Jak to děláte na návštěvách?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1431
26.12.17 19:41

Tohle nechápu, mám ročního, ten dává bohudík všechno dobře, ale kdyby tomu tak nebylo, tak jedem domů a stejně to vidí i manžel. Já s ním byla až v jeho půl roce u mámy (bydlí od nás 70 km), do té doby jezdila ona k nám a klepala jsem se, co její pes. Nakonec všechno dobrý…Asi se ti do toho chtít nebude, ale ať si na návštěvě obstarává mimčo manžel a zkusí si to, jak bude mluvit potom. Chytrých rad jsem slyšela dost, ale když si to mají zkusit, tak všichni čumí, že to není sranda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6879
26.12.17 19:44

Tak at jezdi muz sam a Ty bud s malym doma.
Ja treba toho sveho vozila po navstevach od jeho 5 dnu, pohodove miminko, ale kazde dite je jine a okoli by se melo prizpusobovat rezimu ditete, nr naopak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1805
26.12.17 19:46

Nejezdila bych tam. Naše dítě návštěvy vcelku zvládalo v tomhle věku, samozřejmě jsme jezdili podle jeho režimu, ale kdyby to tak nebylo tak bych nejela.

Mnohem horší je to teď když běhá, v jiných domácnostech to není na dítě uzpůsobené a zrovna náš syn je fakt všude a je to peklo. Teď už moc nikam nejezdíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
26.12.17 19:47

@Alladina @brumi Ja jen reagovala na otazku, kolikrat uz tam stihli byt, kdyz jsou decku 3m ;) Jednou tydne od konce sestinedeli to mohlo byt uz treba 7×

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.12.17 19:48
@sladke-mameni píše:
Mnohem horší je to teď když běhá, v jiných domácnostech to není na dítě uzpůsobené a zrovna náš syn je fakt všude a je to peklo. Teď už moc nikam nejezdíme.
:mrgreen: :palec: přesně
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149116
26.12.17 19:49
@Anonymní píše:
Ahoj, potřebuji poradit. Mám 3-měsíční miminko a ani moje rodina, ani manželova k nám nechtějí jezdit. Oni chtějí, abychom my jezdili k nim. Jenže miminko to tam nedává, na každý návštěvě celou dobu pláče. Já na nervy nebo s ním sedím v pokoji kde je klid. Manželovo rodiče mají navíc psa, který útočí na malého. Co s tím? Prý si na sebe musí zvykat. Doma se hádáme, protože já tam jezdit nechci, bojím se. Doma nebo venku je malý zlatý, ale tam-hrůza. Jak návštěvy probíhají u vás?

Nemusí nic. Nejezdi nikam když pláče. Hotovo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6865
26.12.17 19:50

@unuděná jasně :) to beru jen jsem dala příklad jak to děti mají :). Ale být moje dítko takové, tak po druhým pokusu bych dala stopku a počkala nějakou dobu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1805
26.12.17 19:50

Jo a na psy co rafají po dětech jsem docela vysazená! Kdyby si ho na dobu návštěvy nezavřeli někam tak už bych tam asi nešla nikdy :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.12.17 19:58

My jsme na navstevy jezdili, ale syn to snasel v pohode. Pokud by ho to stresovalo, nejezdila bych a zkusila to treba za mesic dva. V tomhle veku se vsechno rychle meni a za mesic muze byt vse jinak…

• Citovat
  • Upravit
9880
26.12.17 20:06

No ono i záleží na rodině.. Já měla docela kliné děti od miminka, ale co mě vadilo, bylo to, že i když jsme třeba bylyi u tchýně, tak prostě se jelo, jakoby tam miminko nebylo..
takže hlasité povídání, nahlas smích, bouchání v kuchyni.. Ono se řekně, no a co, ale když jsme pak nemohla dítě uspat a pomalou celou návštěvu jsem ležela u tchýně v ložnicic a snažila se uspat dítě, tak to pak fakt nemělo cenu tam jezdit..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21451
26.12.17 20:09
@Anonymní píše:
Ahoj, potřebuji poradit. Mám 3-měsíční miminko a ani moje rodina, ani manželova k nám nechtějí jezdit. Oni chtějí, abychom my jezdili k nim. Jenže miminko to tam nedává, na každý návštěvě celou dobu pláče. Já na nervy nebo s ním sedím v pokoji kde je klid. Manželovo rodiče mají navíc psa, který útočí na malého. Co s tím? Prý si na sebe musí zvykat. Doma se hádáme, protože já tam jezdit nechci, bojím se. Doma nebo venku je malý zlatý, ale tam-hrůza. Jak návštěvy probíhají u vás?

Postav je pred hotovou vec - cekame vas tehdy a tehdy :nevim: nechteji? Jejich problem.
Pes, co utoci na miminko neni normalni. Dospely pes nikdy nenapada stene! Pes je odrazem panicku, je to jejich chyba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vbu
832
26.12.17 20:10

Moc nechapu jak prarodice vzdy trvaji na tom, ze mladi musi za nimi, kdyz sami muzou prijet, jen jsou lini. Jasne, ze nekteri jsou nemocni atd, to je jasne. Syn rok nesnesl autosedacku, jecel, cesta 2 hodiny a ridit jsem musela ja, nevyspana po prokojenych nocich. Tak jsem rekla, ze fakt nebudu tyrat dite ani sebe, tak at se jezdi k nam. Ale je fakt, ze jak byl maly trochu schopny, zacali jsme jezdit my - ja ale jezdim hlavne kvuli prababicce, ta nemuze totiz uz dojet. Coz vedlo k tomu, ze najednou navstevy k nam skoncily. k nam dojedou jen na oslavy a kdyz vylozene uz dupnu…stve me totiz, ze po nocich pracuju, kojim, decko hyper pres den a o vikendu balim cely cirkus, abych navstivila nekoho, kdo uz ma decka odrostle, polovinu povinnosti, ale dojet proste neee. A jeste smesne duvody typu mam moc prace, musim uklizet a varit…jako ulet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21451
26.12.17 20:10
@Janasas píše:
No ono i záleží na rodině.. Já měla docela kliné děti od miminka, ale co mě vadilo, bylo to, že i když jsme třeba bylyi u tchýně, tak prostě se jelo, jakoby tam miminko nebylo..
takže hlasité povídání, nahlas smích, bouchání v kuchyni.. Ono se řekně, no a co, ale když jsme pak nemohla dítě uspat a pomalou celou návštěvu jsem ležela u tchýně v ložnicic a snažila se uspat dítě, tak to pak fakt nemělo cenu tam jezdit..

Jak kdybys popisovala mou tchyni :roll: bohuzel ta moje se takhle predvadi vsude, i u nas doma

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59404
26.12.17 20:15
@Anonymní píše:

tak řekni že nikam nejedeš a s tím psem bych si nezahrávala :? Snad je to něco malého co ani na postel nevyskočí jinak to může být slušný průser a pak ty kecy že nevěděli že zaútočí, pes varuje takže bych jasně řekla že tam jezdit nebudeme. My nejezdili, návštěvy chodili sem ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1043
26.12.17 20:30

Pes utoci? Tak bych to vubec neresila a nikam nejela, bud přijedou nebo maj smůlu a dite neuvidí :nevim:. Vždycky kdyz je zraneni od psu na detech, tak manzel v práci slysi: On je to tak hodný pejsek, vubec to nechapu.. a bla bla bla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí