Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Oceňuji reakce, a docela se i bavím
, věděla jsem do čeho jdu.
Opravdu to není snaha o vyjímečnost za každou cenu, prostě to tak přišlo,
ale chápu, že to v tom uvidíme nejspíš jen my. ![]()
@Kriss Tina píše:
Nelibi, nějací fanousci sci fi??jeste pokud mate ceske prijmeni je to katastrofa.
Jaky scifi? To nikdo nezna Krakena? ![]()
Souhlas, Andromeda zní jakože se potřebujete lišit za každou cenu. Jestli jí chcete říkat Medo, dejte Medu a Andromeda s vaším příběhem může být domáckou přezdívkou. Taky říkám dítěti Cukrátko a nemá to v rodném listu ![]()
@welanda píše:
Oceňuji reakce, a docela se i bavím, věděla jsem do čeho jdu.
ale chápu, že to v tom uvidíme nejspíš jen my.
Bod za to, že to bereš sportovně ![]()
@Ba-stet píše:
Souhlas, Andromeda zní jakože se potřebujete lišit za každou cenu. Jestli jí chcete říkat Medo, dejte Medu a Andromeda s vaším příběhem může být domáckou přezdívkou. Taky říkám dítěti Cukrátko a nemá to v rodném listu
Tato varianta je také ve zvažování ![]()
@Baba píše:
Jaky scifi? To nikdo nezna Krakena?
Ja mam andromedu zafixovanou s nejakou vesmírnou lodí ze starého sci fi serialu
hned potom postava z mytologie a souhvězdí, ale jako jmeno pro dite to slyším prvne.
@welanda píše:
Oceňuji reakce, a docela se i bavím, věděla jsem do čeho jdu.
ale chápu, že to v tom uvidíme nejspíš jen my.
Tak urcite to v tom vidite jen vy a taky je to vas pribeh a ne pribeh toho ditete. Je to jeho jmeno, pro jeho zivot. Az bude mit rozum, bude si tukat na celo a pujde se prejmenovat.
@welanda píše:
Zdravím všechny, mám dotaz, vybrali jsme jméno pro holčičku Andromeda, máme pro to osobní důvody a příběh, ale v okolí se nesetkává s pochopením. Zajímá mě slušný názor ostatních. Říkali bychom jí víceméně Medy, Medunko. děkuji.
Jo dejte Andromedu, když se vám líbí. Čím nezvyklejší jméno tím lepší. Holka si časem zvykne. ![]()
Když muže mít youtuberka Achillease proč by ne vy Andromedu. Asi bych si zvykla. Pro Čechy nezvykly, ale jak říkám proč ne.
@Kelsey píše:
Moc dlouhe. Volila bych pouze Meda.
Nelíbí. Hned se mi vybavil film Kmen Andromeda ![]()
Dceři bych jej nedala. Možná ještě nějakou zkratku z toho jména, ale i tak… Nicméně je to na tobě. Jedná se o tvé dítě, máš právo ji pojmenovat, jak chceš.
@welanda
Ještě mě napadá, k jakému přijmení. Jestli je to něco jako Potužáková nebo Štípalová, tak se to fakt nehodí.
Jste žabaři s tou sci fi a dějinami. Co takhle kmen Andromeda, to byl virus, ne? To je přece stylové.
@welanda
Ne líbí, je dlouhé. A jako první se mi vybavil seriál a hvězda
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat