám na záchod :zed: A dostat se z postele je čím dál tím těší, přítel se mi vždycky směje, jak se zkouším zvednout :D A to bych řekla, že to břicho mám ještě malé, nevím co budu později dělat :roll: Tak se hlavně holky držte, za chvilku bude konec :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3823
15.6.17 15:37
@NikiKaki píše:
Ahoj holky, taky jsem teď začla 30 týden a teda, jsem ráda, že v tom nejsem sama. Přes den jsem unavená v práci jako kotě, navíc slíbená klimatizace stále nikde, takže dost trpím. Naštěstí mi séf toleruje mé nohy na stole a kýbl s vodou pod stolem. Protože mé nohy vypadají jako ploutve. Jsou to takové ty lotníky, kdy se lýtka vlévají do kotníků, kterej nejsou už vidět. V noci toho taky moc nenaspím. Malá má pravidelné mejdany mezi třetí a čtvrtou a kolem jedné lítám na záchod :zed: A dostat se z postele je čím dál tím těší, přítel se mi vždycky směje, jak se zkouším zvednout :D A to bych řekla, že to břicho mám ještě malé, nevím co budu později dělat :roll: Tak se hlavně holky držte, za chvilku bude konec :)

To mas dobry s tema nohama na stole a kyblem vody :D my nohy vypadaj podobne a bohuzel tohle by u nas neproslo. Dnes v noci jsem byla na zachode kazdou hodinu takze vim o cem mluvis. Z postele vstavam tak ze se musim napred prekulit bokem na okraj a pak se preklopit na zem. Co bude za mesic si nedovedu predstavit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
15.6.17 15:43

@zudina Mé vstávání z postele vypadá obdobně. Překulit se na bok a pak mě buď zvedá přítel nebo s větší námahou se dostanu do sedu nějak sama :) Šéf má teď doma malou dceru, takže asi ví, jak trpěla jeho manželka a navíc je v tomhle hodně tolerantní. Měla jsem na něj štěstí :) Škoda, že u tebe to nejde, určitě by ti to dost pomohlo :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1724
15.6.17 18:55

@NikiKaki @zudina @NikiKaki tak to vám nezávidím, alespoň něco se mě netýká:) nemusím mít všechno, že :mavam: teda alespoň teď, ŽE? :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11659
15.6.17 19:24

@PetraMerry No tak někdy to nevýjde aby semnou někdo jel protože tam mám nejen gyndu ale i zubařku ke které se musí 2×..atd.. a někdy to výjde že tam musím 3× do měsíce a to si po každé nemůže brát třeba přítel volno… No jako už aby byla malá snáma ale zas at tam vydrží co nejdéle ale posledních pár dní mi je teda otřesně a břicho čím dál horší už se i v noci budím jak mi tvrdne…ted do toho ty vedra…a plno dalších věcí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
15.6.17 20:43

Ahoj maminky, já už jsem tedy 39tt, ale cítím se také už hrozně. Únava, už nemůžu skoro ani chodit, to vedro tomu nepomáhá. Dnes od rána mě ještě trochu pobolívá v krku, tak se dost modlím, aby to přešlo. Ale co mě znepokojuje ještě víc - teď jsem dělala svačinu chlapovi do práce a všimla jsem si, že mám břicho odspoda cca k pupíku úplně měkké (jako špek prostě) a od pupíku nahoru úplně tvrdé… to se mi asi ještě nestalo, tak se začínám celkem bát, co to jako má být 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1724
15.6.17 21:24

@Emma33 TY JO, TAK TO NEVÍM :nevim: ale třeba se tam mrně jen nějak otočilo:) jak se jinak cítíš? a pohyby?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
15.6.17 21:38

@PetraMerry No pohyby poslední dny moc ne, sem tam se to někde vyboulí, ale jinak oproti dřívějšku skoro nic, ale všude čtu, že je to normální, že už prostě prcek nemá místo, tak snad je to v pohodě… Ještě mě od rána trochu bolí v krku, tak upřímně doufám, že ty poslední dny ještě nebudu nakonec nemocná. Někde jsem četla, že to může být tím, že bříško spadlo - že to pak dole vypadá trochu uvolněně… tak možná…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11659
16.6.17 10:19

@Emma33 Většinou když se blíží porod tak si ženy myslí že mají chřipku nebo nemoc že jsou nachlazené a říkajísi že snad nebudou rodit no a on se tak blíží porod…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1724
16.6.17 17:15
@Kajka9 píše:
@Emma33 Většinou když se blíží porod tak si ženy myslí že mají chřipku nebo nemoc že jsou nachlazené a říkajísi že snad nebudou rodit no a on se tak blíží porod…

Jj.

Rika se to;-) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1724
16.6.17 17:16

@Emma33 jak je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek