Jak vyzkoušet monitor dechu, jestli funguje

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6971
24.2.14 14:55

Děkuji holky:)..
Já teď testuji chůvičky- jsou u ptáka a já mám přijímač u sebe, ty fungují super:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
24.2.14 14:58
@Zuzlounek píše:
Ahoj, chtěli bychom ještě než se miminko narodí koupit Angelcare AC401 - kombinace chůvičky s monitorem dechu. Jde mi o to, jakým způsobem ověřit, že je monitor dechu funkční - lehnout si na něj dospělý a zadržet dech nebo jak se to ověřuje?
Děkuju za rady :D

My jsme to zkoušeli s plnou PET flaškou vody :mrgreen:… Když jsme jí vzndali z postýlky tak monitor začal po chvíli houkat :)… Ale teď když nad tim tak přemešlim tak nevim, jak je možný, že nehoukal když tam ta PETka byla když to snímá dech :-O :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16744
24.2.14 15:09

Zkoušela jsem jen rukou, položila ruku na postýlku, monitor blikal zeleně, odešla jsem dál a do 20sekund začal houkat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16744
24.2.14 15:10
@Balina94 píše:
My jsme to zkoušeli s plnou PET flaškou vody :mrgreen:… Když jsme jí vzndali z postýlky tak monitor začal po chvíli houkat :)… Ale teď když nad tim tak přemešlim tak nevim, jak je možný, že nehoukal když tam ta PETka byla když to snímá dech :-O :lol:
to je divný, když to snímá tep 8o 8o 8o
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
24.2.14 15:14

@střepina No právě, taky mi to došlo až když sem to psala že je to nějaký divný:D… Ale je fakt, že mi jí tam položili a hned vyndali a pak to začalo řvát:)… On vlastně začne po 30ti vteřinách tak asi ani nezpozoroval že v tý postýlce něco leží :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
736
24.2.14 15:38

My testovali zapnutým notebookem.. njn, ajťácká rodina.. Když je noťas zapnutý, tak jak běží větráky, lehce vibruje. A jak se zvednul, houkačka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí