Nevlastní děti a já

2325
7.2.14 15:53

Nevlastní děti a já

Přítel má dvě děti jedno 9 let a druhé 2 roky, každé jiná maminka. Se starším si rozumíme, bere mě jako kamarádku a jsme super partáci, ted ale přišlo i na toho mladšího a od léta by jsme si ho měli brát na víkendy, já jsem ho viděla pouze jednou a párkrát na fotce, jeho bratr ho za bratra vůbec nepovažuje a dokonce když jsme se na to téma bavili tak pronesl že bráchu nemá, myslel si že je to bratranec.

Maminka mladšího si nepřeje abych ho zatím vídala, otec ho vidí 2× týdně přesně jak určil soud. Je to hrozné říct, ale já k němu nemám vůbec žádný vztah, pro mě prostě existuje a to je všechno. Nevím jestli si ho máme brát ze začátku rovnou i se starším nebo jeden víkend mladší, druhý starší, nějak si to nedovedu představit. Starší je zvyklí každý víkend s náma a věnujeme se mu na 100%, nedovede se moc zabavit sám.

Navíc sama nejdřív potřebuju navázat s mladším vztah. Jak jste to vyřešili vy? Máte nějaké rady jak celou situaci zvládnou aby to bylo co nejšetrnější?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
425
7.2.14 15:57

Soud urcil, ze se ma maly stykat po dobu celeho vikendu s tolika lidmi, ktere nezna? Ty a jeho bratr? To chce vymyslet pozvolneji..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
7.2.14 16:01

Vím, že se na to neptáš, ale aby jsi nebyla třetí maminka v řadě bez tatínka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102087
7.2.14 16:09
@jannina1 píše:
Vím, že se na to neptáš, ale aby jsi nebyla třetí maminka v řadě bez tatínka :)

Tak s tím musí člověk v takovéto situaci vždy počítat… a třeba bude mile překvapen, že to tak nebude ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.2.14 16:12

Bojím se, že to tu schytaš…
Myslím, že být se nemusíš. Dvouletého poznej a uvidíš. Myslím ale, že na tebe malý rychle zapomene a budeš muset pořád znovu si získávat jeho důvěru. U nás to tak bylo, na druhou stranu každé dítě je jiné…
Tvou situaci znám, klidně napiš SZ, jsem na mobilu, tak se teď nemůžu moc rozepisovat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102087
7.2.14 16:13

@Zupa Já bych asi volila zezačátku jeden víkend toho a druhý druhého, pochopila jsem, dokud si malý nezvykne na tebe a ty na něj a až to bude zajeté, tak teprve seznamování s nevlastním bráškou…
A možná i dokonce brát zpočátku jen na 1 den, a až si zvykne u vás, tak pak i na noc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3931
7.2.14 16:37

Pokuď si maminka mladšiho nepřeje aby se s ním stýkala tak bych se tam asi moc necpala… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
7.2.14 16:56

Nechala bych tomu volny prubeh a treba jeden den s jeho otcem a malym bych sla za zabavou nebo jen na hriste ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2325
7.2.14 18:51

@jannina1 I to je možné, každopádně po úplné rodině touží a malého opravdu miluje, takže kdyby neměl problém s partnerkou určitě by neodešel. A navíc se mi to může stát i s chlapem bez dětí.

@klarushka ona si to nepřála doted, ale asi si chce taky odpočinout tak se rozhodla že je čas aby se tatínek více zapojoval

@Lipina to neurčil soud, ale jeho maminka a samozřejmě když ho vezme k nám domů tak tam budu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3931
7.2.14 19:59

@Zupa a tejďka už jí teda nevadí že bude malej s Tebou? Tak seznamovala bych se s ním být tebou postupně žádné zbytečné pospíchání, chce to čas a nejprve sama a až pozděli bráška jinak toho bude na toho malýho dle mě moc ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2325
7.2.14 20:20

@klarushka Nevím jestli jí to vadí nebo ne, ale přišlo to z její strany a takže se tomu bránit nechceme. Jeh maminka nemá moc možnost hlídání, její rodina bydlí daleko a nemají moc dobré vztahy tak si chce asi odpočinou a hledá si partnera tak chce mít asi i čas na něj, ale to jsou jenom moje doměnky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí