Jak vysvětlit partnerovi nechuť k sexu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Verun83
4.1.18 21:37
@Korculalala píše:
Samozřejmě že ne!
Ja tady mluvím o orálu. Když jí to bolí. Ale v první řadě si musí promluvit oni dva mezi sebou a stanovit si podmínky.
Kdoví jak to spolu mají když píše že se o tom nemůže zmínit ani lékaři protože tam chodí partner s ní. To mu jako nemůže říct ať počká v čekárně?
Příjde mi to celé divné, kdoví jestli to neni troll

Kdyz je ji na zvraceni? Oral? Jestli ji dela problem i cisteni zubu, jako hodne tehotnym, tak oral bez pozvraceni neda. Ten si uzije :lol:

• Citovat
  • Upravit
Verun83
4.1.18 21:40
@Aradhell píše:
Jj, pokud nekoho boli sex, je tady oral, pokud je ji blbe, je tu ruka, na tu uz vymluva neni

On svy ruce nema?

• Citovat
  • Upravit
571
4.1.18 22:04
@Verun83 píše:
On svy ruce nema?

Chudák tvůj chlap teda :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
4.1.18 22:07
@Korculalala píše:
Ano sex je potřeba a opravdu kvůli tomu že partnerovi udělám dobře ikdyž já zrovna nemám chuť na sex, mě libido neopustí.Někteří chlapi musí být fakt chudáci :zed:

Tvoje názory mě nadzvedávají ze židle. Chlap má ruce, může si to udělat sám. Aby si chlap dupnul, že chce vykouřit, a ona hned šla a i přes odpor konala, to mi nepřijde normální.

@Aradhell píše:
Jj, pokud nekoho boli sex, je tady oral, pokud je ji blbe, je tu ruka, na tu uz vymluva neni

Jasně, chlap má ruku, může si to udělat sám! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
571
4.1.18 22:23
@Tamtama píše:
Jasně, chlap má ruku, může si to udělat sám! :palec:

Pročpak tě asi nadzvedávaj? Další potrefená husa co nechá chlapa si vyhonit a držet hubu a krok? :lol: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107118
4.1.18 22:32
@Korculalala píše:

Proč jako…masturbace je normální vec

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107118
4.1.18 22:33
@Korculalala píše:
Pročpak tě asi nadzvedávaj? Další potrefená husa co nechá chlapa si vyhonit a držet hubu a krok? :lol: :potlesk:

Můžeš mi prosím tě vysvětlit co je na, tom špatného? Stejně si to chlap nejlépe udělá, sám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149672
4.1.18 22:34
@Korculalala píše:
Pročpak tě asi nadzvedávaj? Další potrefená husa co nechá chlapa si vyhonit a držet hubu a krok? :lol: :potlesk:

Nechceš se uklidnit? Tebe třeba baví dělat chlapovi sexuální pomůcku na hvízdnutí. Jsou ale holt i jiné ženy které si samy sebe váží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
4.1.18 22:37
@Korculalala píše:

spíš ta, která nevidí v sexu jediný smysl života.. :mavam: bylo by pro mě velice ponižující, roztáhnout nohy na každé chlapovo písknutí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
571
4.1.18 23:11
@Anna766 píše:
Nechceš se uklidnit? Tebe třeba baví dělat chlapovi sexuální pomůcku na hvízdnutí. Jsou ale holt i jiné ženy které si samy sebe váží.

Od samého začátku píšu, že se zakladatelka musí s partnerem především domluvit na kompromisu. Promiň ale odpírat chlapovi sex kvůli těhotenství je blbost psala jsem o orálu nebo o,, vyhonění,, párkát do týdne… o to tady celou dobu jde… jenže vy jste jak supi… chytnete se slovíčka a jdete… pak se člověk snaží odpovídat a dostane zprda že se má uklidnit.
Ano chlap má ruku a může si to udělat sám ale že si na to holka vspoměla až po oplodnění, když ho uhnala na sex 5× denně a ikdyž se jí to nelíbilo a před tím nic neřekla, je v pořádku??
Takže mise splněna, dítě je v děloze a teď už si táto dělej sám protože mě je špatně?

Pokud bych měla vstah založený na sexu tak v rámci solidarity mu to prostě udělám ikdyž budu mít těhotenské nevolnosti.

Jinak já chlapovi sexuální pomůcku nedělám, užíváme si sex oba ale jak vidím je to spíše vzácnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149672
4.1.18 23:36

@Korculalala asi čteme každá jinou diskuzi, já na sexu dejmetomu jednou denně, nebo obden nevidím nic tak strašného aby se chlapovi dělo buhvíjaké příkoří.
To je celé. Nijak se s tebou nemíním hádat. Jen tvoje vyskakování na @Tamtama mi přišlo přes čáru.
A mimochodem, jsem ráda že mám spokojené dlouholeté partnerství založené na něčem víc než jen dělat chlapovi pomyšlení kdykoli si pomyslí, že jsem pro něj i víc než jen matrace.
Jinak ti přeju ať ti to vydrží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Verun83
5.1.18 02:34
@Korculalala píše:

Nemej peci, my problemy v sexu nemame. Nemam totiz hnupa, co si mysli, ze jsem matrace.

• Citovat
  • Upravit
Verun83
5.1.18 02:36
@Korculalala píše:

A ty ses hloupa husicka, ktera da pokazdy, kdyz si chlap umane. Tvuj smysl zivota? Mam pocit, ze v zivote jde o vic, nez o chlapum penis.

• Citovat
  • Upravit
1163
5.1.18 03:40
@Terr26 píše:
Omlouvam se za mozna spatne zvolenou kategorii. Nestihla jsem projit cele emimino a zatim asi nenasla ani odpoved na otázku co jsem zde hledala. :(
S přítelem čekáme miminko jsem 7tt, i přes veškerou moji snahu nemám vůbec chuť k sexu, na mazlení nebo líbání.. Kdyz sme se minule milovali bolelo mě to zkoušeli sme různé polohy ale žádná nebyla ideální. :( Mám celodenní nevolnosti tehu jsem poprvé a nevím jak příteli vysvětlit že nemám na se chuť protože ví všechno nejlíp a vyžaduje to každý den když to nemá tak pořád narazi na to že před otěhotněním sme spolu spali třeba i 5× denně, ale nikdy nepoznal že u třetího milování už to bylo z donucení.. Nechuť k sexu sem mela i před tehu a teď je to akorát horší a horší a on to nedokáže pochopit. :( Pořád omyla ať mu aspoň vykouřím, ale to taky nejde dělá se mi špatně jen když k tomu má dojít a hned letím zvracet. :think: k doktorovi semnou chodí pravidelně a není možnost se o tom pobavit s ní sama, proroze partner je u všeho co říkám. :/ Jsem zoufalá po 2 dnech kdy nemá sex začne říkat že ho nemám ráda a ze těhotenství me takhle nemohlo změnit chuť k sexu protože četl různé články.. :( prosím máte někdo podobnou zkušenost jak mu to vysvětlit? :/ já už si dal nevím rady zkoušela sem to několikrát. Řekla sem mu ze me to boli a on mi na to řekne to prejde. :( prosím radu :,( Mód děkuji a omlouvám se pokus jsem zadala špatnou kategorii. :(

Teda co to mas za partnera? Nezlob se ale to neni zivot. Jemu vubec nezalezi na tobe. On ho chce jenom nekam strcit a pritom mu je jedno kam. Ja ti odpovim jenom sprostě. Rekni mu, ze kdyz je tak chytrej a ví, ze te to casem proste bolet prestane, tak at si ho omota okolo pasu a strci si ho do pr.ele! Sory, nikdy normalne takhle sprosta nejsem, ale tohle clovek neslysi kazdy den.
Ja mela jednou pritele. Byla jsem s nim presne 3 dny. Tedy jeden den jsme se na disku seznamili, druhej den me vlastne doprovodil domu :mrgreen:, treti den pro me prisel, ze pujdem ven, na prochazce mi stihnul rict vlastne pouze ze ho tlaci slipy, nooooo tak jsem mu odpovedela at si koupi větší když je takovej macek a otočila jsem se a sla radsi sama domu :nevim: :mrgreen:
Samozrejmě jsi mi ho ted pripomněla :pocitac:. Jestli se mas jenom trosicku rada a chces byt jednou stastna, tak to rychle ukonci. At si najde jinou. On si te nevazi, ma te jen na jedno. Jo a jeste neco: k lekari uz bych ho nabrala. I muzes u lekare rict, ze si ho u prohlidky proste neprejes a oni ho nesmi vpustit. Kdyz ti to nevyhovuje, nema tam co delat. Je to pouze tvoje dobra vule, pokud ho k tomu pustis. Doufam, ze nebudes hloupa a vyresis si to rychle. Ja bych tedy s chlapem, co by se takhle ke me choval, nebyla ani minutu a na tom by nezmenilo ani tehotenstvi nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1163
5.1.18 04:01
@VitaminC píše: ..a nemuzes ho aspon vyhonit? Nebo ten oral.. nemusis si ho prece poustet az do krku, kdyz si pomuzes rukama.
Ja chapu, ze te boli styk.. ale presto mi nepripadaji v poradku nazory, ze proste sex bude, az budes ty chtit. Aby ses nedivila, az ti za pul roku zdrhne s nejakou ochotnejsi.

A toto ma jako znamenat co? Malem jsem spadla z gauče. Smíchy :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky