Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Výchazky budeš mít asi 4 hodiny (možná 6), zkus se zeptat lékaře jestli ti je nevystaví na čas odvádění a vyzvedávaní dcer ze školky. Může je rozdělit. Pokud s nimi pojedeš k lékaři a zrovna ti přišla kontrola, tak bych zavolala k doktrovi, aby ti potvrdil, že jsi u něj byla.
@bublinek o vychazkach rozhoduje lékař. Pokud uzná za vhodné tak ti je napíše, taky nemusí.
Mě je taky nenapsal, protožče jsem byla doma s kolenem, a to jako je divné chodit na vycházky, ale prostě jsem potřebovala, těch 10 min zajet autem- vezl táta, protože já řídit nemohla přijet do školky, kteoru máma 2 min jízdy vyzvednout a dojet..
Bohužel 10 min, jsem měla nervy jak něco… Prostě jsem chodila i bez, ale doma třeba 3 měsíce být nemohl kvůli mě…
No bohužel, jsi na nemocenské, takže léčebný režim. Pokud ti dá doktor vycházky, tak mu zkus říct, ať ti je napíše na dobu, kdy musíš z domu. Totéž lékař u dětí, jsi na nemocenské, tohle není aktivita, co na ní máš dělat. Když zrovna přijdou, lékař dítěte není omluvenkou.
Pokud ti nedaji zadne vychazky, tak udelat dostatecne zasoby doma. Dite bych par dni omluvila/stahla ve skolce a skolaka pozadala nekoho znameho, jestli by odvedl/vyzvedl.
Jestli daji vychazky, tak bych se snazila usmlouvat cast rano a cast v dobe vyzvedavani.
Par dni se da vyresit, ze se pozada o pomoc nekdo.
Teda ja bych v takove situaci pozadala klidne sousedku nebo ji zaplatila, ze vodi a vyzvedava.
OK.
A ukončí mi lékař na žádost nemocenskou a já si vezmu home office?
Jsem neřidič a nemám tady žádnou sousedku, která by odvezla.
No snad se s dr. domluvím.