Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Kateřina19955 píše: Více
Tak to jsem ráda, že nejsem jediná, která se už asi nevyspí
v noci dnes docela spala, tak jsem byla ráda. Po třičtvrtě hodiny až hodině se budila, ale nakrmila jsem jí, přebalila a zas usnula l, ale ne v postýlce, ale se mnou v posteli u prsa
. Popravdě jsem ráda, že něco trochu naspala alespoň přes noc ![]()
@Kateřina19955 píše: Více
Tak to jsem ráda, že nejsem jediná, která se už asi nevyspí
v noci dnes docela spala, tak jsem byla ráda. Po třičtvrtě hodiny až hodině se budila, ale nakrmila jsem jí, přebalila a zas usnula l, ale ne v postýlce, ale se mnou v posteli u prsa
. Popravdě jsem ráda, že něco trochu naspala alespoň přes noc ![]()
@kocourGarfield píše: Více
No tak uvidíme. Postýlku nemá asi ráda a to tam má i hnízdečko, aby to nebylo tak prostorné pro ní hnedka. Koupila jsem si pás, tak budu nosit, když jí budu mít na rukou ![]()
Ještě mně napadlo - zkusilas zavinování? My takhle byli s několikatýdením mimi v nemocnici a tam mi neklidného prcka sestřička zamotala do takového kokonu, dala na bok a šup, malý takhle spinkal mnohem lépe. Se všemi hadičkami jsem ho u sebe nebo na sobě moc dlouho mít nemohla
.
@Leontodon píše: Více
Heleďky zavinování jsem zkusila, ale do zavinovačky. Bohužel nejde moc utáhnout, tak zkusím dnes do hadrové pleny, třeba to bude lepší. V té mojí se vztekala a za chvíli měla ruce venku
.
@Kačka9543 právě zavinovačka u nás taky nefungovala. Ona vzala takovou velikou plenu a udělala takový specifický kokon a všechny miminka, které ukládala ona, se jako zázrakem upokojily. Možná se někde bude dát najít postup? ![]()
@Leontodon píše: Více
Děkuji. Mrknu na net třeba to tam někde najdu. Velkou plenu mám, tak to vyzkouším ☺️
Co péřová velká zavinovačka, co se zavazuje na tři mašle. Taková ta poctivá, stara, péřová. Ta většinou funguje a spí se tam miminům dobře.
@Kačka9543 poptej se po rodině. Tyhle věci se schovávali z generace na generaci.