Jak vám přítel pomáhá s vaším dítětem?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Dlouhá punčoška
21.5.23 18:34
@Anonymní píše:
Zakladatelka: chápu, že když není otec dítěte, ale bydlí s námi, tak nějakým malým způsobem by se zapojit mohl, ne? Synovi je 6let. Tak třeba vyzvednutí ze školy, nachystáni svačiny to by udělat mohl ne? Protože to nedělá. Když za ním přijde např. s obrázkem tak maximálně mu odpoví pěkný, takže syn zase odejde. Neumí to s ním vůbec. Nepotřebuji aby mu kupoval oblečení apod.

Prostě o Tvé dítě nestojí, nemá k němu žádný vztah a s velkou pravděpodobností se to nezmění. Najdi si chlapa, co to má jinak - dítě přijme.

• Citovat
  • Upravit
78493
21.5.23 18:34
@Anonymní píše:
Zakladatelka: chápu, že když není otec dítěte, ale bydlí s námi, tak nějakým malým způsobem by se zapojit mohl, ne? Synovi je 6let. Tak třeba vyzvednutí ze školy, nachystáni svačiny to by udělat mohl ne? Protože to nedělá. Když za ním přijde např. s obrázkem tak maximálně mu odpoví pěkný, takže syn zase odejde. Neumí to s ním vůbec. Nepotřebuji aby mu kupoval oblečení apod.

hm, přemýšlím, jak se stane, že se sestěhují dva, kde jeden nesnáší dítě druhého?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78493
21.5.23 18:36
@BohunkaP píše:
Připustit do rodiny k malému dítěti nového chlapa, který s tím dítětem evidentně není schopen příliš existovat, může jen hodně sebestředná osoba.Normální máma, která hledá nového životního partnera, hledá takového, který bude spolu s ní a jejím dítětem schopen a ochoten vytvořit rodinu…. nikoli takového, kterého zajímá jen ona sama a dítě je pro něj vzduch.

no možná tady četla rady, jak se nikdy nikdy nikdy nemá randit i s dětmi - tak randili sami a klapalo to, tak se sestěhovali a ejhle - s dítětem to neklape,
já třeba vždycky na druhé třetí rande vezmu i své dítě, nemíním ztrácet čas s někým, kdo by mé dítě nesnášel,
a zatím všichni mé dítě brali pozitivně, ale vztahy krachly na něčem jiném

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.5.23 18:40

Zakladatelka: nechci psát, že je pro něj vzduch, někdy si s ním jde zakopat a nebo zahraje s ním hru, ale není to přirozený a myslím, že dítě to cítí. On mi na to řekl, že se to musí naučit, ale bydlíme spolu už dva roky a má taky své děti

• Citovat
  • Upravit
10952
21.5.23 18:44
@Anonymní píše:
Zakladatelka: nechci psát, že je pro něj vzduch, někdy si s ním jde zakopat a nebo zahraje s ním hru, ale není to přirozený a myslím, že dítě to cítí. On mi na to řekl, že se to musí naučit, ale bydlíme spolu už dva roky a má taky své děti

Je to smutný.. Jestli má své děti tak preci ví, jak na děti… Nebo taky ne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78493
21.5.23 18:45
@Anonymní píše:
Zakladatelka: nechci psát, že je pro něj vzduch, někdy si s ním jde zakopat a nebo zahraje s ním hru, ale není to přirozený a myslím, že dítě to cítí. On mi na to řekl, že se to musí naučit, ale bydlíme spolu už dva roky a má taky své děti

tak to je v pr… já myslela, že jste spolu chvilku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8830
21.5.23 18:52
@Anonymní píše:

Mohl, ale evidentně NECHCE. Blbé je, že to dítě vnímá. Pokud spolu bydlíte už dva roky, tak to beru z jeho strany jako vymluvu plus pokud má své děti. Kdyby chtěl, zajíma se více, nechce. Buď to budeš takhle brát (chudák dítě teda) nebo půjdeš o dům dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.5.23 18:56

Zakladatelka: nejhorší je, že se bojím hledat. Nechci aby si dítě pamatovala jen nějaký pány a nechci abych s někým novým brzy bydlela, jenže člověk se na začátku jeví jinak. V lepším světle.

• Citovat
  • Upravit
8830
21.5.23 19:01
@Anonymní píše:
Zakladatelka: nejhorší je, že se bojím hledat. Nechci aby si dítě pamatovala jen nějaký pány a nechci abych s někým novým brzy bydlela, jenže člověk se na začátku jeví jinak. V lepším světle.

A proč bys měla s novým hned brzy bydlet? Kam spěcháš?
Pokud se bojíš, tak prostě respektuj, že tvůj chlap nemá o dítě zájem, nebude se starat a tvoje dítě je z toho nešťastné…to bude fakt žůžo život pro všechny, hlavně že někoho máš :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14727
21.5.23 19:06
@Anonymní píše:

Hele jako když už jsou děti, tak si musíte tak nějak plus minus rozumět a sednout všichni vzajemne, jinak to proste nejde a nakonec nebude spokojený nikdo.

Měla jsem partnera se dvěma dcera jako bezdětná, s temi jsem si nerozumela vůbec, vůbec nebyly moje krevní skupina :nevim:

Pak s jedním ditetem jsem měla partnera se dvěma dětmi, děti se měly vzajemne rady a krásné spolu vycházely, me měly taky rady, ale on si s mým synem moc nesedel. Snažil se, komunikoval s nim jako s vlastními, ale syn ho proste nebral a byl tam mezi nimi nějaký blok.

Teď mám manzela před svatbou bezdětného a ten si se synem porozuměl hned na první pohled. A to je syn vůči cizím lidem velmi velmi zdrženlivý zpočátku. Také mu bylo šest tehdy, jako tomu tvému, ale tohoto pana hned přijal bez výhrad, já jen valila oči, a jsme rodina stále :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Příspěvek upraven 21.05.23 v 19:07

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
21.5.23 19:07
@Anonymní píše:
Ahoj, zajímalo by mě jak vám přítel pomáhá s vaším dítětem, který není jeho, ale žijete všichni spolu. Já mám pocit, že u nás to vůbec nefunguje a nemám ponětí jak by to mohlo a nebo mělo vypadat 😞
Řada chlapů se pořádně nestará o vlastní natož o cizí…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4138
21.5.23 19:11

A jaký má vztah se svými dětmi? Jde o to jestli nemá vztah k dětem obecně nebo jen k tvému.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2218
21.5.23 19:14
@Eustress píše:
Má rád tvou vagínu. Nic víc.

A možná i její péči - vaření, praní… Nebyla bych zas takový škarohlíd. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5757
21.5.23 19:23
@stinga píše:
hm, přemýšlím, jak se stane, že se sestěhují dva, kde jeden nesnáší dítě druhého?

A z ceho usuzujes, ze dite nesnasi?
Nemam to slovo rada, ale posledni dobou mi prijde, ze se tady uz soustredi jen sami moralni dezolati :pocitac: To co vtehle diskuzi dokaze nekdo napsat, prestoze o druhem nic nevi, to je dak uz na lecbu :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Stará známá
21.5.23 19:52
@Anonymní píše:

Ja mam svoje dve a muj muz svoje tri deti, spolecne nemame. V ramci nasi rodiny se starame o vsechny deti oba spolu.. muj muz se dokonce mozna detem venuje vice nez ja, ja zase zajistuji vice logistiku, nakupy.. pricemz oba respektujeme, ze moje deti maji sveho tatinka a jeho deti svoji maminku. Zasadni je delba prace, vzajemny respekt a domluva, komunikace.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML