Jak se může stát, že někdo nemá těhotenskou průkazku?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2499
15.2.14 18:55

@Fjodorka ale miminko by mělo být v porodnici 72 hod. ne? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
15.2.14 18:58

@Majinka7 Aha, mají tedy fakt divné zvyky :lol: :lol: Ten můj si na mě neudělal čas ani dva a půl měsíce od porodu, alespoň je mi jasný, že nemá v sobě cikánský gen :mrgreen:

72 hodin je to spíš kvůli vyšetření, která se dělají v porodnici. Pokud má ženská domluveného pediatra, který ta vyšetření provede, může jít domů i s dítětem klidně dvě hodiny po porodu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2499
15.2.14 19:02

@Fjodorka tak tahle asi vyjednaného pediatra neměla :nevim: možná ani neví, jak to v dnešní době funguje. A co vím o jedné tmavší rodině, tak ženský bylo kolem 40 a měla 19 dětí a další na cestě 8o byla tam nějaká dvojčata, ale opravdu rodila jak na běžícím pásu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
15.2.14 19:06

@Majinka7 Však to má z toho, že souloží den po porodu, to je pak skóre :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Thesis
15.2.14 19:11
@Fjodorka píše:
72 hodin je to spíš kvůli vyšetření, která se dělají v porodnici. Pokud má ženská domluveného pediatra, který ta vyšetření provede, může jít domů i s dítětem klidně dvě hodiny po porodu :nevim:

Tak v úterý se jdu domluvit s dětskou doktorkou, jestli mi ta vyšetření udělá. Jsem zvědavá, je to taková stará škola. :oops:

• Citovat
  • Upravit
27755
15.2.14 19:11
@Majinka7 píše:
@Fjodorka tak tahle asi vyjednaného pediatra neměla :nevim: možná ani neví, jak to v dnešní době funguje. A co vím o jedné tmavší rodině, tak ženský bylo kolem 40 a měla 19 dětí a další na cestě 8o byla tam nějaká dvojčata, ale opravdu rodila jak na běžícím pásu

tak to já znám i světlou rodinu když měli deset dětí tak se rozešli :lol: a ona už má s jiným další a už je i babička

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
15.2.14 19:19

@Ettelwen Tak to držím palce! Neboj, naše doktorka je také taková vykopávka a na odložení očkování řekla jen „tak jo“ :lol: Ony se někdy nezdají! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2499
15.2.14 19:19

@ka2ka :palec: moje babička je tuším z 10 dětí, ale v té době to nebylo nic nenormálního a ta druhá je „jenom“ ze 6.Já si neumím představit mít tolik dětí :oops: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27755
15.2.14 19:24
@Majinka7 píše:
@ka2ka :palec: moje babička je tuším z 10 dětí, ale v té době to nebylo nic nenormálního a ta druhá je „jenom“ ze 6.Já si neumím představit mít tolik dětí :oops: :nevim:

taky netuším jak to zvládali :think: ale tahle rodinka je fakt supr a je zajímavý všechny děti jsou jak přes kopírák stejné já je nikdy nerozeznala a když jsem se sem před šesti lety přistěhovala tak jsem myslela že potkávám vždy jednu a tu samou holku 8o jenže ono néééééé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5310
15.2.14 19:24

Jedna známá je šíleně tlustá, opravdu šíleně a nepoznala že je těhotná, Ms díky její nadměrné obezitě běžně nebyl třeba rok a šla do nemocnice s tím, že si myslela, že má slepáka a ona rodila :| taky bez průkazky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
603
15.2.14 19:25

@Majinka7 Dneska jsme byli na jednodenním předporodním kurzu a porodní asistentka nám říkala, že opravdu chodí romské ženy druhý den domů kvůli sexu, aby jim partner neutekl, pak si pro mimi přijdou. Teda ve většině :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
657
15.2.14 19:26

Premyslim jeste o te zakladatelce z predchozi diskuze, kdyz rika ze ma akorat nejake papiry v jinem jazyce, ze to tu nikdo neprelozi, tak snad vetsina doktoru i v cizine pise skoro vse v latine, ne? Tak aspon tem zakladnim inf. by tu kazdy rozumel, horsi snad treba v cine, ne? Tam se asi latina nepouziva, co? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27755
15.2.14 19:28
@garda píše:
Premyslim jeste o te zakladatelce z predchozi diskuze, kdyz rika ze ma akorat nejake papiry v jinem jazyce, ze to tu nikdo neprelozi, tak snad vetsina doktoru i v cizine pise skoro vse v latine, ne? Tak aspon tem zakladnim inf. by tu kazdy rozumel, horsi snad treba v cine, ne? Tam se asi latina nepouziva, co? :nevim:

říkala že se tam dorozumívá anglicky tak nechápu proč si nenechala napsat papíry v angličtině

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2499
15.2.14 19:31

@garda je to záhada :think: ale taky mě napadla třeba japonština nebo i azbuka, ale pokud mají v té zemi alespon počítače, může se to hodit do překladače ne? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11955
15.2.14 19:31

Jj romky prý do 24 hodin od porodu - no a pak se jim nedivím že už se jim nechce vracet. Ale i v těhotenství furt fňukaly. Tedy nahlas že z toho byl povyk - ostatní fňukaly bez povyku, nebo to prostě podepsaly a šly. Ale poznala jsem v nemocnici i Romku velmi milou a spolupracující.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková