Jak vydržet v nemocnici?

38
14.5.18 18:06

Jak vydržet v nemocnici

Zdravím, se synem 1,5r jsem skončila v nemocnici. Je na kapačce a ještě asi nějakou chvíli (týdny) bude. Nemůžeme se hnout z pokoje, protože kapačka je v zásuvce. Máte nějaké nápady, jak prcka zabavit? Jsem zoufalá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3145
14.5.18 18:16

Opravdu to nejde odpojit? Protože udržet týdny batole v posteli a nezbláznil se, to fakt nevím jak si to lékaři představují.
Rozhodně bych vytáhla tablet, nedá se nic dělat, pohádky, videa, hry pro nejmenší. Pastelky a veliké čtvrtky. Knížky na prohlížení, hlavně se zvířátky. Zkusila bych barevné papíry, vystřihla bych různé tvary, obrázky z časopisů a lepit koláže. Pokud je dítě alespoň trochu rozumné a nenarve hned všechno do pusy, tak třeba barevné kuličky a stejně barevné misky/kalíšky, vhazovat kuličky stejne barvy. Velkou Duplo podložku a Duplo kostky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21783
14.5.18 18:18

Knížky, malování, duplo a skládat, písničky a pohádky pro nejmenší na tabletu, hry pro nejmenší na tabletu (stylu - jak dělá zvířátko, pozněj tvar, barvu…). držte se!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21783
14.5.18 18:19

@Helileli ty jsi byla rychlejší :mrgreen: ale nápady máme skoro stejné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
14.5.18 18:24

Odpoji mi to max. vecer na par minut, abych ho oplachla :/ Diky za tipy, zatim mame tablet a kresleni a knizky, ale je to fakt na bednu a o nervy :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27767
14.5.18 18:26

Ty nalepovací knížky by ho mohli bavit, rok a půl je málo to se bude špatně zabavovat :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
14.5.18 19:26

Ahoj, ta infuzní pumpa ( ta mašina na stojanu co řídí průtok kapačky) má vlastní baterku uvnitř, takže se odpojit ze zásuvky dá. Podle stavu baterky by to mělo jít až na 3/4 hodiny. Měla jsem jí i doma. Není to na velké výlety, ale procházka po chodbě se s tím dá. V každém případě bych z toho pro prcka udělala " velkou událost", třeba 1 dopo a 1 odpo každý den, aby se měl na co těšit. Držte se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
14.5.18 23:13

Mám čerstvou zkušenost. Také jsem skončila se synem (2 roky) v nemocnici. Také byl na kapačkách. Snažila jsem se ho zabavit pohádkami v telefonu, televizí - měli jsme nadstandart a četla jsem mu pohádky. S tím jak se mu zlepšoval zdravotní stav to bylo stále těžší. Na chodbu nám sestřičky zakázali chodit, aby malý něco nechytil - leželi jsme na infekčním. Z kapačky mi ho taky odpojili vždy jen večer na chvíli, abych ho opláchla. Hodně psychických sil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty