Jak to u vás (nejen)večer chodí? - pro velké rodiny

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1521
11.2.14 17:49

@dorinka01 no máš můj obdiv, jako všechny vícemámy :)
já vím že třeba ty dítka co chodí s večerníčkem spát už jsou třeba bez odpoledního spaní…jenom mě to vždycky zarazí kolik těch malochů spí tak brzy :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10351
11.2.14 19:33
@dorinka01 píše:
Ahoj, ráda bych se podělil o zkušenosti, nebo tedy spíš nějaké pochytala ohledně chodu velké rodiny. Máme 3 děti, každé jinou věkovou kategorii. Od puberťáka 16let přes 10let a pak malého 1rok.
Jak to u vás chodí, hlavně večer. U nás je to docela na palici. Mimino jde spát tak ve 20:30 spinká. Pak hned přijde střeďák a začne se mazlit a ne a ne ho dostat do postele (poslední dobou vůbec odmítá a i po dobrém, tak po zlém nic nezmůžeme a to si klidně může číst :nevim: ), bodejť když se mu uvolnila maminka že? No a když už vyženu jeho (opakovaně se stejně vrací) přijde puberťák a začne si povídat, což je fajn, ale už je 22hod a manžel nervózně přemýšlí, jestli se na něj také dostane čas než usnu já nebo on:mrgreen: Nejde jen o sex, jde především o to, že vůbec nevypnu, že stále někdo po mě leze, něco chce, něco řeším. Ale zase na děti ječet ať mi dají pokoj nechci. Jak to řešíte, aby každé dítě mělo ten svůj čas s vámi? U nás je to hlavně problém s prostředňáčkem, malého miluje a viditelně nežárlí, ale je na něm vidět, že se prostě potřebuje ještě přitulit sám, mít maminku sám pro sebe a to přes den nějak nedáváme.
Ať dělám co dělám, tak u nás se večr sejde rodina až po 19hod. (manžel přijde z práce a večeříme)Jak to řešíte u vás?

Co kdyby nejmladšího občas vykoupal puberťák? Mezitím se můžeš věnovat prostřednímu. Pak půjde mimino spát, prostřední koupat (buď to zvládne sám, nebo manžel přiloží ruku k dílu) a ty můžeš švitořit s pubošem. Myslím, že by se tím ušetřilo dost času :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí