Jak si správně přát
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
P. s. pěkné podpisy
jinak závidím, já potřebuju 8 hodin spánku, bohužel, jinak jsem jak chodící mrtvola
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Niemeyer Na to je dobré si před usnutím říkat, že stačí 7,6,5 hodin spánku a budeš úplně v pohodě.
Mně stačí míň, ale teď během víkendu si přispím každý den.
Pokud usneš s tím, že po sedmi hodinách budeš jako chodící mrtvola, tak se s tím probudíš a hádej, do bude? Budeš celý den jak chodící mrtvola. ![]()
- Citovat
- Upravit
@Černá vdova ty jsrs dobra
mazec. To uz je na mne moc zenove mistrovske. Az budu usinat s pocitem se se mi rano splni to a to a ono to fakt bude vychazet tak zvladnu i to co pises:) ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Černá vdova píše:
@Niemeyer Na to je dobré si před usnutím říkat, že stačí 7,6,5 hodin spánku a budeš úplně v pohodě.
Mně stačí míň, ale teď během víkendu si přispím každý den.Pokud usneš s tím, že po sedmi hodinách budeš jako chodící mrtvola, tak se s tím probudíš a hádej, do bude? Budeš celý den jak chodící mrtvola.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ivčis píše:
Ja si nekonečné dlouho preji vyhrát miliony a světě div se nic. U me tahle teorie asi nefunguje. Ale ja jsem takovej poděs ze se nedivím
Me by spis zajimala jina vec.Je tu nekdo, komu opravdu intenzivnim pranim a posilanim do vesmiru prifrcely miliardy penez? Nemyslim tim par desitek tisic, ale opravdu velka suma penez? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MartinaIrena píše:
Me by spis zajimala jina vec.Je tu nekdo, komu opravdu intenzivnim pranim a posilanim do vesmiru prifrcely miliardy penez? Nemyslim tim par desitek tisic, ale opravdu velka suma penez?
Domnívám se, že přání získat obrovský balík peněz nikomu žádné štěstí nepřinese. Nicméně ty miliardy můžou prifrčet v jiné podobě.
Občas přeci někdo vyhraje velkou výhru. Asi bych to nechtěla. ![]()
- Citovat
- Upravit
@Černá vdova píše:
Domnívám se, že přání získat obrovský balík peněz nikomu žádné štěstí nepřinese. Nicméně ty miliardy můžou prifrčet v jiné podobě.
Občas přeci někdo vyhraje velkou výhru. Asi bych to nechtěla.
Tak to já bych je chtěla. Až bychom tady opravili statek, něco uložili apod., tak bych s jakoukoli částkou peněz věděla, co s ní. Lidí, zvířat i třeba deštných pralesů, které potřebují pomoct, je pořád dost a ani pár miliard by na to ve finále nestačilo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja dnes chytla strasnou depku. Hroznou. Zeje zivot naprd, ze jsou dve veci ktere by me udelaly stastnou a ze kdyz je mit nebudu stastna nikdy nebudu. Placu a placu a moc to boli… a muzu si bohuzel stokrat rikat ze mi to stesti tedy rozhodne nezaisti a je to pravda… ale nedokazu to. Prala bych si nic si uz nikdy neprat:( jenze to nejde. Chjo.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Evulina píše:
Tak to já bych je chtěla. Až bychom tady opravili statek, něco uložili apod., tak bych s jakoukoli částkou peněz věděla, co s ní. Lidí, zvířat i třeba deštných pralesů, které potřebují pomoct, je pořád dost a ani pár miliard by na to ve finále nestačilo
Opravdu? Najednou byste měli tolik přátel, že byste to nespočítali. A pak byste měli ještě víc nepřátel a nevěděli byste dne ani hodiny, aby vás někdo nevydíral a neohrožoval. Spousta lidí by si totiž řekla, že si zaslouží, abyste se s nimi rozdělili.
Nikdy byste to nemohli nikomu říct… tak to vidím já.
Ne, děkuji, nechci to ani zadarmo
.
- Citovat
- Upravit
@Niemeyer Počítám, že asi nechceš napsat, co Tě trápí
.
Někdy to prostě na člověka padne. Mně většinou stačilo se pořádně vybrečet a vyspat se z toho. A druhý den už bylo dobře. ![]()
- Citovat
- Upravit
@Černá vdova diky
ja vim. Vetsinu casu je mi krasne. Nebo se o to aspon snazim presvedcovat. A pak to padne, jak rikas:) prejde to, ja vim. Taky vim ze se to zase objevi. Njn. Ale pausalne se citim o dost lip nez pred takovym rokem… a casto je mi fakt dobre, fakt hezky. Ja si pokazde predatavim ze jeste muzu mit nejakou nevylecitelnou nemoc a v tu chvili by mi bylo vse ostatni fuk a jen byc si prala tu moct jen proste byt… a kdyz se do toho snazim vzit tak to pomuze
. Protoze byt nemocna to je opravdu zle… ted mi zle neni!
to pomuze. A taky se s tim nejak snazim smirit. Ale moc to nejde. Cim je clovek vic v pohode tim vic ma tendenci prat si ty '' nepotrebne ''
povrchnejsi veci… jo a taly pomaha uzavrit ae pred svetem..sama do sebe. To nevim proc pomaha, ale je to tak.
Jinak ja mam vzdycky syndrom jsem prece tak skromny a hodny clovek..za nicim se nehonim, nic moc nezadam...jsem tak vdecna za vsechno... tal proc za to nemuzu dostat jen to a to?? No a pocity krivdy jsou na svete:))
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Niemeyer Tak já to mám nastavené jinak.
Když mi bylo dobře, tak to byla pohoda a když mi bylo špatně, tak jsem si to odžila a nechala to přejít. Nikdy nemyslím na to, že bych mohla být nemocná nebo tak, abych se vyhrabala ze svým smutků. Taky si nikdy neříkám, že ta a ta je na tom ještě hůř než já… tohle na mě nefunguje.
Já už jsem se nahodila do stavu trvalé pohody a někdy cítím i štěstí. Jsem sama s dětmi, řada žen by byla nešťastná. Já ne. Neříkám, že mi to občas není líto, ale rozhodně mě to nedrtí a neničí. Ze všeho se snažím vykřesat to dobré, i ze špatných situací. Ono je to vlastně špatné jen relativně. A když mi něco nedopadne tak, jak bych chtěla, tak si řeknu, mělo to tak být. Ano, zjednodušuje mi to život, ale proč bych si ho měla zbytečně komplikovat.
Není mi vždycky úplně dobře, ale pak si vždycky řeknu, mám všechno, co potřebuju. Jsem zdravá a moje děti jsou zdravé. Máme kde bydlet, máme co jíst, můžeme si leccos dovolit. Žijeme si pohodový život. Vidím to i na dětech, že si nechají leccos vysvětlit.
Já ta přání moc nevyužívám. Protože jsem zvyklá si všechno vyřešit sama. Jsem spokojená a využívám vše, co mi život přináší a jsem za to vděčná. Mám obrovské štěstí na lidi kolem sebe, většina je v pohodě. A taky mám kliku na to, že mi do cesty chodí lidi a situace, které jsou pro mě vždy to pravé a správné. Mám správné myšlenky ve správnou dobu, případně mi to ve správnou myšlenku přistrčí někdo jiný. Řadou věcí se nezabývám a netrápím. Protože se o to Vesmír postará sám. Tak proč bych to měla řešit já.
Vím, že to pro spoustu lidí bude znít divně. Ale ti, co to mají nastavené tak jako já tak ví, jak to myslím. A že to funguje
.
- Citovat
- Upravit
@Černá vdova píše:
Opravdu? Najednou byste měli tolik přátel, že byste to nespočítali. A pak byste měli ještě víc nepřátel a nevěděli byste dne ani hodiny, aby vás někdo nevydíral a neohrožoval. Spousta lidí by si totiž řekla, že si zaslouží, abyste se s nimi rozdělili.
Ne, děkuji, nechci to ani zadarmo.
U mě by se ty prachy, jak říkám, moc neohřály - minimálně 3/4 bych jich rozdala. Přátele mám už teď, kdyby se na mě začly kvůli prachům lepit další kvanta lidí, bylo by mi to podezřelé ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Černá vdova píše:
Ne, děkuji, nechci to ani zadarmo.
Ale proc to porad prekrucujes? Muj dotaz znel, jestli znate nekoho, komu se tohle konkretni prani fakt splnilo. Nikoliv, jestli by mu to prineslo stesti
Kdyz ty si do vesmiru programujes veci, ze to NECHCES ani zadarmo, tak ti vesmir poe tve teorie odpovida. Nekdo to ma ale jinak.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Niemeyer Já chodím spát mezi půl jedenáctou a půl dvanáctou, ráno vstávám v půl páté (no dobře, někdy vstanu až ve 4:40 hod
), půl hodiny cvičím hormonální jógu, 20 minut si přeříkávám pozitivní afirmace a cca 5 minut si píšu deník.
V půl šesté si jdu umýt hlavu, musím připravit dětem svačiny, najíst se a těsně před půl sedmou jdu na vlak.
Celé dny funguju, problémy žádné nemám. Občas mě něco vykolejí, ale nestává se mi to moc často.
Zkus večer usnout s tím, že se ráno probudíš a budeš celý den v pohodě. Ale je potřeba usnout s touto myšlenkou.