Jak třídit bioodpad?

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
16.11.23 08:19

@free333 o reklamu tady úplně tak nešlo. Nechal jsem se unést. To je vše.
Já být na “druhé straně” tak to přejdu a nevlévám olej do ohně…takové to pojďme si přidat…typické pro mnohé.
Nicméně pokud je můj příspěvek mimo, pak předpokládám, že vyšší moc zasáhne.

Mějte hezký den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40371
16.11.23 08:23
@Jindřich Maksant píše:
@free333 o reklamu tady úplně tak nešlo. Nechal jsem se unést. To je vše.
Já být na “druhé straně” tak to přejdu a nevlévám olej do ohně…takové to pojďme si přidat…typické pro mnohé.
Nicméně pokud je můj příspěvek mimo, pak předpokládám, že vyšší moc zasáhne.Mějte hezký den

Ono když sem dáš kontakt na shop, kde je majitelka Petruška Maksantová z Lišné, tak je hned jasné, že jde o skrytou reklamu s cílem ušetřit nějaký ten groš.

Admin to smaže, jako obvykle, nemusíš mít strach…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21965
16.11.23 08:27
@Jindřich Maksant píše:
@BohunkaP Ok. Absolutně nechápu, že přecházíte v pejorativní tón…a navíc tykání…. Osobně jsem Vás nějsk dotknul? 8o

Když už se někam registruješ, protože si chceš dělat neplacenou reklamu, tak se alespoň seznam s pravidly, ať se nezesměšňuješ. Na tomto serveru je tykání standardem ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.11.23 08:29

@BohunkaP tykání Ok. To jsem nevěděl. :) Ano, pravidla jako u většiny ostatních registraci jsem odkliknul…hanba mi, vím. Chyba chyba chyba…moje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21965
16.11.23 08:32

@Dona99, už jsem svůj příspěvek poupravila, šlo jen o špatné vyjádření (nepřečetla jsem si to po sobě :roll: ) – děkuji za upozornění.

A k tvému dotazu – ne, mírná plíseň nevadí. V bio popelnici se ostatně stane totéž, není vyvážena až tak často.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Nutriční poradna (3-18 let)

Ikona - Michaela Boukalová Tomešová

Michaela Boukalová Tomešová DiS.