Jak udat anonymně na sociálku?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2256
10.7.13 14:23
@Jessica3 píše:
Byla jsem na sociálce osobně, ta paní byla skvělá, řekla, že vše bude anonymně, ani se mě neptala na jméno, nechtěla občanku, vše si zapsala a hned volala své vedoucí, že se to musí rychle prošetřit. Několikrát mi děkovala, že jsem nasbírala odvahu a dala mi vizitku, že kdykoli bych něco potřebovala, nebo se dělo tak se můžu na ní obrátit. Řekla, že takových lidí a je málo a že si toho moc váží, že jsem to nahlásila, že tohle určitě prošetří. Navíc včera v noci tady byla 2× policie, protože zas dělali kravál, tak jeden policajt chtěl volat do Opavy, ať ji odvedou, že není normální a řekli, že tohle budou hlásit na sociálku. Takže už tam těch udání budou mít více.
:pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
518
10.7.13 14:48

Super zprava :) Tak snad to bude mit stastny konec :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
10.7.13 14:54

@Lucyje83 doufám že ano, dost mě znepokojily některé zprávy, že sociálka to důkladně neprošetřila, ale ty paní, které tady dnes byly, tak klepaly snad na všechny sousedy a vyptávaly se. Taky jsem je viděla se bavit s lidma v okolí, kteří tady mají obchody. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1553
10.7.13 15:03
@Jessica3 píše:
Byla jsem na sociálce osobně, ta paní byla skvělá, řekla, že vše bude anonymně, ani se mě neptala na jméno, nechtěla občanku, vše si zapsala a hned volala své vedoucí, že se to musí rychle prošetřit. Několikrát mi děkovala, že jsem nasbírala odvahu a dala mi vizitku, že kdykoli bych něco potřebovala, nebo se dělo tak se můžu na ní obrátit. Řekla, že takových lidí a je málo a že si toho moc váží, že jsem to nahlásila, že tohle určitě prošetří. Navíc včera v noci tady byla 2× policie, protože zas dělali kravál, tak jeden policajt chtěl volat do Opavy, ať ji odvedou, že není normální a řekli, že tohle budou hlásit na sociálku. Takže už tam těch udání budou mít více.

Jsi úžasná :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11522
11.7.13 10:27

To je super :palec: muzes byt pysna :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6956
14.7.13 22:56

@Jessica3 ahoj, jak to vypada?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6956
14.7.13 22:57

Kazdy vecer na to myslim!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
15.7.13 13:05

@Janichka Ahoj, paní ze soc. se mi ozvala na mail, že je malá již mimo nebezpečí a že je v pořádku. Nevím, jak přesně se to vyřešilo, ale sousedé už tady nebydlí. Naposled jsem je viděla, když tady přišla sociálka v den mého udání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6956
15.7.13 17:57

@Jessica3 myslis ze jim ju vzali? Nebo si ji vzal do pece nekdo z rodiny?
Snad to tak je :think: protoze od te doby co jsi to tady napsala na to myslim kazdy vecer kdyz jdu spat a chce se mi brecet.
Jsi super ze jsi s tim neco delala, my nastesti mame vsechny sousedy milujici rodice, ale kdybych neco takoveho videla urcite bych zakrocila taky!! Jsem schopna na nekoho zacit zvonit a pekne od plic vynadat, je mi jedno ze bych dostala pres hubu :mrgreen: snad bude holcicce uz jen dobre a nikdo ji ublizovat nebude. Deti za nic nemuzou, jsou nevinne a bezbranne a proto me tak strasne mrzi kdyz jim nekdo ublizuje!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Larr
15.7.13 21:22

No vidíš - takže závěr stejně jako u mého případu - který jsem tu psala - po mé návštěvě sociálky - vypečená rodinka taky zmizla.

@Jessica3 píše:
@Janichka Ahoj, paní ze soc. se mi ozvala na mail, že je malá již mimo nebezpečí a že je v pořádku. Nevím, jak přesně se to vyřešilo, ale sousedé už tady nebydlí. Naposled jsem je viděla, když tady přišla sociálka v den mého udání.
  • Citovat
  • Upravit
115
16.7.13 06:33

@Larr vypadá to tak, že malou jim odebrali a matka se někde léči (Opava, protialkoholní…) Chlap tady zrovna včera byl, ale je už klid. Nebýt náhody, ani nevím, že se tady ještě zdržuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Larr
16.7.13 15:46

Takže on tam bydlí - nebo vystěhovává :?: - nevíš, že :roll:.

@Jessica3 píše:
@Larr vypadá to tak, že malou jim odebrali a matka se někde léči (Opava, protialkoholní…) Chlap tady zrovna včera byl, ale je už klid. Nebýt náhody, ani nevím, že se tady ještě zdržuje.
  • Citovat
  • Upravit
colafit
16.7.13 16:52
@Larr píše:
Takže on tam bydlí - nebo vystěhovává :?: - nevíš, že :roll:.

@Jessica3 udělala, co mohla nejvíc. Nechápu, proč se snažíš za každou cenu zpochybnit šťastný konec.

• Citovat
  • Upravit
Larr
16.7.13 16:54
8o
@colafit píše:
@Jessica3 udělala, co mohla nejvíc. Nechápu, proč se snažíš za každou cenu zpochybnit šťastný konec.
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.2.17 12:54

mama fetacka

Ahoj mam dotaz jak udat matku ktera ma 2 deti fetuje a jeji pritel taky.. Za alimenty misto toho aby neco poridila detem tak si koupi fet.. Takovyhle matky bych profackovsla a sebrala jim deti!!

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat