Jak udat anonymně na sociálku?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1553
9.7.13 15:38
@Jessica3 píše:
Já nevím, jestli to někdo řeší. Když tady byla policie, tak to celé trvalo asi jen 15 minut a z toho deset minut čekali na příjezd hasičů. Opilá se zamkla i s malou v bytě a nechtěla přítele/manžela pustit dovnitř. Asi po 5ti hodinách neustáleho bušení a nadávání na dveře se rozhodl zavolat policii, protože se z druhé strany nikdo neozýval. I já už měla strach co bude, až hasiči vylomí dveře. naštěstí byla malá v pořádku, hasiči se dostali dovnitř a já jsem jen slyšela jak říkají, že je na mol a že to všechno pozorovala přes kukátko. Pak policie jen řekla, že budou muset zaplatit výjezd, vešla dovnitř asi na minutu (asi zkontrolovat malou) a pak odešli. Od té doby žádná změna (opět křik, pláč, rány), jestli byli podat nějaké vysvětlení na sociálce, to nevím. takže nějakou stížnost na policii bych raději vynechala.

Raději vynechala? Tak co teda budeš dělat? Omlouvám se, ale ty posloucháš duté rány a pláč a pak jdeš v klidu spát?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
518
9.7.13 15:38

To je strasny :( Takovymhle lidem dite hned sebrat.Asi bych sla na socialku a bylo by mi jedno, ze to maji ode me, hlavne aby mala byla v poradku :,( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
9.7.13 15:51

@Petttulis myslela jsem to tak, že bych vynechala stížnost na policii, že nic nedělá, protože to nevím. Na policii a sociálku nahlásím, jak se o dítě rodiče starají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1553
9.7.13 15:56
@Jessica3 píše:
@Petttulis myslela jsem to tak, že bych vynechala stížnost na policii, že nic nedělá, protože to nevím. Na policii a sociálku nahlásím, jak se o dítě rodiče starají.

Jojo… Hlavně to nahlaš, včera bylo pozdě.. A hlaš to klidně furt, nezavírej oči. Třeba té holčičce pomůžeš :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
518
9.7.13 16:09

A nebo bych napsala do nektery televize (Nova, Prima)jaka je situace a stim ze policie nic nedela a oni uz se o to stopro postaraj. Drzim pesti :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
379
9.7.13 16:14

Děvčata já bych si velké iluze o zásahu sociálky nedělala. Ségra je učitelka na ZŠ má tam děti jedné „matky“ -zanedbané, hladové (kradou ostatním jídlo), špinavé… Bylo tam s nimi více problémů, ohlásili to na sociálce a co myslíte, že se stalo. Nic!!! Sociální pracovnice poslala do školy zprávu o tom, že byla u nic doma a že matka jí ukázala syrové maso, ze kterého dětem údajně navaří oběd..To paní stačilo a všechno je v pořádku, takže asi tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11522
9.7.13 16:27

Nevim proc anonymne, sousedum bych to vytmavila :cert: chudak mala :hug: zabojuj a nenechej ji zit takovy zivot :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Larr
9.7.13 16:33

Tak hlavně - anonymně bych nikdy nic neřešila.

• Citovat
  • Upravit
Larr
9.7.13 16:36

Ale k věci - zašla jsem na sociálku osobně - a rodina se po návštěvě sociálky odstěhovala - ale tam šlo o pobyt otce dětí v bytě na černo a prodej a inkasování peněz za prodej trávy v době, kdy byli oba na sociálce.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.7.13 16:38

Pošli na oznámení na státní zastupitelství, že pravděpodobně dochází k týrání dítěte. Pak to police bude muset řešit určitě.

• Citovat
  • Upravit
Jemys
9.7.13 22:06
@MiskaKosa píše:
Taky jsem jednou musela někoho udat, našla jsem si na netu mail na sociálku a napsala mail. i když já teda nepsala anonym, podepsala jsem se ještě připsala telefon… Oni by neměli nikomu říct, kdo je poslal :think: :nevim:

Hele to nevím, dřív jsme bydleli v paneláku a na sousedku přišla sociálka. Zjistila, že je vše v pořádku, tak se omluvili, že přišli na udání od paní xx, který prostě musí prověřit :think:

• Citovat
  • Upravit
115
10.7.13 13:43

Byla jsem na sociálce osobně, ta paní byla skvělá, řekla, že vše bude anonymně, ani se mě neptala na jméno, nechtěla občanku, vše si zapsala a hned volala své vedoucí, že se to musí rychle prošetřit. Několikrát mi děkovala, že jsem nasbírala odvahu a dala mi vizitku, že kdykoli bych něco potřebovala, nebo se dělo tak se můžu na ní obrátit. Řekla, že takových lidí a je málo a že si toho moc váží, že jsem to nahlásila, že tohle určitě prošetří. Navíc včera v noci tady byla 2× policie, protože zas dělali kravál, tak jeden policajt chtěl volat do Opavy, ať ji odvedou, že není normální a řekli, že tohle budou hlásit na sociálku. Takže už tam těch udání budou mít více.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
10.7.13 14:11

Neuběhla ani hodina auž na ně klepe sociálka, takže jsem rada za ten přístup. Bohužel buď nejsou doma, nebo se zapírají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
10.7.13 14:13

@Jessica3 no tak to jsou skvělé zprávy, doufám, že to budou řešit co nejdřív. Udělala jsi dobrou věc :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
10.7.13 14:20

@Verca1989 mám z toho dobrý pocit, doufám jen, že se to vyřeší ve prospěch té malé, protože oni se neustále zapírají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat