JAK USINA VASE MIMCO?

556
21.7.09 08:30

JAK USINA VASE MIMCO?

chtela jsem se vas maminky zeptat,jak usina vse dite?ja dceru dam do postele na bok,dam dudlik,chytnu za rucicku a ona behem chvilinky usne…nekdy ani neni potreba tam s ni byt a usne sama temer ihned po polozeni do postele…zato u prvni dcery to tak nebylo.musela jsem ji houpat(uspavat) ve vajicku(autosedacce).jake mate praktiky vy a co na vase mimi nejlip zabira?to abych vedela az to te moji ovecce prestane stacit protoze verim ze jednou urcite…deti se meni :D jo a jsou ji dva mesice ale to uz tady kazdy vi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3379
21.7.09 08:43

Ahoj

Tak přesně jak píšeš, že chvilku držíš za ruku v postýlce a usne, tak takhle mi Natálka usínala cca první 2 měsíce. Pak mě donutila uspávat jí na ruce. Ale není to tak, že bych jí chovala dokud neusne, třeba půl hodiny.
Já jí tak 10 minut nosím, poklepávám na zadeček a odbroukám dvě písničky a dám do postýlky. Takhle to dělám pořád stejně, ikdyž nestihne usnout během nošení, zklidní a usne pak v postýlce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25182
21.7.09 09:14

Lindušku dám do postýlky na bok, dudlík, chumtačku. Párkrát chce ještě prso. Je to pravidlo. Tak 3× během 10 min ji přiložím. Spíš se pomazlí, pak usne.

U Liborka jsme chovali, pak seděli u postýlky a drželi za ruku. Když byl větší, měl 5 pohádek, které jsme museli odříkávat. Dodnes nechce usínat sám. Lehá si s ním manžel. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
21.7.09 12:04

Usíná sám od narození. Do půlroku spával se mnou v posteli, ale nijak zvlášť jsem neuspávala. Jak začal lozit šupajdil do postýlky a tam si chvilku sám hraje, povídá a pak usne. Když mě uvidí naopak ho to nabudí k aktivitě a hned si chce hrát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
644
21.7.09 12:54

Eliška usínala taky od narození sama a do dneška usíná sama. Nikdy se nám to nezměniloo :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1283
21.7.09 13:15

ahojky,

druhé dítko je naštěstí rozumné, takže uspáváme tak, že nakojím, položím do postýlky a dám dudlík:) první měla tendence si řevem vynucovat chování, houpání na míči atd. ale manžel jí to utl kolem 4. měsíce, takže si pak musela vystačit s nakojením, protože dudlík nechtěla:) zvykla si asi za 3 dny:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2069
21.7.09 15:09

Emca jedine kojenim, v naruci nebo pozdejs popojizdenim v kocarku.
Tomik v kocarku jedine brzo rano hned pri prvnim uspavani, to jen trochu breci, doma si k nemu na pet minut lehnu a vetsinou bez problemu usne (Emca se mezitim diva na kratkou pohadku), nebo manzel ho uspava v baby vaku, ale z toho brzo vyroste, tam je to ale tutovka rychlovka. Pohladit a spat asi nikdy nezazijem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
556
21.7.09 15:42

martasaja take se mnou mala spi v posteli.je to lepsi pro nas obe.vyspim se lepe ja i ona.a mozna kdyz si tak zvykne bude potom spokojena i v postylce.mam take v planu to co ty ze ji pak soupnu zpatky az se zacne prekulovat lozit a tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1180
21.7.09 20:49

Malý se už do postýlky těší :D , dám mu napít (zatím pije vodu) a dudlík, pohladím a dám pusu a jdu pryč. Když chce ještě napít, zavolá si mě :D , třeba i 2× - 3× (podle žízne po večerní kaši), dám vždycky napít a dudlík a jdu zase pryč. Nakonec za chvíli malun chrupe :wink: Má 7,5 měsíce a pořád to funguje.

Malou jsem taky musela udrndat ke spánku :roll: a trvalo to :evil: Dodnes nechce usínat sama v pokojíčku :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
21.7.09 21:46

Tak mala usina sama v postylce.2× natahnem hraci kolotoc a spi coz muze byt tak do 10minut.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5021
21.7.09 21:50

Malou uspávám tak, že si k ní lehnu, zpívám, hladím jí, většinou spí do deseti minut…postýlku nemáme, spí u nás.Syna jsem uspávala stejně, dodneška je mu někdy večer smutno a přijde, občas u nás spí.Nemám s tím problém, naopak si tyhle chvilky užívám.Děti rostou rychle a tohle mi bude moc chybět. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1144
22.7.09 10:08

Naše malá bohužel jinak než v náručí neusne, někdy nosíme i 2 hodiny :? Má sice zavřené oči, ale dokud není úplně tuhá, stačí se zastavit, sednout si, nebo ji položit do postýlky a během chviličky řve jak na lesy. Párkrát jsme zkoušeli nechat ji, ale pláč nabíral na obrátkách až řvala jak tur. V noci naštěstí v pohodě, to spí hned po nakojení, ale přes den je to někdy pěkně úmorné. Zkusila jsem i šátek, ale v těch vedrech se to nedá a stejně tam nevydrží dýl než 20 minut :( Máte nějakou radu? Nebo mám čekat, že to přejde? Má 4 týdny. Nechci ať si na to zvykne, ale co mám dělat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1144
22.7.09 10:11

Ještě dodatek - v kočárku spí, jenže 12 hodin denně s ní venku být nemůžu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1180
22.7.09 10:47
Seal píše:
Naše malá bohužel jinak než v náručí neusne, někdy nosíme i 2 hodiny :? Má sice zavřené oči, ale dokud není úplně tuhá, stačí se zastavit, sednout si, nebo ji položit do postýlky a během chviličky řve jak na lesy. Párkrát jsme zkoušeli nechat ji, ale pláč nabíral na obrátkách až řvala jak tur. V noci naštěstí v pohodě, to spí hned po nakojení, ale přes den je to někdy pěkně úmorné. Zkusila jsem i šátek, ale v těch vedrech se to nedá a stejně tam nevydrží dýl než 20 minut :( Máte nějakou radu? Nebo mám čekat, že to přejde? Má 4 týdny. Nechci ať si na to zvykne, ale co mám dělat?

Moje dcera si taky zvykla a bylo moooc těžké odnaučování, pomohla až babička, když bylo malé 15 měsíců :roll: Ona si vlastně zvykla na uspávání v náručí kvůli tomu, že jako mimčo měla reflux a tak jsem ji po každém krmení musela nosit (až 45 minut), jinak to ze sebe v postýlce házela. A tak jsem pak několik měsíců v náručí drndala a drndala.
Podle mě s tím stejně moc zatím nenaděláš. Přes den moje děti nijak extra nespí, dcera od svých 2 let vůbec a syn už jako 3 měsíční mimčo tomu přes den dal max. 1,5 hoďky a to mu zůstalo. V noci spí pěkně. Usíná sám - holt druhé dítě :D Už já nedělám chyby a o on se taky o čas musí dělit se sestřičkou :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2621
22.7.09 12:51

Seal, zkus jí zavinout do plenky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie