Jak vybrat venkovní trampolínu?

2681
20.11.10 20:10

Jak vybrat venkovní trampolínu?

Chtěli bysme objednat k vánocům dětem trampolínu na zahradu. Uvažujeme o rozměru 3-4 m. Hledala jsem na internetu a ceny jsou hodně rozdílné. Prosím o radu na co si dávat pozor, co se nejvíce poškodí atd. Našla jsem trampolínu za dobrou cenu, kde garantují 5 let záruku na ocelové části, to mi přijde fajn, ten hadr a síť se snad tak nepoškodí, ne? Máme děti 3 a 13 let, tak aby to užili oba :-)
Díky za všechny rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
30309
20.11.10 21:54

Tady jsem si hodne cetla ja,nez jsem se rozhodla,jakou koupit…:-)
 http://www.megatrampoliny.cz/…mpoliny.html

My mame tu 3 metry 20(nebo tak nejak) a je skvela :mrgreen: Teda ale-nic proti,ale neni to krapet nevyuzitelny darek pro zimni obdobi??? :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2681
20.11.10 22:20

Farská, to máš pravdu, jenže naše děti mají všechny narozeniny atd. v zimě, dostali jsme peníze od babičky s dědou a já prostě musím kout železo, dokud je žhavé. Za půl roku by to třeba už neprošlo. Taky jsou možná teď nižší ceny, když není sezóna, ne? Dík za tip, jdu se kouknout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1762
21.11.10 22:42

Ahoj,
minulý týden jsem byla reklamovat ten zelený (nebo modrý) pás kolem trampolíny. Jsem zvědavá jak to dopadne. Švagrové se prošoupal, nám rozpáral. Znám ale další dvě rodiny a ti jsou v pohodě.
 Halka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2681
22.11.10 14:50

Tak já prostudovala ten odkaz od Farské a opravdu tedy tu levnější verzi kupovat nebudeme. A hlavně koupíme někde, kde mají náhradní díly. Halko, to jsem se taky dočetla, že právě ty kryty na pružiny jsou často do 2 let prodřené. Jenže jsme se dostali tak na dvojnásobnou cenu, než jsme mysleli, takže uvidíme, jestli se koupě neodloží. Ale Farská, dobrý tip, moc děkuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
22.11.10 15:11
Emanka píše:
Tak já prostudovala ten odkaz od Farské a opravdu tedy tu levnější verzi kupovat nebudeme. A hlavně koupíme někde, kde mají náhradní díly. Halko, to jsem se taky dočetla, že právě ty kryty na pružiny jsou často do 2 let prodřené. Jenže jsme se dostali tak na dvojnásobnou cenu, než jsme mysleli, takže uvidíme, jestli se koupě neodloží. Ale Farská, dobrý tip, moc děkuju.

Vyberte dobre!!!!!
Ja si to taky zde vse nastudovala,ale pa koupila na netun jinde,o dva a neco levneji…
Taky tam jsou nahradni dily a prodejce je velice solidni,,:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1762
22.11.10 15:53

Tak dnes mi volali, že nám kryt vymění, ale přijde až v lednu (trampoška bude stejně do jara ve sklepě, tak je mi to jedno.)
Hurá!!!
 Halka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2681
23.11.10 11:58

Farská a napíšeš prosím, kde jsi koupila? A jak jí máte dlouho - jestli se už dá trochu rozpoznat, jestli se něco zničí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
23.11.10 13:34

My ji mame od jara/leta a jedine,co se znicilo,byly cca ctyri pruziny,jsou jaksi roztahnutte,ale nicemu to nevadi…
A rupla v jednom miste obvodova sit,ale to manzel sesil a je to!
A pohledam ten netovy obchod,bylo to pres MMB :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
230
23.11.10 14:33

Také přemýšlím o nějaké trampolíně. Koukala jsem na MMB a mají jí tam asi nejlevněji.

http://www.mimibazar.cz/foto.php?…

Nemáte s ní někdo zkušenosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Super člověk
30.10.11 14:02

Taky se rozmyslime o trampolíně v rozmetech kolem 3,5 m , ale nevíme jestli koupit teď když jsou levnější nebo počkat na duben ?

• Citovat
  • Upravit
2183
12.6.13 14:30

Ahoj chceme koupit trampolínu, ted řešíme jestli se sítí uvnitř nebo venku. co je bezpečnější. z mého pohledu ta vnitřní, protože není přístup k pružinám, ale kamarádka zase říká, že jsou lepší ty venkovní, že ta sít jinak nic nevydrží. poradíte mi prosím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikibubu
3.7.13 23:46

Ahoj, máme trampolínu 4,5m už tři roky. Nemůžu si stěžovat, ale ten modrý ochranný límec na pružiny už bude potřeba vyměnit a taky ochranná síť se začíná trhat. Máme trampolínu vyrobenou v Německu. Ty Polský bych moc nebrala, kamarádka ji kupovala spolu se mnou a nevydržela ani rok (reklamace neúspěšná) :( Jestli je síť zevnitř, nebo z venku je na vaší úvaze. Podle mně je z venku lepší. Hlavně musí mít svoje vlastní opory spuštěné až k zemi, jinak hrozí její vyvrácení.

• Citovat
  • Upravit
9
23.2.14 22:30

dotaz

Ahojky taky sháním trampolínu a zvažuji jakou :-) jestli síť zevnitř nebo zvenku. A našla jsem str. trampolína HOOPI od MARIMEXU je tam teď i akce a zdají se mi že jsou asi nejkvalitnější z toho co jsem si zatím četla :-) nemáte někdo s touto trampolínou zkušenosti? diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
454
24.2.14 07:55

My ji máme a je super. hlavně pro malé děti, protože neskáčou do těch pružin. už bych jinou nekoupila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí