Jak velká je pravděpodobnost?

16
6.9.12 14:25

Jak velká je pravděpodobnost?

Zdravím všechny ženy, které rády poradí a pomůžou mi získat určitý nadhled. Zajímalo by mě jak velká je pravděpodobnost, že jsem těhotná, když jsme s partnerem provozovali přerušovaný styk, přičemž do mě nevyvrcholil a navíc beru hormonální antikoncepci. Problém je však v tom, že se bojím předejakulační tekutiny ve spojistosti s tím, že jsem poslední cca týden nebrala pilulky antikoncepce vždy ve stejný čas, ale např. jeden den v 7 h, druhý v 11 h, třetí v 10 h, čtvrtý v 8 h apod. Obvykle beru antikoncepci v 7 h večer, nikdy se tedy nestalo že by ta doba opožděného braní ant. byla delší než 12 h. I přesto mám strach jestli ty různé hodiny nemůžou mít na antikoncepční účinek vliv, když už je těch dní povíc. Co se týče předejakulační tekutiny, tak jsem se dočetla, že sperma obsahovat může i nemusí. Ženy budu ráda za Vaše názory a pokud možno co nejrychleji, neboť ještě uvažuju o užití postinoru, nevím ale jestli by to nebyl zbytečný zásah do organizmu. Mám takový strach z těhotenství, že si připadám jako blázen a chápu, že některým z Vás to může být proti srsti a těm se dopředu omlouvám :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Imane
6.9.12 14:27

Opravdu HODNE minimální, byl by to tak trochu zázrak 8) 8)

• Citovat
  • Upravit
157
6.9.12 14:29

Já si teda myslím, že se bát nemusíš. Já jsem třeba dva dny na něj zapoměla a vzala si ho až ten třetí a nikdy se nic nestalo :D Asi jsem měla spíše štěstí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
6.9.12 14:29

@Nilus Rozhodně bych se těhotenství nebála v tomto případě. Pokud jsi se s antikoncepcí vždy vešla do 12ti hodin, nezapomínáš nebo jsi nebrala nějaké léky ovlivňující HA, byla bych v klidu. Já prášky nikdy nebrala na hodinu přesně, beru ji v rozmezí 17 a 21 hodiny a nikdy nebyl problém, ani když styk proběhl normálně do konce. Tak buď v klidu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
6.9.12 14:30

@Šťístkule ano, asi fakt štěstí ale moc bych se tím nechlubila, aby to někdo nechtěl zkoušet taky, ostatní by už takové štěstí mít nemusely…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
660
6.9.12 14:30

To nebudes

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11502
6.9.12 14:32

Tak procento je tam tak 0,1. Já HA nikdy nebrala ve stejnou dobu, zkrátka když jsem si na ni vzpomněla, takže jednou to bylo v 8 večer, podruhý zase o půlnoci a tak různě. Do 12hodin to nevadí, horší by bylo, kdybys přesáhla těch 12 hodin. HA zabraňuje početí, takže se otěhotnění bát nemusíš. Já ji brala kolik let a otěhotněla jsem akorát 2× na přání, tedy po vysazení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30332
6.9.12 14:33

Neboj, to že bys byla těhotná je hodně malá pravděpodobnost, až bych řekla, že to je nemožné. Práškům takovéto výkyvy nevadí, sama jsem ke konci, kdy jsem si říkala, kdyby selhaly nic se neděje, měla i větší rozptyl a nic se nestalo. A předejakulační tekutina sice prý obsahuje nějaké spermie, ale je dost párů co jí provozujou a ženská neotěhotní a přestanou s ní a je hned těhu, takže to nějakou spolehlivost taky má.
Postinor bych být tebou nebrala, to by sis jen udělala v těle zbytečně bordel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
6.9.12 14:34
@Verca1989 píše:
@Šťístkule ano, asi fakt štěstí ale moc bych se tím nechlubila, aby to někdo nechtěl zkoušet taky, ostatní by už takové štěstí mít nemusely…

Tak já to samozřejmě nebrala takto schválně. Jezdila jsem hodně pozdě z práce, tak jsem zapoměla. Hlavně kdybych otěhotněla tak by mě to netrápilo jako zakladatelku. Jinak samozřejmě nikdo to nezkoušejte :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.9.12 14:45

Tak já neberu HA ani se nechráníme kondomem, ale jen přerušovanou souloží… Nikdy se mi nestalo, že bych otěhotněla. Ale otěhotnět by mi vůbec nevadilo :lol:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.9.12 14:55

Omlouvám se za OT. s ex jsem měla sex před třemi měsíci. nebrala jsem antikoncepci, provozovala se přerušovaná sulož neb s kondomem. poslední dva měsíce jsem neměla MS… jen tajně doufám že je rozházený cyklus, ne těhotenství… to by se mi zrovna ted do krámu nehodilo.

• Citovat
  • Upravit
9090
6.9.12 17:32
@Anonymní píše:
Omlouvám se za OT. s ex jsem měla sex před třemi měsíci. nebrala jsem antikoncepci, provozovala se přerušovaná sulož neb s kondomem. poslední dva měsíce jsem neměla MS… jen tajně doufám že je rozházený cyklus, ne těhotenství… to by se mi zrovna ted do krámu nehodilo.

ale moc se nechováš podle toho, že se dítě teď nehodí…tak si udělej test nebo jdi k lékaři, ať víš na čem jsi a stihneš popř. těhotenství ukončit, pokud to tak tedy chceš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.9.12 17:51

@Verca1989 tenkrát jsem neměla „naplánovaný“ rozchod… tak nesud že se podle toho nechovám… ale jinak dík no… jen co dojdou prašule, musím fičet do lékárny

• Citovat
  • Upravit
4961
6.9.12 18:28
@Anonymní píše:
…do krámu nehodilo…na emiminu dosti nevítaná slova.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí