Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Děkuji holky:)..
Já teď testuji chůvičky- jsou u ptáka a já mám přijímač u sebe, ty fungují super:D
@Zuzlounek píše:
Ahoj, chtěli bychom ještě než se miminko narodí koupit Angelcare AC401 - kombinace chůvičky s monitorem dechu. Jde mi o to, jakým způsobem ověřit, že je monitor dechu funkční - lehnout si na něj dospělý a zadržet dech nebo jak se to ověřuje?
Děkuju za rady
My jsme to zkoušeli s plnou PET flaškou vody
… Když jsme jí vzndali z postýlky tak monitor začal po chvíli houkat
… Ale teď když nad tim tak přemešlim tak nevim, jak je možný, že nehoukal když tam ta PETka byla když to snímá dech
…
Zkoušela jsem jen rukou, položila ruku na postýlku, monitor blikal zeleně, odešla jsem dál a do 20sekund začal houkat
@Balina94 píše:to je divný, když to snímá tep
My jsme to zkoušeli s plnou PET flaškou vody… Když jsme jí vzndali z postýlky tak monitor začal po chvíli houkat
… Ale teď když nad tim tak přemešlim tak nevim, jak je možný, že nehoukal když tam ta PETka byla když to snímá dech
![]()
…
@střepina No právě, taky mi to došlo až když sem to psala že je to nějaký divný:D… Ale je fakt, že mi jí tam položili a hned vyndali a pak to začalo řvát:)… On vlastně začne po 30ti vteřinách tak asi ani nezpozoroval že v tý postýlce něco leží ![]()
My testovali zapnutým notebookem.. njn, ajťácká rodina.. Když je noťas zapnutý, tak jak běží větráky, lehce vibruje. A jak se zvednul, houkačka.