Jak vám rostou zoubky

8
20.5.05 23:37

Jak vám rostou zoubky

Ahojte maminky, mám takový problém. Mému malému bude 11 měsíců a stále máme jen dva zouby dole :( , které mu vyrostly až v 8.měsíci. Myslíte si, že je to normální? Napištë mi, jak jste na tom vy, kolik mají vaše miminka zubů? Nevíme, co máme dělat 8O . Poraďte. Díky. Dáša a Míša.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1652
20.5.05 23:48

Ahoj Dado,
budte v klidu..co byste jako měli dělat? nezbyde než si počkat.. :D našim holkám vykoukl první zub 14dní před 1.rokem a za 2 měsíce už jim lezly i čtverky…je to u každého jinak..prostě mají zuby svůj čas…někomu vylezou brzo, někomu později, někomu v naprosto jiném pořadí než si myslíš, že by mělo … prostě je to normální.. teda aspon myslim :lol:

zdenik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
21.5.05 04:44

Ahojky,
souhlasim..............je to pry dedicne......zeptej se kdy tobe zacaly rust zuby a taky kdy tatkovi!!!! Neboj bezzuby snad bude az na stari!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
21.5.05 08:10

Jak vám rostou zoubky

Ještě se zeptám, souvisí růst zoubků s mléčnými výrobky. My právě ještě žádné nedáváme, protože malý je trochu alergik. Chceme počkat až do 1 roku. Vy už dáváte a kolik zubů máte?

Dáša s Míšou

• Citovat
  • Upravit
35331
21.5.05 08:42

Ahoj Daso a Miso!

Moji dceri bude 7 mesicu a zuby nema zatim zadne. Myslim, ze je to opravdu dedicne, mama rika, ze mne a me sestre vyrostly taky relativne pozde. Jinak jestli te to uklidni, ptala jsem se sve zubarky a ta rika, ze cim dele narostou, tim lepe. Zrejme se pozdeji zkazi :wink: Tak bud klidna, za chvili jich bude mit plnou pusu.
Magda a Julie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1128
21.5.05 11:46

Ahoj kamarádky holčičce vyrostl 1.zub ve 13 měsících, takže máte dost náskok :lol: Pa Lenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
246
21.5.05 13:23

Dado, my máme 10měsíců pryč a teprve se nám klube první zoubeček! Takže buď opravdu v klidu, jedné známé (teda jejímu dítěti) vyrostl první zub až ve 14měs. Takže tak.
Jak by měl růst zubů souviset s mléčnými výrobky??
Já si teda myslím, že nijak.

Radka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
21.5.05 15:05

Ahoj naší Lucince je 13,5 měsíců a je bez jediného zoubku, takže vy jste proti nám úplný zubáci, takže bud v klidu. Naší známé vyrostl první zub až v 16 měsících a dnes je z ní lékařka, takže to nesouvisí ani s inteligencí ani s ničím jiným. Ahoj Lucka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
474
21.5.05 19:30

Ahoj,
nam vyrostly prvni 2 zoubky v 10 mesicich :) a zatim zadne jine nemame :(

Simona&Kristynka(skoro 11 mesicu) :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
21.5.05 20:24

Ahoj Dado,

jsme na tom jako vy - taky máme jen 2 zuby, vylezly přesně v 7 měsících a od té doby kde nic tu nic, žádná boulička ani náznak! Já jsem docela ráda, už takhle mě při kojení občas kousne, až vylezou ty horní, budu trpět :roll: Tak klíííííd!

Zuzana s Pepi od Letních miminek

• Citovat
  • Upravit
657
21.5.05 21:52

Ahoj.

Malému vyrostly 3 zoubky za posledních asi deset dní a 4 je na spadnutí. A to si na ně počkal do 9 a půl měsíce. Zoubky rostou staršně individuálně. Vaše dvA jsou vpořádku. Některé děti nemají i v roce ani jeden.

Papa.
CIBULKA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
21.5.05 22:55

Jak vám rostou zoubky

Maminky moc vám díky. Potěšily jste mě. Můžu jít klidně spinkat. Tak vám přeji hodně zdravých zoubků u vašich malých mimíšků.

Dáša

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7463
22.5.05 12:07

tak delfinkovi vyrostl prvni zoubek ve 13 mesicich,ted se mu zacinaji prorezavat horni jednicky :)
magrat a delfinek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1272
22.5.05 22:28

nám vyrostl první zub v 8m,druhý za 14dnů a třetí v 11m.po dalších zubech není ani vidu ani slechu,nijak mě to netrápí a nemělo by ani tebe.naopak se říká,že je lepší,když zuby vylezou dlouho,méně se pak kazí.třeba na tom něco je,mě vylezly už ve 3m a moje zuby bych nikomu nepřála,mám je opravdu strašný…
luka a kačka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
473
23.5.05 11:48

Nám vyrostly první zuby ve 4 měsíci (jedničky dole a najednou) pak už co chvíli další. Malý bude mít za týden rok a má 11zubů a zdá se mi, že leze další. Ale!!! my jsme asi unikát, protože v okolí neznáme nikoho stejně starého kdo by měl tolik zubů. Děti kamarádek mají v tom věku cca 4 zuby, takže bud v klidu.
PS: asi bude něco na té dědičnosti, já jsem prý taky měla zuby velice brzo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí