Jak se vám líbil pořad U Haliny v kuchyni?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4009
5.10.14 11:00

Porad jsem nesledovala ale podle me slapli vedle. V dnesnim svete, kdy se vsichni zameruji na zdravou kuchyni, na hubnuti atd, kdo by se chtel stravovat jako Halina? Vubec nevim co varila, ale uz z principu bych se nechtela stravovat jako ona. Stejne tak bych nesla k zubari, ktery ma zkazene zuby nebo ke kadernici, ktera ma strasny uces.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krakatice88
5.10.14 11:36

Dívali jsme se částečně, protože to se nedalo. Já mám Halinu ráda, baví mě, její kila jsou její věc, takže ani to mi nijak nevadí (i když je fakt, že větu „ta má ty kozy“ jsem si neodpustila ani já :-D ), ale přišlo mi to nudné, zdlouhavé, křečovité, vtipy ohrané a taky jaksi křečovité, štvalo mě to neustálé funění a tak celkově mi přišlo, že se to tvůrcům moc nepovedlo. Vsadili na známou postavu, ale to je tak všechno. Příště se dívat nebudu.

• Citovat
  • Upravit
36504
5.10.14 11:38
@Krakatice88 píše:
Dívali jsme se částečně, protože to se nedalo. Já mám Halinu ráda, baví mě, její kila jsou její věc, takže ani to mi nijak nevadí (i když je fakt, že větu „ta má ty kozy“ jsem si neodpustila ani já :-D ), ale přišlo mi to nudné, zdlouhavé, křečovité, vtipy ohrané a taky jaksi křečovité, štvalo mě to neustálé funění a tak celkově mi přišlo, že se to tvůrcům moc nepovedlo. Vsadili na známou postavu, ale to je tak všechno. Příště se dívat nebudu.

Halina je už celkově okoukaná, omrzela se. Její křečovitost mi vždy lezla na nervy. A ještě více ženské, co se jí snaží projevem napodobovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana
5.10.14 11:55

@Burj Chalifa např. které ženské? :think: Perfektně ji napodobuje Petr Jablonský :mrgreen:, ale ty ženské by mě zajímaly :palec:

• Citovat
  • Upravit
36504
5.10.14 11:55
@ivik21 píše:
@Burj Chalifa např. které ženské? :think: Perfektně ji napodobuje Petr Jablonský :mrgreen:, ale ty ženské by mě zajímaly :palec:

Bohužel( bohudík) je neznáš, pohybují se v mém okolí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana
5.10.14 11:57

Jo tááák, furt uvažuju nad nějakou „selbrytou“, které by se to dařilo

• Citovat
  • Upravit
3677
5.10.14 15:33

Halina mi nevadí, ale ani nejsem její fanoušek, koukala jsem chvíli a moc se mi to nelíbilo, ale své příznivce si to asi najde. Spíš mě děsí, že je snad rok od roku tlustší a tlustší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5473
5.10.14 15:40

Pořad jsem neviděla (tak co sem lezu, co? :mrgreen: ), jen jsem chtěla k té Halině- asi je fakt už okoukaná- oposlouchaná. Mě ty její pořady před 10 lety docela bavili, měla jsem i pár jejích knížek, ale dají se fakt přečíst jen jednou, je to furt dokola (super byly do těhot. poradny, kde se dlouho čekalo, daly se otevřít kdekoli a číst, byly lehké, malé…). Chtěla jsem je dát do antikvariátu po desetikoruně, ale ani za takové prachy je tam nechtěli, že je mají a neprodávají se, tak jsem je tam nechala v krabici před krámem zadara.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2325
6.10.14 00:42

Mě nejvíce vadilo že bylo slyšet jak dýchá (funí), začala jsem se na to soustředit a bylo po sledování :mrgreen:

Jinak jídla mě moc nenadchla, ale líbí se mi její kuchyn, měla tam takovou příjemnou atmosféru :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
6.10.14 08:33

Asi co jsem slyšela, třeba v práci tak se to líbilo spíš starším ženským no a asi i chlapům :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
6.10.14 11:02

Nelíbilo se mi to, Halina je opravdu příšerně tlustá, zadýchávala se, třásl se jí hlas.. záběr na tlusté prsty, jak krájí cibuli.. no celkově šílenost. :? Při pohledu na ní jsem neměla chuť ani na slané tyčinky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí