Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Vzala bych aspoň ten 150cm, my dřív měli malinkej a nestalo to za to, nebo menší k synovi a velký do obýváku, teď máme 180 cm a je krásný konečně se trochu vyřádím při zdobení
zas o tolik víc místa nezabere, loni jsme měli živý, nižší a zabral mnohem víc prostoru.
u umělých je to jedno - bude tak široký jak si ho roztáhneš:o) mi máme umělý každý rok..máme 180 a je velká teda tak akorát do obýváku..takže do malého pokoje pro dítě bych vzala asi 150..je klidně možné ho dát do rohu ( zadní větve nechat " stažené " - a přední a okolo roztáhnout..i tak to bude vypadat pěkně..jeden rok jsme to tak kvuli místu také měli..
Umělý stromek se da přizpůsobit mistu, např. na jedné straně (u zdi) trochu ohnout větve nahoru nebo se nemusí tolik rozevirat. Koupila bych větší ![]()
@Celina píše:
K čemu dva stromky?
Bude jeden v obýváku a malý chce mít svůj taky velký v pokoji.Jeste zvazuju malému velký a nám třeba 90 jen
do obýváku na komodu.
@Kriss Tina píše:
Vzala bych aspoň ten 150cm, my dřív měli malinkej a nestalo to za to, nebo menší k synovi a velký do obýváku, teď máme 180 cm a je krásný konečně se trochu vyřádím při zdobenízas o tolik víc místa nezabere, loni jsme měli živý, nižší a zabral mnohem víc prostoru.
My jsme uvažovali i vzít 2krat strom 120cm,ale to je malé mi přijde.Loni měl syn malý asi 60cm,ale teď vymyslí že chce velký
.Tak chcem hlavně jemu radost udělat.Nam by možná malý stacil do obýváku
,obyvak je menší než pokoj
.Loňský velký strom není nic moc,proto musíme teď koupit 2.
tak jestli vy dospělý nepotřebujete velký tak vem 2× 150 nebo 160…a je..zase syn nebude brblat že vy máte větší a on menší..
180 je asi do malého pokoje už velký..
Ja bych dala do obyvaky velky 180cm (zivy 180 mi ale prijde porad malej
) a do detskyho klidne jen 120cm, mimo obyvak jsme jako dekoraci vzdycky meli jen maly stromecek na stul..
@jednažena píše:
Bude jeden v obýváku a malý chce mít svůj taky velký v pokoji.Jeste zvazuju malému velký a nám třeba 90 jendo obýváku na komodu.
A jako darky budete mit v detskym pokoji, nebo pod 90cm stromeckem, jo? ![]()
Ja bych to teda udelala presne naopak.. Diteti na skrinku nebo stul nakej malej
13 let máme 120 cm a jsme spokojený, nikoho nebaví strojení natož odstrojování, takže u nás stačí ![]()
My máme 120 a řekla bych, že je velikostně tak akorát do dětskýho pokoje. Budu ho vyhazovat. Pokud bys ho chtěla a bydlíš někde poblíž, ráda za odvoz daruju. Kdyžtak SZ.
Koupila bych mladýmu jen nějakou mini šmrdlu na stoleček. A do společné místnosti velký. Já teda vyrostla na umělém stromku těch 180 cm a bylo to akorát. S chlapem míváme každý rok živý a ten bráváme menší, k tomu živému mi zase nějak nesedí aby byl velký.
Ted sem našla pěkný stromek ale je s kovovým stojanem.To asi nebude dobre když ho postavím na plovoucku…