Jak se uklidnit před porodem?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9148
21.2.21 08:24

@deMerteuil no vidis, kdyz to nepujde, dostanes nahubecek a pocitejte od sta pozpatku :D..jasne, je to operace, clovek se zotavuje dyl nez po porodu, ale furt dobry, kdyz to konci zdravou mamou i ditetem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.2.21 08:30

Tuhle zkušenost nemám. Rodila jsem 3×: 35+1, 37+4 a zase 37+4 takže očekávané užzz se nekonalo :-) Porod zvládneš, mě pomáhalo myslet na kamarádky, které už děti měly, že to daly…a některé byly velká bebíčka ;-)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.2.21 08:46

@deMerteuil já myslím, že je to celkem normální stav před porodem a je jedno jestli vyvolávaný nebo ne. Když se mimču nebude chtít, tak to neuspíšíš ničím. Tak se tím zkus nenervovat a naopak dělej to co je ti příjemné a ne se nutit do desáté horké vany a pátého odvaru z bylinek :-D

Jinak, tady jsou zase všichni chytré, jak je vyvolávání špatné…nenech se rozhodit, doktoři ví, co dělají a zrovna trombofilní stavy nejsou sranda, takže je jedině dobře, že budeš pod dohledem lékařů. Radši stokrát vyvolávat než aby se pak pokazilo něco, čemu šlo vlastně předejít.

Držím palce, ať se prcek do úterý rozmyslí :-)

• Citovat
  • Upravit
2690
21.2.21 08:54

Jak už tady zaznělo pokud ti mají vyvolávat porod vedeji proč 😊přeci jen jsou to lékaři a vědí co dělají. Tak se nestresuj mysli na to hezké že za chvíli bude prcek venku a zkus trošku uklidnit hlavičku 😊přeji hodně štěstí a zdravíčka 🍀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
376
21.2.21 09:51
@Anonymní píše:
@deMerteuil já myslím, že je to celkem normální stav před porodem a je jedno jestli vyvolávaný nebo ne. Když se mimču nebude chtít, tak to neuspíšíš ničím. Tak se tím zkus nenervovat a naopak dělej to co je ti příjemné a ne se nutit do desáté horké vany a pátého odvaru z bylinek :-D

Jinak, tady jsou zase všichni chytré, jak je vyvolávání špatné…nenech se rozhodit, doktoři ví, co dělají a zrovna trombofilní stavy nejsou sranda, takže je jedině dobře, že budeš pod dohledem lékařů. Radši stokrát vyvolávat než aby se pak pokazilo něco, čemu šlo vlastně předejít.

Držím palce, ať se prcek do úterý rozmyslí :-)

Děkuju, Tvůj příspěvek je jako pohlazení :srdce: S tím domácím vyvoláváním to právě vnímám stejně :think: teda kromě toho, že bylinky já ráda a ven jdu taky ráda :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1680
21.2.21 10:54

Jsem mesic po porodu, chapu te :lol: posledni tydny byly strasne, dobu po vanocich a zacatek ledna mam jako v mlze, byla jsem otekla, pribrala sjem 30 kg, byla jsem plactiva, strasny proste :lol: na vyvolavani nepomohla tepla vana, skorice, cerveny vino, sex, chozeni po schodech, dlouhe prochazky.. :lol: porodila jsem 39+6, proste pockal na termin :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1680
21.2.21 10:55

A neboj, i vyvolavani je v pohode, ver doktorum, delaji to dnes a denne :) a opravdu porodnici i sestricky moc dobre vi co delaji :palec: hodne stesti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
376
21.2.21 11:02

@Markétka111 tyjo, to zní dost nepříjemně. Tak to mám za Tebe radost, že se vše vyvedlo 😍 😇 :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4072
21.2.21 11:10

Hlavne se nenech zblbnout recma, jak miminko vi, kdy na svet a kdesi cosi. Jo, to plati u zdrave rodicky a ditete. Ono taky nez tohle lekari zacali resit, tak at si ti chytraci pohledaji, kolik deti a matek pri porodu umíralo, zcela bezne :roll: Bud vdecna, ze uz zijeme v dobe a zemi, kde je porodnictvi a pece o matku a dite na vysoke urovni a mas tak moznost porodit bezpecne a zdrave dite. Taky jsem byla kvuli riziku vyvolavana a ac jsem si vyvolavanej dost protrpela, byla jsem v hloubi duse vdecna, ze budu mit zdrave dite v naruci. Tu placentu ti totiz utz dokonale nevysetri a nikdo ti nezaruci, ze v poradku opravdu je, vim, o cem mluvim. Drz se, tes se a ver, ze tvoje pocity jsou uplne normální :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1177
21.2.21 11:34

@deMerteuil
Chapu :kytka: :hug:
Rodila jsem pred mesicem, podruhe, podruhe vyvolavany porod. Take ze zdravotnich duvodu, i kdyz me tedy pockali na zacatek 42tt.

Taky jsem se posledni 3tydny pred porodem nervovala a hrozne si prala porodit sama od sebe spontanne, prvni zkusenost nebyla moc dobra. Ale za sebe muzu rict, nejlip mi zafungovalo se s tim proste smirit, ze holt to neovlivnim a snazila jsem se na tom najit pozitiva (nebudou me x krat vracet z prijmu v porodnici, ze jeste ne, muzu si to nejak lip naplanovat, plus nam diky tomu vyslo hezke datum :mrgreen: ). A myslim, ze to smireni se melo velky vliv, nervozni jsem byla, ale jinak jsem byla v pohode. A porod trval nejakych 7hod nakonec a vzpominam na nej hezky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1177
21.2.21 11:58
@Villanelle píše:
Hlavne se nenech zblbnout recma, jak miminko vi, kdy na svet a kdesi cosi. Jo, to plati u zdrave rodicky a ditete. Ono taky nez tohle lekari zacali resit, tak at si ti chytraci pohledaji, kolik deti a matek pri porodu umíralo, zcela bezne: Bud vdecna, ze uz zijeme v dobe a zemi, kde je porodnictvi a pece o matku a dite na vysoke urovni a mas tak moznost porodit bezpecne a zdrave dite. Taky jsem byla kvuli riziku vyvolavana a ac jsem si vyvolavanej dost protrpela, byla jsem v hloubi duse vdecna, ze budu mit zdrave dite v naruci. Tu placentu ti totiz utz dokonale nevysetri a nikdo ti nezaruci, ze v poradku opravdu je, vim, o cem mluvim. Drz se, tes se a ver, ze tvoje pocity jsou uplne normální :srdce:

Tak to jsem taky chtela napsat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
376
21.2.21 13:59

@Villanelle jj říkáš přesně, co cítím. Taky bych chtěla vše přirozené, ale tromboza a 14 dní hospitalizace na riziku mi připomněly, jak vzácné je, že při porodu nebo v těhotenství nemusíme umírat. Naopak si cením snahy lékařů nechat mě i tak přirozeně porodit… Díky za hezky napsaný názor :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
376
21.2.21 14:03

@JednaPrazacka jeee to je moc hezký a jsem ráda, že vám to tak hezky dopadlo 😍 já jsem prave prvorodička, 34 let a chybí mi taková ta primární zkušenost. Ale zkusím se co nejvíc uklidnit, a holt to půjde, jak to půjde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1177
21.2.21 18:20

@deMerteuil diky, ja jsem taky rada😂a po pravde, ted je mi docela i lito, ze nevim, zda to jeste nekdy zaziju😉takze i ta indukce muze byt docela prima nakonec…koukala jsem, ze jsi z Prahy, muzu se zeptat, kde budes rodit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
376
21.2.21 18:53

@JednaPrazacka nakonec u Apolináře. Vybrala jsem si to když mě tam hospitalizovali s tou trombozou v lednu, předtím jsem měla registrace jinde a nemohla se rozhodnout. Tady jsem najednou měla dobrý pocit :)

Kde jsi rodila Ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky