Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Zdravím, potřebovala bych poradit
. Zhubla jsem 14 kilo, ale chci dát dolů ještě 8 kg, abych vážila 80kg… Jenže vyskytl se problém - dál uz to prostě nejde… Asi si moje tělo zvyklo na dietu nebo nevím… Mohly by jste mi prosím poradit jak dál? Co dělat? Nejlépe od těch, co už mají zkušenosti, ale samozřejmě se nebráním radě od každého. Děkuji ![]()
@terterf jako první bych poradila zahodit váhu a řídit se mírami co naměříš. Kolikrát váha jít dolů nemusí, protože například při cvičení nabiras svalovou hmotu, ale obvod jednotlivých partií se ti bude zmenšovat…
Neporadim, ale hackuju se.
Sice v jinych cislech, ale prvnich x kilo slo samo a tech poslednich par kosmetickych proste ne a ne a (A centimetry to same)
Hele ja sundala 9, jeste chci 4 a nejde too
..davam tomu cas.
Hlavně neubirat jídlo.. Přidej pohyb a změň pohyb.. Tělo si rychle zvyká, tak ho pěkně šokuj novým pohybem - třeba běh je super, to u mě zabírá vždy. Sekne se váha a výsledky, začnu víc běhat a hned to zas jede
nebo pokud cvičíš jen s vlastní vahou, kup činky a začni přidávat.
Prijde mi to teda jeste dost na tech „poslednich par kilo“. Ale za predpokladu, ze jis spravne, hybes se spravne (nicmene je to docela malo pravdepodobne),jsou takove drobnejsi zvyky, ktere muzou pomoct. IF nebo si nasad 1 az 2 dny v tydnu, kdy jis malo kalorii, idealne pryc sacharidy. Dost malo dnu, aby to nehlo s bazalem, ale dost na to, aby to hlo s celkovyma kaloriema.
Jak cvicis? Michas kardio a silovy trenink? Mas tam nejake cviceni o vyssi intenzite? Jak casto cvicis?
@terterf Gratuluju k takovému pěknému výsledku hubnutí
Můžeš prozradit, jakým způsobem a za jak dlouhou dobu jsi to zvládla? Nechám se inspirovat. Potřebuju shodit 20 kg ![]()
@Lenka_Hal necvicim, jen chldim na vycházky… Ted cvicit silově nemůžu, mam to zakázané 😁 jinak procházky každý den 10k kroků… Když s vydaří, gak i 13k.
@AnnieLennox ono je třeba změnit nějaké špatné zvyky jako přejídání večer, pravidelně jíst a hýbat se… Ja když můžu, tak cvičím výhradně silově, a když jdu do posilky, jdu pěšky takových 6km… Teď cvičit nemůžu, docela jsem to přetáhla a mám něco s kolenem… Každopádně procházky dodrzuju, občas něco jednoduššího doma. A jídlo? Nějak nepocitam, neřeším kolik kalorií jsem snědla, jen se snažím jíst víc zdravě a pravidelně. Prvních nekolik kilo půjde dolů rychle 😇
Napada me jeste, jestli ti to nedela potize, tak cvic na lacno a az budes moct jet silovy trenink, zarad si po silovem treninku jeste kardio. Tohle vsechno ma ucel navysit pomer spalovanych tuku.
A jak uz tu padlo. Merila bych se, misto vazeni.
A nezapomen, ze je to dlouha cesta. Jde spis o to, najit si pro sebe trvale udrzitelny zpusob zdrave zivotospravy a hubnuti, je to dulezitejsi nez rychle zhubnout.
Drzim palce. ![]()
Děkuji za tak skvělé ohlasy a rady!
Zkusím běhat a nějaké lehčí silové tréninky… Casu mám moc… Škola začíná az za dlouho, tak půjdu do sebe ![]()
@AnnieLennox píše:
@terterf Gratuluju k takovému pěknému výsledku hubnutíMůžeš prozradit, jakým způsobem a za jak dlouhou dobu jsi to zvládla? Nechám se inspirovat. Potřebuju shodit 20 kg
Muzu ti zkusit napsat jidelnicek, dle tvych preferenci a zvyklosti. Pokud nekdo tape, doporucuji jidlo vazit, nez si clovek udela navyk.
@terterf píše:
Děkuji za tak skvělé ohlasy a rady!Zkusím běhat a nějaké lehčí silové tréninky… Casu mám moc… Škola začíná az za dlouho, tak půjdu do sebe
Za me doporucuji Hiit, tabatu…na tvarovani top
staci 8 min, po zvyknuti tak 15 min 3 x tydne. Ale je to makacka ![]()
@Bsisi píše:
Muzu ti zkusit napsat jidelnicek, dle tvych preferenci a zvyklosti. Pokud nekdo tape, doporucuji jidlo vazit, nez si clovek udela navyk.
Kdyby se vám chtělo, nebránila bych se ![]()
@Bsisi píše:
Za me doporucuji Hiit, tabatu…na tvarovani topstaci 8 min, po zvyknuti tak 15 min 3 x tydne. Ale je to makacka
Včera jsem si o tom četla a dneska chci zkusit ![]()