Jak si přivydělat na mateřské?

Anonymní
15.1.12 20:31

Jak si přivydělat na mateřské?

ahoj, mam dotaz. cim si privydelavate na materske?

drive jsem mela brigady ale ty se nedaji s materskou skloubit jelikoz nemohu autem s malym nikam dojizdet, tak se chci zeptat jakou praci mate vy a treba anonymne, jakou castku je realne si vydelat? diky

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3992
15.1.12 20:36

taky bych něco potřwbovala ale ne žádný Avon a podobné prodeje :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.1.12 20:43
petula87 píše:
taky bych něco potřwbovala ale ne žádný Avon a podobné prodeje :oops: :oops:

jo to taky nechci,.. cizi lidi otravovat nechci a na znamych vydelavat neumim,.. :zed:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.1.12 20:44

No, tak já mám štěstí, že moje mamka má rychlé okno takže dělám jednou dvakrát týdně u ní a malou mi hlídá babička. Jinak, brigádně můžeš i hlídat děti dalších maminek, to bývá docela zájem.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.1.12 21:09
Anonymní píše:
No, tak já mám štěstí, že moje mamka má rychlé okno takže dělám jednou dvakrát týdně u ní a malou mi hlídá babička. Jinak, brigádně můžeš i hlídat děti dalších maminek, to bývá docela zájem.

mam prcka 2mesice staryho takze to by byl asi problem mit tech deti vic,.. zvlast zabavit je v dobe kojeni :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.1.12 21:13

Všimla jsem si, že spousta maminek si přivydělává tím, že projdou celou svou domácnost a prodávají věci po dětech (oblečení, hračky, knížky, boty, dále spotřební zboží, které již doma nevyužijí, různé přebývající věci doma, na zahradě, ve sklepě, kočárky, kola, výpěstky ze zahrady a spoustu dalšího). Nevím, jestli se to tak dá nazvat, přivýdělkem, to asi né, ale každá koruna dobrá. Chce to jen registraci na MMB, Aukru, nebo zde na Bazárek, pak mít foťák a PC.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.1.12 21:30
Anonymní píše:
Všimla jsem si, že spousta maminek si přivydělává tím, že projdou celou svou domácnost a prodávají věci po dětech (oblečení, hračky, knížky, boty, dále spotřební zboží, které již doma nevyužijí, různé přebývající věci doma, na zahradě, ve sklepě, kočárky, kola, výpěstky ze zahrady a spoustu dalšího). Nevím, jestli se to tak dá nazvat, přivýdělkem, to asi né, ale každá koruna dobrá. Chce to jen registraci na MMB, Aukru, nebo zde na Bazárek, pak mít foťák a PC.

jo to uz delam, takovy 2tisice mesicne z toho jsou :palec:

• Citovat
  • Upravit
3992
16.1.12 09:20

no jo ale copak doma máme pořád něco k prodeji :?: :think: :jazyk: já teda určitě ne - vše prodávám postupně a už není nic :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.1.12 10:25
petula87 píše:
no jo ale copak doma máme pořád něco k prodeji :?: :think: :jazyk: já teda určitě ne - vše prodávám postupně a už není nic :cert:

ja si obleceni po diteti budu schovavat pro dalsi mimi, takze me to za chvili taky skonci :lol:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.1.12 14:59

NENÍ DOBRÉ SI SCHOVÁVAT VĚCI, HLAVNĚ NÉ PRO DĚTI S VĚTŠÍM VĚKOVÝM ODSTUPEM. PAK TO STEJNĚ VYJDE Z MÓDY, MATERIÁLY BUDOU LEPŠÍ A PRO DĚTI MŮŽETE POTOM STEJNĚ DOBŘE NAKOUPIT I V SEKÁČI. TEĎ SE MI TU VÁLEJÍ 2 TAŠKY OBLEČENÍ VEL.146 - 152 A NIKDO JE NECHCE. OBLEČENÍ JE PĚKNÉ, KUPOVANÉ NOVÉ, ALE MĚLA JSEM JE PRODAT HNED, NÉ AŽ TEĎ PO X LETECH.AKORÁT TO POŘÁD PŘEKÁŽELO A PŘEKÁŽÍ DO TEĎ.TAKŽE HONEM PRODAT…:)).
A POKUD MĚNÍTE ZAŘÍZENÍ BYTU NEBO MALUJETE, NEVYHAZOVAT VŠE DO POPELÁKU, SPOUSTA VĚCÍ SE DÁ DAROVAT I ZPENĚŽIT.PODÍVEJTE SE NA AUKRO, CO LIDI VŠECHNO PRODÁVAJÍ A ZA KOLIK, BUDETE KOUKAT.
TOTO JE MŮJ TIP.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.1.12 22:53

Co se týká prodeje věcí, ségra to tak dělá už x let, umí v tom chodit a říká, že to opravdu funguje, i když někdy došlo až k takovým legráckám, že prodala klukům zimní bundičky s tím, že už nebude zima… a musela koupit nové, samozřejmě větší, které pak prodala o rok později. ;)
Chystám se pak taky všechno prodat, pokud to bude pěkné a prodejné.
Jinak soukromě doučuju.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.1.12 12:43
Anonymní píše:
NENÍ DOBRÉ SI SCHOVÁVAT VĚCI, HLAVNĚ NÉ PRO DĚTI S VĚTŠÍM VĚKOVÝM ODSTUPEM. PAK TO STEJNĚ VYJDE Z MÓDY, MATERIÁLY BUDOU LEPŠÍ A PRO DĚTI MŮŽETE POTOM STEJNĚ DOBŘE NAKOUPIT I V SEKÁČI. TEĎ SE MI TU VÁLEJÍ 2 TAŠKY OBLEČENÍ VEL.146 - 152 A NIKDO JE NECHCE. OBLEČENÍ JE PĚKNÉ, KUPOVANÉ NOVÉ, ALE MĚLA JSEM JE PRODAT HNED, NÉ AŽ TEĎ PO X LETECH.AKORÁT TO POŘÁD PŘEKÁŽELO A PŘEKÁŽÍ DO TEĎ.TAKŽE HONEM PRODAT…:)).
A POKUD MĚNÍTE ZAŘÍZENÍ BYTU NEBO MALUJETE, NEVYHAZOVAT VŠE DO POPELÁKU, SPOUSTA VĚCÍ SE DÁ DAROVAT I ZPENĚŽIT.PODÍVEJTE SE NA AUKRO, CO LIDI VŠECHNO PRODÁVAJÍ A ZA KOLIK, BUDETE KOUKAT.
TOTO JE MŮJ TIP.

sourozence planujeme cca za ty 2 roky, takze ,,vyjde z mody,, asi tolik nehrozi. ale jinak chapu ze schovavat obleceni treba deset let je nesmysl

• Citovat
  • Upravit
dadap
18.1.12 13:49

Ahoj, taky pořád schánim nějaký přivýdělek, mámkurz na manikúru a nehtovou modeláž, chtěla bych si přivydělávat tím, ale je těžké sehnat nějaké klientky, většína mých kamarádek jsou na mateřské, tak na to také nemají peníze. Nejlepší by bylo chodit do nějakého nehtového studia, nevíte o nějakém, kde shánějí, ale jen na pár hodin týdně?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.1.12 19:10
dadap píše:
Ahoj, taky pořád schánim nějaký přivýdělek, mámkurz na manikúru a nehtovou modeláž, chtěla bych si přivydělávat tím, ale je těžké sehnat nějaké klientky, většína mých kamarádek jsou na mateřské, tak na to také nemají peníze. Nejlepší by bylo chodit do nějakého nehtového studia, nevíte o nějakém, kde shánějí, ale jen na pár hodin týdně?

nenapsala si ani odkud jsi, z jakyho mesta,..
kazdopadne tohle nevim jestli je dobry napad, na nehty chodi cim dal tim min lidi, a ti co je maji uz maji sve ,,vyzkousene,, nehtarky nebo chodi za levno k vietnamcum tak nevim jestli sezenes

• Citovat
  • Upravit
31
24.8.12 09:42

My děláme s partnerem na protisměnu. Dá se vydělat dost. Chce to jen dobře naplánovat. Jaké má partner směny?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat