Jak uspáváte malé miminko?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
680
20.1.13 13:04

Přidávám vlastní zkušenosti… Našemu malému jsou 2 měsíce a v půl 8 koupeme, kolem 8 dostane napapat a zavazuju do zavinovačky, ale fakt na pevno, zapnu vysavač a je to… :mrgreen: Občas se chvilku vzteká, ale během půl hodinky je tuhej a chrní třeba až do 4, pak dostane najíst, zvážu ho zase do zavinovačky, dám dudlík a chrní třeba do 8. Takže za mě zavazovat a bílý šum…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1174
20.1.13 18:38

@Pavlínka1988 to zni dobre. Ja zapinam fen ale nezavazuju :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
529
20.1.13 18:46

U nás pomohlo déle koupat třeba až v deset a mléko dávat za ticha a za tmy. Usne třeba o půl dvanácté a pak se vzbudí třeba o půl páté nebo až v šest a spí tak do půl deváté. Když jsme koupali dřív, nikdy nemohla usnout, věčný řev a řev bez příčiny, tak jsme také fénovali, houpali, jezdili v autě, ale až to pozdější koupání a mlíko v tichu a ve tmě teprve zabralo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1174
21.1.13 18:08

Jeste doporucuju. Dat vedle miminka kdyz jde spat tricko nebo neco co jsi nosila pres den.bude te z toho citit a bude v klidu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
554
21.1.13 18:46
@Peettaa píše:
Jeste doporucuju. Dat vedle miminka kdyz jde spat tricko nebo neco co jsi nosila pres den.bude te z toho citit a bude v klidu :)

naprosto souhlasím :pankac: já dávám malýmu na noc do postýlky tričko a je klidnější a krásně spinká :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8814
21.1.13 18:49

Ja jsem par tydnu houpala jak diva a pak jsem ho hodne zavinula a byl pokoj az tak do pateho mesice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1174
22.1.13 18:56

@Loki01 :) hehe kolousek. Ja se ho snazila zavinout ale nejak se z toho dostal. dnes to znovu zkusim mozna :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
23.1.13 18:05

Ahojky, mám stejný problém jako ty. Malýmu je 6týdnů a večer mi taky nechce usnout, pak je protivnej bo je ospalej ale usnout ani ránu. Jeden den sem ho v 18:30 vykoupala, napapal se a nic :D. V 23:30 (a mezitím ještě papal) už sem toho měla plný zuby, protože pořád brečel, zíval, ale nechtěl usnout, oblíkla sem ho do kombinézy, dala sem mu čepicu a dala sem ho na chodbu do kočáru, tam asi po 5minutách usnul, nechala sem ho tam cca 20min aby pořádně zabral a poté přesunula do postýlky. Pak se budil po třech hoďkách na papání a hned v pohodě usnul. Když se toto opakovalo asi tři dny, tak sem si nechala dovízt golfáč a vždy ho dám do něj, tam ho uspím a pak ho dám do postýlky, sice si připadám jak de,,, ale když to jinak nejde tak co? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1174
23.1.13 23:02

Hlavne ze spinka :) myslim ze jim dela dobre teplo hezky se jim spinka ale jsou taky individualni :) j

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí