Jak se učíte na státnice?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1318
22.11.15 14:14

Já jsem se učila psaním a „přednášením“, vždycky jsem si vypracovala otázky, pak jsem si z každé otázky udělala osnovu a podle té jsem si jakoby odříkala přednášku na dané téma třeba při úklidu, cestou mhd - jestli máš mimino, můžeš přednášet i jemu, větší batole už to asi nedá :lol: A na závěr tak poslední den až dva jsem si vypisovala kartičky s nejzásadnějšíma informacema nebo s tím, co mi nelezlo do hlavy. Třeba podtrhávání v tištěném textu mi vůbec nefunguje :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6499
22.11.15 17:34

Mně se to vypisování otázek osvědčilo u maturity i u státnic. Taky jsem to vypisovala mechanicky a nic moc si z toho nepamatovala, ale jak došlo na lámáí chleba - tedy učení se otázek, měla jsem opravdu málo času (9,9 otázek na den + 0 dnů na opakování) a byla jsem ráda, že se nemusím zdržovat hledáním podkladů k tématům a otázkám. Prostě jsem to měla vše secvaklé k sobě a jela jsem. Ty máš zatím dost času si to pěkně rozvrhnout, nachystat, naučit, ale mně hořela koudel u zadele a musela jsem jet se zatnutými zuby a pak jsem byla fakt ráda, že jem jen sahla po otázce, naučila se ji a sáhla jsem po další. Před usnutím jsem těch 10 otázek musela umě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze