Jak uspat přetažené miminko

Napsat příspěvek
Velikost písma:
283
8.11.24 12:26
@Kateřina19955 píše: Více

Tak to jsem ráda, že nejsem jediná, která se už asi nevyspí :D v noci dnes docela spala, tak jsem byla ráda. Po třičtvrtě hodiny až hodině se budila, ale nakrmila jsem jí, přebalila a zas usnula l, ale ne v postýlce, ale se mnou v posteli u prsa :D. Popravdě jsem ráda, že něco trochu naspala alespoň přes noc :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
283
8.11.24 12:27
@Kateřina19955 píše: Více

Tak to jsem ráda, že nejsem jediná, která se už asi nevyspí :D v noci dnes docela spala, tak jsem byla ráda. Po třičtvrtě hodiny až hodině se budila, ale nakrmila jsem jí, přebalila a zas usnula l, ale ne v postýlce, ale se mnou v posteli u prsa :D. Popravdě jsem ráda, že něco trochu naspala alespoň přes noc :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
283
8.11.24 12:28
@Magda124 píše: Více

Asi je taky kontaktní i ta naše :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
283
8.11.24 12:30
@kocourGarfield píše: Více

No tak uvidíme. Postýlku nemá asi ráda a to tam má i hnízdečko, aby to nebylo tak prostorné pro ní hnedka. Koupila jsem si pás, tak budu nosit, když jí budu mít na rukou :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Leontodon
8.11.24 13:15

Ještě mně napadlo - zkusilas zavinování? My takhle byli s několikatýdením mimi v nemocnici a tam mi neklidného prcka sestřička zamotala do takového kokonu, dala na bok a šup, malý takhle spinkal mnohem lépe. Se všemi hadičkami jsem ho u sebe nebo na sobě moc dlouho mít nemohla :nevim:.

• Citovat
  • Upravit
283
8.11.24 16:24
@Leontodon píše: Více

Heleďky zavinování jsem zkusila, ale do zavinovačky. Bohužel nejde moc utáhnout, tak zkusím dnes do hadrové pleny, třeba to bude lepší. V té mojí se vztekala a za chvíli měla ruce venku 8o.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Leontodon
8.11.24 16:31

@Kačka9543 právě zavinovačka u nás taky nefungovala. Ona vzala takovou velikou plenu a udělala takový specifický kokon a všechny miminka, které ukládala ona, se jako zázrakem upokojily. Možná se někde bude dát najít postup? :nevim:

• Citovat
  • Upravit
283
8.11.24 18:35
@Leontodon píše: Více

Děkuji. Mrknu na net třeba to tam někde najdu. Velkou plenu mám, tak to vyzkouším ☺️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22135
8.11.24 19:06

Co péřová velká zavinovačka, co se zavazuje na tři mašle. Taková ta poctivá, stara, péřová. Ta většinou funguje a spí se tam miminům dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
283
8.11.24 19:42
@mado píše: Více

Tak tu nemám :nevim: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22135
8.11.24 21:28

@Kačka9543 poptej se po rodině. Tyhle věci se schovávali z generace na generaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí