Jak smažit řízky?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
29.9.19 13:49

@MayaLevin Pracuji ve velkém řetězci prodávající maso. Balené vakuovky, se nakupují kvůli záruce, ceně, zásobenosti, a bývá většinou ze zahraničí. Zájem o to je velký - lidi si radči koupí napíchanou vakuovku, akční cena 80,–bez kosti proč ne :lol: Čerstvý výsek je výhradně české maso. I kuřecí je jen české, dopad to má ten, že je méně v akci, protože v čr není možné nakoupit za to, co v cizině. Čistý obchod.

• Citovat
  • Upravit
8678
29.9.19 13:51

Maso je tvrdé, pokud je čerstvé, bavíme-li se o vepřovém. Musí se nechat uležet, takže kupovat pár dní předem. Pokud na něj zatlačíš prstem, musí v něm zůstat důlek, pak bude maso měkké i po usmažení, pokud ho tam nebudeš trápit nadmíru dlouho. Jestli ho děláš na oleji, sádle nebo přepuštěném másle je už jedno, to je pak už jen otázka chuti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
29.9.19 13:54

@MayaLevin @Anik já ale neřeším to, odkud maso pochází, však také píši jen, že maso koupené v ČR mám pokaždé jako podrážku a maso koupené v Německu je z 90% dobré. Ještě dodám, mluvím o vakuovaném mase koupeném v marketu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
4.10.19 09:27

Pokud to máš tvrdé, tak to není smažením, ale jednoznačně masem. Nejspíš nějaké starší..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
4.10.19 09:57
@Aduš8 píše:
@MayaLevin @Anik já ale neřeším to, odkud maso pochází, však také píši jen, že maso koupené v ČR mám pokaždé jako podrážku a maso koupené v Německu je z 90% dobré. Ještě dodám, mluvím o vakuovaném mase koupeném v marketu.

Hele věřím, tohle už dokázali několikrát. Vždyt to řeší i EU, dvojí kvalita :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22925
4.10.19 22:26

Ja delam rizky prevazne na oleji. Vlozim do rozpaleneho oleje a smazim pomalu, vetsinou jsou mekke. Zalezi na mase, nekdy krkovice je tuha, nekdy mekoucka a delam je vzdy stejne. Kureci nebo pecene je vzdycky super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
15.10.19 13:20

Zkus smažit na oleji. Ale nemyslím si že je to tím, že si to dělala na sádle. To bylo nějaké špatné maso.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí