Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
My to pořad měníme:) dřív jsme si říkali Bubu, Bubulko, pak Kuko, kukule, kuklo, ukulele:D brikule:D kukluško, kukulko, ted jsme to ani nevim jak změnili na Mišo, miši , mišutko.
jmenem ne! ![]()
Já nedavno manželovi řekla, že je kraken a naše dcerka pak řekla babičce, že tatínek je kretén. Takže pozor ![]()
aleachimka píše:
Já nedavno manželovi řekla, že je kraken a naše dcerka pak řekla babičce, že tatínek je kretén. Takže pozor
Tak ted jsem se opravdu ze srdce zasmala:D
Me kdysi chtel manzel ze srandy rict TUČO a rekl mi PIČ.!
strasne se mi za to omlouval:D
ona je teď boží, není den, kdyby nepronesla nějaké moudro
.
Tak mi si krom obligatnich milacku, zlato a lasko rikame prevazne jmenem. Teda samo kdyz deckam rikama, at jsou za tim druhym, tak pouzijeme za mamkou/tatkou. A kuriozity se nam stavaj. Treba mala mi od roku a pul do vic jak dvou let rikala jen jmenem – coz teda chvilkama i mrzelo. A ted sou ji ctyri a kdyz sem ji nedavno vyzvedavala ze skolky, zeptala se: „…a tata Peta prijede za nama dneska??“ zeptala se hoodne nahlas a vyznelůo to, jak kdyby mala mela tatinku nekolik, na kazdy den jednoho ![]()
Oslovuje me se jménem nebo přezdívkou s mužem bambulko Bohunko ![]()
@kristy84 píše:
Ahojte,my si s přítelem taky neříkáme jménem,nevím proč,ale je to tak od začátku,začali jsme zlato a lásko atd.a už nám to zůstalo:-)
Oslovení lásko úplně nesnáším. Mám to spojené se špatnou zkušeností. Vždy, když jsme byli s kamošema na nějaké akci, tak tam jeden manželský pár na sebe pořád pořvával lásko to, lásko ono. Štvalo mě, jak všem cpou svou lásku. Jejich láska byla italská láska a vydrželo jim to 4 roky. Takže u nás oslovení LÁSKO, ne ne. Jak jsem psala výše, mám to spojeno s konkrétní situací. Jinak jsem nad oslovením nikdy nepřemýšlela. Používáme většinou jména a v určitých situací k dítěti mamka a taťka.