Jak vycházíte s mateřskou?
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@KatkaX píše:
Ale taky na Floridě, viď?!
nn naštěstí doma na moravě
sluníčko a z okna vidím jabloně a hračky rozházené po celé zahradě
![]()
@dadasik jeli jsme autem 14 hodin a znovu bych do toho teda nešla. Spíš bych volila letecky, ale po bitvě je každý generál… Zvládly jsme to, ale bylo to náročné. Na druhou stranu byla výhoda, že jsme byli plně mobilní a v případě problémů se rychle vrátit domů, i kvůli tomu jsme jeli autem. Teď už s větší (4 roky) lítáme, je to pro ni zážitek, dá se to vydržet a přece jenom sedět deset a víc hodin v sedačce (no ono i v autě pro dospělýho) není žádný labůžo.
@dadasik no jistě kaviár a k tomu piju šampáňo té největší kvality bylo drahé
(nne mám šunku a čerstvé máslo to miluju ) ![]()
@Mucha píše:
@dadasik no jistě kaviár a k tomu piju šampáňo té největší kvality bylo drahé(nne mám šunku a čerstvé máslo to miluju )
ale v téhle diskusi se neříká „bylo drahé“, musíš napsat luxus, a to nejméně 2× ve větě o 5ti slovech! To mně připomíná, že se musím stavit na nákupu
, doma nejni nic na ten chleba ![]()
@KatkaX autem jo? páni by me jeblo… to my nejspíš poletíme a nebo možnost vlaku ale spíše letadlo… hele uvidíme u nás se to delá tak že se koupí letenky a druhy den se letí:) ale díky za zkušenost ![]()
@Jaji77 píše:
Právama se tu ohání taky spousta lidí, ale ti mají dávky
Tak možná jsem jen blbě pochopila, že se jedná o studovaný směr
, třeba je simona z menšiny, která se často ohání tím, že mají svá práva a že jsou diskriminováni
![]()
@Jaji77 tyjo na uřade jsem byla před nedávnem, byla jsem tam stejne stará jako ostatní, jen jediná bílá
v tom byl kámen urazu mela jsem se trochu opálit ![]()
@simoušek píše:
Lidi to uz je nuda jdu k mori papa
si Tě nikdo nevšímá, co? ![]()
@KatkaX
jo tak luxusní to bylo ale chuťově
jinak na dovolenou je dobré jet přes noc švagr jel s dvěma dětmi 3roky a 15měsíců a v pohodě jeli asi 11hodin, my pojedeme akorát tak do… pryč
@simoušek nic proti ale s tebou je nuda celou dobu, jestli se ostatní baví je sice hezky ale spíše mi tě je líto:think:
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat