Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj holky, jak vy to děláte s malýma dětma když dokážete během dne snad kdykokiv odpovědět? Já se stěží dostanu k pc jednou denně jen když malá spí.
Když nespí tak se od ní nesmím vzdáli jinak je řev, takže si nedokážu představit, že by ležela v postýlce jen tak si hrála a já seděla na miminu.
To vám jako závidím.
Ahoj, tak nevím, jak která, ale já to tady ráno zapnu, třeba chvilku posedím 10mn, porčtu a nechám si to pustěné a dělám si doma , hraju s malým a mrknu - vidím očičko a přečtu, rozhodně tu nesedím třeba hodinu a dvě v kuse
..Někdy odpovídáme i s malým na klíně, když chce vidět co tady dělám ![]()
Příspěvek upraven 24.01.12 v 12:26
Mám zapnutý pc a odbíhám,zásadně píši ve stoje
Ted mi zrovna malý čmárá po plovoučce rtenkou a už prišel na to,jak otevřít řasenku,takže znova odbíhám ![]()
Já když se s ní posadím tak je konec a pláče, chce se asi pořád jen nosit.
Mam notas na posteli u male. Mala je pod hrazdickou a hraje si. Odbiham delat mliko, krmim a kdyz spi uklizim, peru, zehlim nebo varim.
No až malá poleze natož začne chodit tak to bude úplně konec. Aspoň, že přes den usne.
musíš mít počítač na strategickém místě v bytě / práci
Prostě tak abys ho neustále míjela ![]()
Ono jí všechno baví vždycky tak pět minut. Čím vašče děti nejvíc zabavíte? Kolem věkku 4měs.
Já ho mám přímo v pokoji, ale když začne pbrečet vím,že ho můžu rovnou vypnout.
Když dítě spí, když si samo hraje… A taky si uvědom, že nás „holek“ je tu desítky a stovky, to je jasný, že se vždycky najde někdo, kdo odpoví ![]()
A noťas mám zapnutý tak nějak celý den, třeba ho otevřu když vařím, tak kvůli nějakému postupu, chci se mrknout na nějakou informaci, která mě zajímá, pustím si nějakou oblíbenou písničku na youtube… A když to jde, tak sjedu sem
mám mobil s netem, takže když si chvilku mrňous hraje sám tak koukám co se děje na miminu ![]()
RadkaOR píše:
Ono jí všechno baví vždycky tak pět minut. Čím vašče děti nejvíc zabavíte? Kolem věkku 4měs.
Já nevím, nějaké ty hrazdičky, plyšáci, chrastítka, dudlík… Mladší teda hrazdičku nemusí, elektronické se bojí, ale spokojený byl, když jsem ho dala do lehátka, stačilo mu, že na mě viděl, hlodal kousátko a vydržel tak celkem dlouho
Taky různě lítám. Počítač zapnutý, stránky otevřené, když mám chvilku … malá teď řvala, rozbila auto a u toho se namlátila, odběhla pro zbytek auta … když mám chvilku, obzvlášť, když mě něco zajímá nebo se mi nechce dělat nic jiného, není problém odpovídat … malá furt hledá auto …