Jak se vám líbí jméno Andromeda pro holčičku?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
944
25.6.20 00:05

Premyslim o vás… já bych ji říkala asi spis Andy, Andi, Andromedko, ale když lidi naučíte budou ji říkat medo.

• načítám...
9148
25.6.20 08:16

Neni dobre jit proti proudu jen z principu. Pankacstvi za kazdou cenu ve vysledku ztraci smysl.

• načítám...
35458
25.6.20 08:34

Kdybych slysela na piskovisti… Andromedko… tak to dite polituju. Nikdo mu tak rikat nebude, je to hrozne dlouhe. A vtipne ani prakticke to neni ani pro dospelou zenu.

• načítám...
9148
25.6.20 09:17

A trochu mi to pripomina Vanesy atp u cikanu…

• načítám...
113
25.6.20 10:21

A mně se to líbí, krásný jméno.
U nás by s tím třeba ani nijak extra nevyčuhovala z „davu“, ve školce i ve škole je spousta dětí cizinců, do toho i spousta českých rodičů dává různá originální jména, takže je to tam ohledně jmen hodně pestrý.

• načítám...
519
25.6.20 11:40

Andromeda je nádherné jméno. Popravdě nechápu tuhle vlastnost Čechů zarputile trvat na co nejběžnějších jménech i u úplně cizích lidí. Vždyť je to přece každého věc. A ne, děti tohle fakt neřeší, dokud nepřijde právě jeden takový rodič idiot a to dítě na posmívání nenavede.

• načítám...
35458
25.6.20 13:27
@curria píše:
Andromeda je nádherné jméno. Popravdě nechápu tuhle vlastnost Čechů zarputile trvat na co nejběžnějších jménech i u úplně cizích lidí. Vždyť je to přece každého věc. A ne, děti tohle fakt neřeší, dokud nepřijde právě jeden takový rodič idiot a to dítě na posmívání nenavede.

Jestli to nekdo chape nebo ne, je vcelku jedno. Podstatne je, ze to tak asi bude, naproste vetsine Cechu se to jmeno libit nebude, tak je dobre na to byt pripraven, pokud na tom jmene trvaji. A je spousta malo beznych krasnych jmen, na kterymi se nikdo pozastavovat nebude, takze si proste sami museji rozmyslet, jak to chteji mit oni.

• načítám...
4341
25.6.20 16:10

Já mám ráda neobvyklá jména, jenže..ono záleží na tom malém človíčkovi, jakou bude mít náturu a to zatím nikdo neví. Moje dcera má neobvyklé jméno, tedy v době narození bylo, ale sedne jí, ona je celá taková neobvyklá. Hrdě ho nosí a vždycky byla ráda, že si jí každý podle jména pamatuje. Ale to jsem nemohla vědět, že bude taková protiproudová. Možná, kdyby to byla tichá, šedá myška, že by z toho byla nešťastná. Nedávno se byla představit prarodičům partnera a babička z toho byla celá pryč, že má „divné“ jméno. Dcera říkala, že to bylo prvně. kdy to někdo před ní řekl a je jí 24 let. Takže kdoví, možná by malá Andromedka ustála neobvyklé jméno dobře. Možná bych uvažovala o Medě, to jméno je krásné a nebo Meda Adina? Moje vnučka se jmenuje Odeta a její jméno se buď líbí šíleně moc nebo naopak vůbec. Ale s tím jsme do toho šli, že to tak nějak bude. Tak vyber dobře a řiď se srdcem. :)

• načítám...
20887
25.6.20 16:34

Dobrý den,

diskuzi na žádost zakladatelky zamykám.

Děkuji za pochopení

Diana :kytka:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení