Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Maso je tvrdé, pokud je čerstvé, bavíme-li se o vepřovém. Musí se nechat uležet, takže kupovat pár dní předem. Pokud na něj zatlačíš prstem, musí v něm zůstat důlek, pak bude maso měkké i po usmažení, pokud ho tam nebudeš trápit nadmíru dlouho. Jestli ho děláš na oleji, sádle nebo přepuštěném másle je už jedno, to je pak už jen otázka chuti.
@MayaLevin @Anik já ale neřeším to, odkud maso pochází, však také píši jen, že maso koupené v ČR mám pokaždé jako podrážku a maso koupené v Německu je z 90% dobré. Ještě dodám, mluvím o vakuovaném mase koupeném v marketu.
Pokud to máš tvrdé, tak to není smažením, ale jednoznačně masem. Nejspíš nějaké starší..
@Aduš8 píše:
@MayaLevin @Anik já ale neřeším to, odkud maso pochází, však také píši jen, že maso koupené v ČR mám pokaždé jako podrážku a maso koupené v Německu je z 90% dobré. Ještě dodám, mluvím o vakuovaném mase koupeném v marketu.
Hele věřím, tohle už dokázali několikrát. Vždyt to řeší i EU, dvojí kvalita ![]()
Ja delam rizky prevazne na oleji. Vlozim do rozpaleneho oleje a smazim pomalu, vetsinou jsou mekke. Zalezi na mase, nekdy krkovice je tuha, nekdy mekoucka a delam je vzdy stejne. Kureci nebo pecene je vzdycky super.
Zkus smažit na oleji. Ale nemyslím si že je to tím, že si to dělala na sádle. To bylo nějaké špatné maso.
@MayaLevin Pracuji ve velkém řetězci prodávající maso. Balené vakuovky, se nakupují kvůli záruce, ceně, zásobenosti, a bývá většinou ze zahraničí. Zájem o to je velký - lidi si radči koupí napíchanou vakuovku, akční cena 80,–bez kosti proč ne
Čerstvý výsek je výhradně české maso. I kuřecí je jen české, dopad to má ten, že je méně v akci, protože v čr není možné nakoupit za to, co v cizině. Čistý obchod.