Jak začít s nočníkem? :-)

4092
18.10.11 14:47

jak začít s nočníkem:-)?

Ahojky můžu se zeptat jak jste začínali s nočníkem? Ráda bych nějaký zaručený postup tohleto mně totiž dost děsí :lol: a jak poznám že už udeřila ta správná chvíle ho začít učit bude mu rok a půl :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3513
18.10.11 14:53

Třeba budeš překvapená jako já. V roce jsem ho tam posadila a on se vyčůral, myslela jsem, že náhoda, ale čůrá do něj pořád. Žádný dlouhý sezení, jenom si sedne, zamyslí se a je to. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4092
18.10.11 14:54
MMartina1 píše:
Třeba budeš překvapená jako já. V roce jsem ho tam posadila a on se vyčůral, myslela jsem, že náhoda, ale čůrá do něj pořád. Žádný dlouhý sezení, jenom si sedne, zamyslí se a je to. :palec:

no tak to tiše závidím :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lenka76
18.10.11 14:54

ja tady na tu spravnou chvili cekam uz pul roku…maly bude za mesic 2 a na nocnik si sedne maximalne s kalhotama… :lol: asi se to proste musi zkouset,po 14ti dech…nebo tak. zadne nasili.ja myslim,ze tvuj prcek ma jeste cas,jestli nechce.

• Citovat
  • Upravit
4092
18.10.11 14:55
mikky píše:
MMartina1 píše:
Třeba budeš překvapená jako já. V roce jsem ho tam posadila a on se vyčůral, myslela jsem, že náhoda, ale čůrá do něj pořád. Žádný dlouhý sezení, jenom si sedne, zamyslí se a je to. :palec:

a dalas mu k tomu nějaké instrukce jako opakovala kakat nebo něco v tom smyslu :-) nebos ho jenom posadila?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
18.10.11 14:56
mikky píše:
MMartina1 píše:

to ještě může přijít vzdor :lol: . Ale jinak bych to nehrotila, kolem dvou let říkají maminy, že se to rozsekne. Malej si samozřejmě neřekne anebo to oznámí až po akci :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4092
18.10.11 14:57
Lenka76 píše:
ja tady na tu spravnou chvili cekam uz pul roku…maly bude za mesic 2 a na nocnik si sedne maximalne s kalhotama… :lol: asi se to proste musi zkouset,po 14ti dech…nebo tak. zadne nasili.ja myslim,ze tvuj prcek ma jeste cas,jestli nechce.

zatím nevím jestli nechce zatím sbírám informace jak na to pak ho zkusím posadit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9018
18.10.11 15:03

Já vím, že někdo řekne, že je to brzy. Ale já začala Páju dávat na nočník, když začala sama sedět. Zpočátku, aby si zvykla, nešlo o výkon a postupně po každém jídle, hned po vyspání a hóóódně jsem chválila. Netlačila jsem na pilu a do 1,5 roku jsme byly bez plíny.
Začala bycch pozvolna, ale nekompromisně, vysvětlením a uvidíš, že to půjde. Sem tam se počůrá a začne si to uvědomovat. U někoho to chce víve trpělivosti a někomu to jde hned. Nesrovnávej se s jinýma. Do školky už půjde bez plíny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4092
18.10.11 15:07
Cassi píše:
Já vím, že někdo řekne, že je to brzy. Ale já začala Páju dávat na nočník, když začala sama sedět. Zpočátku, aby si zvykla, nešlo o výkon a postupně po každém jídle, hned po vyspání a hóóódně jsem chválila. Netlačila jsem na pilu a do 1,5 roku jsme byly bez plíny.
Začala bycch pozvolna, ale nekompromisně, vysvětlením a uvidíš, že to půjde. Sem tam se počůrá a začne si to uvědomovat. U někoho to chce víve trpělivosti a někomu to jde hned. Nesrovnávej se s jinýma. Do školky už půjde bez plíny.

Aha to vypadá dobře zkusím to díky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
18.10.11 15:08

souhlasím, malej taky nejlíp čůrá po vyspání :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
18.10.11 15:20

To by mě také zajímalo, ta správná chvíle :lol: U nás tedy asi nastala, jeden den na něm seděl a nedával si ho na hlavu :lol: akorát do něj nic neudělá. Neoznamuje absolutně nic, to až cítím :lol:
Zase na druhou stranu - bude zima, teď si vezmi, že ti venku oznámí, že chce čííí, :nevim: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
budulinek2011
18.10.11 15:29

Moje malá bude mít sedm měsicu a už 3 dny ji davam na nocnik. Docela se ji to líbí. Jednou udělala bobek a parkrat se vycurala. mysli že je lepši už učit hned jak se nauči sedet aby mi pak neutíkala :)

• Citovat
  • Upravit
35545
18.10.11 15:34
sikinka16 píše:
Moje malá bude mít sedm měsicu a už 3 dny ji davam na nocnik. Docela se ji to líbí. Jednou udělala bobek a parkrat se vycurala. mysli že je lepši už učit hned jak se nauči sedet aby mi pak neutíkala :)

To není tak docela pravda, ono se to může tisíckrát zlomit, malý prvně na nočníku před prvním rokem - vyčůral, vykakal. Pak najednou zlom a ječel jen ho viděl :nevim: A není jediný :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50149
18.10.11 15:56

Tak my zkoušíme dávat na nočník asi od 1,5 roku, ale nočník pořád bojkotuje. Sedne si, sedí půl minuty a pak utíká pryč a většinou se vyčůrá někam na podlahu :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1888
18.10.11 21:50
Jo jo taky jsem to tak měla…
Myslím,že jsou kluci línější starší dcera v roce a půl bez plín a malej určo nebude
kozisek píše:
sikinka16 píše:
Moje malá bude mít sedm měsicu a už 3 dny ji davam na nocnik. Docela se ji to líbí. Jednou udělala bobek a parkrat se vycurala. mysli že je lepši už učit hned jak se nauči sedet aby mi pak neutíkala :)
To není tak docela pravda, ono se to může tisíckrát zlomit, malý prvně na nočníku před prvním rokem - vyčůral, vykakal. Pak najednou zlom a ječel jen ho viděl :nevim: A není jediný :wink:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

LOCKIG

• (4.9) + 8 recenzí

Nočník žabka

• (4.5) + 2 recenze