Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Pitrisku na BC je nejedna dskuze
Jinak pry je zazrak, na pocmaranou kuzi od ropisek, fixu nastrikat lak na vlasy a pak jen setrit suchym hadrem. ¨
Ikea prodava specialni cistic na kuzi, a taky se to opravdu necim impregnuje
ka-tko - já jsem asi slepá
koukala jsem na BC, budu muset líp hledat.
Ale s tím lakem - tak to by skoro stálo za to vzít nějaký starý kus kůže, čmárnout na to a vyzkoušet to!!!
tak dík!
(doufám teda že lak nezruší sedačku
)
ha!
už jsem to našla!
http://www.baby-cafe.cz/modules.php?…
V nejhorším kdyby k této situaci došlo, zkusila bych někde zezadu použít odlakovač na nehty nebo nějaký ten líh, jak psaly tam ženské.
fajn. Zařídím se hned, jak sedačka bude doma. Někde zcela vzadu na neviditelném místě na ni čmárnu, a pak stříknu lak! Ať mám klídek ![]()
v tom případě asi máme kouzelnou propisku,jinak nevím.Zkoušela jsem to odstranit už snad vším.Benzínový čistič,real,specialním čističem na propisky.A dokonce i tím zázračným lakem na vlasy!Všude o tom píšou,že na 100% VYČISTÍM a nic!!!Asi už mi nezbude nic jiného než to znovu nabarvit.Kdyby to byl aspoň malinký čmáranec,ale dcera mi počmárala celou sedačku. ![]()
Prosím poradte dcerka mi počmárala koženou sedačku propiskou.Skoušeli jsme pomalu vše,ale bohužel.neví si stím někdo rady?
ahojky, zkoušela jsi Vanish Oxy? já jsem si čmárla na sedačku propiskou omylem sama a pomohl mi, ale máme teda sedačku mikroplyšovou, tak nevím, jestli to bude fungovat i na kůži.
Zkoušela jsi ubrousky na zadeček? Tím se krásně čistí kožená sedačka, i propisku by to mělo vzít.
Jo jo, Aniny podpisy na kozene sedacce jsem vycistila vlhcenyma ubrouskama ![]()
Simono- lak na vlasy- nastrikat- chvilku pockat a pak suchym hadrikem to jde krasne dolu ![]()
Skusila jsem vše co jste poradily,ale bohužel.Krucipísek co je to za propisku.
co zkusit kolínskou..já si omylem počmárala bílé kalhoty…drbala drbala až jsem pak koukala…např.obyčejná jako Pitralon nebo i jiné..
Mě taky pomohl lak na vlasy, chvilku nechat působit a pak setřít.