Jak vy to holky děláte, že tu jste během dne?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1561
24.1.12 12:34

To jo, ale mi stějně připadá, že některý holky odpoví skoro vždy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2288
24.1.12 12:37

tak třeba tady jsou ještě ty,které teprve děti čekají :D tudíž se nudí a nemají co na práci :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka
24.1.12 12:39

nebo my co už máme děti trošku odrostlé a jsou v ústavech zvaných školka-škola :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
4118
24.1.12 12:40

U malýho miminka jsem taky zabavovala a k netu se dostala, jen když spalo … už zase řev, nějaká křivda - ukradla tepláky a narvala si obě nohy do jedný nohavice … Větší děti se zabaví samy a rády krámují. Malá se navíc hodně zabavila pozorováním bráchy :pankac: … půjdu jí dát oběd, pak budu mít čtvrt hoďky klid, „vapkou“ uklidím tu spoušť a půjdem ven … navečer je to složitější, to se utíkám jen, když odmítám dělat soudce nebo když mě naštvou … a pak až večer, pokud mě teda muž pustí ke compu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
24.1.12 12:41
RadkaOR píše:
Ono jí všechno baví vždycky tak pět minut. Čím vašče děti nejvíc zabavíte? Kolem věkku 4měs.

my mame 3 m a mame 2 ruzny hrazdicky,dolemame box s jinyma hrackama a sedatko s dalsi hrazdickou a presunuju podle toho jak se mala nudi :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4118
24.1.12 12:41

Tak třeba předchozí odstaveček jsem psala 6minut :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1561
24.1.12 12:42

No jo vás to teprve čeká, to máte zlobidla ještě v bříšku. To byly časy, ale já si nestěžuji, jsem z malé šťastná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2288
24.1.12 12:44

no a já všechno dvojnásobně,myslím že nebude čas pc ani zapnout u dvou malých dětí,tak si to teď užívám,jak jen můžu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Scarlett2011
24.1.12 12:45

Ja jsem tu kdyz spi. Tzv 1,5 dopoledne a hodina odpoledne a pak po 20 vecer.
Nekdy, kdyz si sam hraje. Chodi kolem nabytku a vyndava vsechno na co dosahne. Osaha, hodi na zem a jde zas o kousek dal. Takze jen tak mrkam, aby neco nevyvedl a nespadl.
Ted okusuje mys od pocitace. Samozrejme vypojenou, ale zabavi se. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1561
24.1.12 12:45

Jo vy čekáte dvojčátka, tak to si vždycky když už nemůžu řeknu Předsstav si, že by byli takové dvě! Ale většinou bývají hodnější ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2895
24.1.12 12:47
RadkaOR píše:
Ono jí všechno baví vždycky tak pět minut. Čím vašče děti nejvíc zabavíte? Kolem věkku 4měs.

Nejvíc jí zabaví kolotoč, ale to už čím dál míň, taky PC jí zabaví, ale to nechci aby se moc dívala a pak taky takový ten ptáček nebo co to je (možná páv) od Lamaze, s tím si taky dokáže hrát docela dlouho. :think:

Jinak taky… Občas jen nakouknu a nebo když si hraje a nebo si jí dám na kolena. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4258
24.1.12 12:52

ahoj, jak pisi holky, my mame stale zaply pc a i u neho pracuju,takze vzdy mrknu,zda neni nekde neco noveho,co me zajima:-)

jinak prvni kluk ve4m docela rval.teda myslim.ale musis decko naucit postupne si hrat.martinek ve4,5m se zacal otacet a tak ho zacalo hrani i bavit.uz si teda poradne nepamatuju s cim si hral.asi klasika,neco hraciho,neco dobre na zuzlani a tak.lezel na zemi na koberci ci dece.

kája a štěpán byly dost spave miminka,takze ve4m. jsem o nich temer nevedela:-) kdyz nespali,tak jedli nebo tak.a hrani jen tak pomalu,az se zacali hybat,tak si treba i hrali.no ja mimina mela docela hodne:-) za to ted mam divocaky:-)

musis byt prava zenska-tzn. stihat nekolik veci naraz.-) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2288
24.1.12 13:01
RadkaOR píše:
Jo vy čekáte dvojčátka, tak to si vždycky když už nemůžu řeknu Předsstav si, že by byli takové dvě! Ale většinou bývají hodnější ne?

no kdo ví,já doufám,že budou moc hodné :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5052
24.1.12 13:02

Já jsem na PC,když malá spí a mám uklizeno,uvařevo a vyžehleno a to jsou jí 3r. Do roka a půl se mi o internetu a TV jen zdálo. Dělala jsem vše s dcerou bu´d v šátku nebo když povyrostla tak jsem jí dala do kojícího polštáře a věšela prádlo,vařila atd… Hodně jsem chodila ven,protože jsem si tak hodně odpočinula a malá spala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
24.1.12 13:07

Já jsem tu pořád, zadek zvednu jen, když mi dovezou pizzu pro děti na oběd nebo když jdu otevřít uklizečce… :mrgreen: :mrgreen:

Mám to jak holky, pc běží od rána, občas juknu, ale že by mě tu nechali sedět deset minut v kuse, to nehrozí. Od té doby, co syn v poledne nespí, je to vůbec sranda, ale on už si naštěstí dokáže hrát i sám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí