Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Takhle, když dám program oplach-mytí-sušení je nádobí po otevření suché. Když dám program oplach-mytí-bez sušení (půlhodinový), tak po otevření je suché taky
Otevírám tedy později, málokdy mám čas vyndat ho hned. Takže se to podle mě usuší v tom horku.
@Akivasha přesně mmch ono i to nádobí je horké, takže po domytí to fakt neotvírám ani na to našahám ![]()
No já zase když jsem studoval a prohlížel různé druhy myček, tak jsou již i dokonce v nabídce i ty co se sami pootevřou po skončení umytí a následného sušení…
Tak teď jde o to, když čtu příspěvky, copak je lepší..,zda hned či později otevřít…
![]()
@Bjustřík Já se to snažím otevřít co nejdřív, takže já bych takovou brala ![]()
@Bjustřík Mně by zajímalo, za jak dlouho se ta dvířka po domytí otevřou. Co jsem tak četla po manuálech, tak se doporučuje otevírat tak po 10-15 minutách.
Starou myčku jsem otvírala, protože když zůstala zavřená, nádobí mělo skvrny. Novou myčku naopak nechávám zavřenou, protože když ji otevřu, na nádobí jsou skvrny. Je tedy třeba vysledovat, jak se která myčka chová a zařídit se podle ní.
@RadkaCh píše:
@Bjustřík Mně by zajímalo, za jak dlouho se ta dvířka po domytí otevřou. Co jsem tak četla po manuálech, tak se doporučuje otevírat tak po 10-15 minutách.
Jo tak to nevím…
,sakra to by mne také zajímalo, zda je to hned či za určitý čas, ale to by nám nejlépe osvětlil někdo kdo takovou má… ![]()