Jak se zbavit vší

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
18.9.18 23:02
@Anonymní píše:
Otázka je jasná..na dovolené v Chorvatsku jsem zjistila že mám vší..vůbec nechápu kde jsem k tomu přišla..s mamkou jsme to umyly vodkou a olejem..alpu neměly..mamka už jen vycesala mrtve, zehlily jsme skoro vlas po vlasu a hnidy padaly..ulevilo se mi..raději Jsme stejně koupili vsivacek a sampon..v přepočtu za skoro 1000..myla jsem preventivně..byl už klid..Jen cesat cesat a cesat..ale teď jsem procesavala preventivně a hnidy úplně minimum ale našla jsem jednu zivou..mam dlouhé vlasy, za 5 měsíců maturitní ples..nechci se stříhat..poradte jak se toho svinstva zbavit..jsem cistitny člověk myju si hlavu denně občas obden..doma uklizeno..A přesto..nevím kde se to vzalo..:(
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.9.18 23:28

Do 24hodin

Zkuste v lekarne koupit Hedrin na jedno pouziti.je ve spreji a nevznika na nej rezistence(pokud tohle slovo zrovna pouzivam spravne,pokud ne,omlouvam za to se ze jste zaujati :lol: :lol: :P ) nestoji vic jak 250,–Kc a vyjde vam opravdu pro celou rodinu ikdyz mate vsichni dlouhe vlasy..a jeste zbyde.zabiji samozrejme napoprve i hnidy. Jen budete urcite muset jeste ten den vyprat vsecho povleceni nebo je alespon vyzehlit(ja v techto situacich zehlim i postel a deky-proste se s tim neseru oml.) Druhy den muze mala do skoly a ja jen v klidu varit protoze mam uklizeno ???? :pocitac: :pocitac: omlouvam se za nedostatecnou diakritiku ale me proste nebavi premackavat uz tak praskly display..Doufam ze alespon nekomu pomuzu

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex