Jak vyčistit zlaté náušnice?

445
9.1.19 09:42

Příkladem ještě foto

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12834
9.1.19 09:43
@JaninaMam píše:
Zdravím, potřebujeme radu, máme necelé 2 měsíce zlaté naušnice, jsou úplně nové a začaly nám měnit barvu :( stihla jsem už vyčíst, že to může souviset s teplotami nebo nemocemi, moc se mi nechce věřit, že by nám prodali šunt, který černá. Teď otázka mam s tím jít do zlatnictví a nebo jen doma nějak vyčistit a jak? Pravé jsme je sundali, tak nechci ať je bez nich moc dlouho. Diky za rady

Zlaty nausnice ti nemuzou menit barvu 8o bez s tim okamzite do zlatnictvi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78489
9.1.19 09:43

@JaninaMam když jsou nové, zajdi do zlatnictví, kde jsi je kupovala, sama bych to nijak doma neřešila, aby ti pak neřekli, že za to můžeš ty

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12834
9.1.19 09:44

Nosim zlute zlato nekolik let a todle mi nikdy neudelalo. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1079
9.1.19 09:45

Me cerna zlaty prstynek kdyz na me neco leze,neverila jsem a opravdu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
9.1.19 09:46

Přesně tohle nám dělají taky. Kámošce taky. Ta říkala, že jí to vyčistili ve zlatnictví a i tam koupila přímo nějaký čistič na zlato a tím si to doma pucuje sama. Zajímavé je, že starší dcera má náušnice ještě po mě a ty to nedělají. Hold už nic není tak kvalitní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14377
9.1.19 09:52

Jako malá jsem měla zlaté náušnice a ty mi občas zelenaly. Zlaté byly určitě, stejně tak jsem měla do zelena zlatý prstýnek. Obojí jsem pak prodávala do zlatnictví, kdyby to byl padělek, nevezmou to. :nevim: pokud jsou nové, šla bych do zlatnictví, většinou už to všude do pěti minut vyčistí ultrazvukem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
445
9.1.19 09:53

@stinga dobře, radši zajdu, ať to nezničim @TopSecret mně také ne a vidíte :lol: @Kaci89 malá měla teď teplotu po očkováni a myslím, ze ji to více zabarvilo právě @Kajak18 Babička říkala, že mamce se to stávalo taky, ale jen když byla malá, pak uz nic :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
445
9.1.19 09:55

@Aduš8 mamce se to stávalo taky, když byla malá, teď uz vubec ne, taky si myslím, že by nám neprodali špatně, no uvidíme, jakmile se vyspi chlap, tak půjdeme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78489
9.1.19 09:58

@JaninaMam tou teplotou to asi může být, oni ti to na počkání vyčistí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lalelale
9.1.19 09:59

Zlato samozřejmě černat může, začalo se mi to dít u náušnic, co mám asi deset let. Údajně to souvisí se zmenou ph. Nicméně tvoje foto je úplně brutální, odnesla bych jim je zpět. Ale jsou různé přípravky na zlato i na domácí čištění.

• Citovat
  • Upravit
2852
9.1.19 10:00

Zajděte do zlatnictví, vyčistí to na počkání ultrazvukem nebo spec. roztokem. Tohle naušnice posledních pár let dělají, že v místě kontaktu s uchem mění barvu do červena

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
445
9.1.19 10:02

@Lalelale no ja si vsimla jak moc to je, až jsem ji je vytáhla, takhle v uchu to neslo vidět cele, no čekám, než se přítel vyspi po noční a zajdeme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
445
9.1.19 10:04

Kupovali jsme tam ve stejný den dvoje stejné i pro neteř a té to vubec nedělá, ani trochu a nám takto hodně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
9.1.19 10:09
@smudlinky píše:
Zajděte do zlatnictví, vyčistí to na počkání ultrazvukem nebo spec. roztokem. Tohle naušnice posledních pár let dělají, že v místě kontaktu s uchem mění barvu do červena

me to delaly nausnice z detstvi a ja byla nemocna hodne. Nausnice stare 40 let, zlate byly urcite.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí