Těhotenská čajová směs od Ingeborg Stadelmann

Lizzi
6.9.12 13:36

Těhotenská čajová směs od Ingeborg Stadelmann

Zdravím všechny maminky a těhotné ženy :-)
Ráda bych se zeptala, zda máte některá zkušenost s těhotenskou čajovou směsí od německé porodní asistentky Ingeborg Stadelmann. Četla jsem její knihu „Zdravé těhotenství a přirozený porod“ a tuto směs si nemůže vynachválit. Zajímalo by mě, zda jste ji některá pila, od kolikátého týdne a zda jste skutečně zaznamenaly nějaký pozitivní přínos.
Děkuji :-)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14856
6.9.12 13:40

Ja jsem v nemecku primo u zdroje a jeji vyrobky si kupuju, ale bohuzel jsem s timhle cajem zkusenosti nemela, nestihla jsem ho objednat.

Mam a mela jsem az pak kojici caj a ten byl vynikajici, ja myslim, ze ta tehotenska smes bude taky.

Jinak v te knizce umi ty veci tak pekne vychvalit, tak jeden mysli, ze to je zazracne :mrgreen:, ale mam s jejimi vecmi dobre zkusenosti, jen nektere nepomohly tolik jak jsem cekala, treba levandulovo-cyprysovy olej na nohy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
6.9.12 13:44

Díky za reakci :-) já si myslím, že je to fajn, ale ještě jsem ho nezačala pít, přece jen obsahuje bylinky, které nejsou v těhotensví doporučované (řebříček, přeslička..) ale ve směsi se ty bylinky zase chovají trochu jinak, tak jsem si říkala, že bych jej vyzkoušela :-)

• Citovat
  • Upravit
14856
6.9.12 13:51

@Lizzi jo to ona ma casto, i u aromaoleju…pouziva casto ty u kterych se jinde doctes, ze se v tehotenstvi nemaj - i na to sama vzdycky upozorni a vysvetli. Ja ji v tomhle ale verim, urcite vi co dela a Bahnhofapotheke dela kvalitni veci. Take mnoho porodnich asistentek v nemecku k ni chodi na vzdelavaci kurzy a pracuji s jejimi vecmi. Od te minule jsem dostala ten kojici caj.

ridila bych se tim, co ma v te knize - ta je docela dulezita, ma to tak sikovne provazany, ze se bez ni neobejdes… Uz si nepamatuju od kdy se to ma pit, ale myslim ze tak od druheho trimestru???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
6.9.12 13:54

V knize píše že se to má pít co nejdřív, ale na webu devaterokviti.cz je zase napsané, že se to má pít jen mezi 16.-20. týdnem, ale možná to znamená, že se s tím má začít mezi 16.-20. týdnem, což tak odpovídá mé situaci.

• Citovat
  • Upravit
14856
6.9.12 14:28

@Lizzi koukam k nim do katalogu a tam tech caju maji vic…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5883
6.9.12 14:29

Pila jsem ji ve všech těhotenstvích, takže nemám srovnání. V 8. měsící jsem přidala víc maliníku. Taky mě překvapilo, že se u některých bylinek píše nepít v těhotenství. Taky někdo doporučuje pít bylinky jen 3 týdny a pak udělat přestávku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
6.9.12 14:35

Z toho devatera kviti to chapu tak, ze se ma zacit mezi 16-20. tydnem a pit do konce…takze bych v klidu zacala.

Skoda ze tam tech produktu nemaji vic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
6.9.12 14:39

Ja si treba pamatuju ze u toho kojiciho caje mi PA rikala, ze pit jen tri dny, ne dele.....coz v knize myslim neni :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
6.9.12 15:43

Právě že ty informace z knihy a z jiných zdrojů se docela liší.. ale je to určitě dobrá věc. ty nevhodné bylinky v těhotenství by se neměly pít ve velkém množství a jen jednodruhově, ve směsi to je OK, protože toho tam není tolik..

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky