Jak začít s plenami Snap in One

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22590
30.3.11 21:21

Bodlinko a ktere presne od nich mas?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
547
30.3.11 21:21

A toto je kopie v bambusovém:
http://www.plienka.sk/index.php?…
Nejsem si jistá, jestli materiálově přesně odpovídá, ale vzhledově na 100%.
A plenky Panda Bamboo - to mi zas připomíná Popolini.

Sakryš, ještěže mám před výplatou, už bych zas nakupovala.. :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
30.3.11 21:22

Bodlinko a koukam ze nemas metrik…kdy v zari se narodil Vitek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
547
30.3.11 21:26

29. září. Metřík neumím. :oops:

Velurka je tato:
http://www.plienka.sk/…uct_info.php?…
s tou jsem moc spokojená

pak mám tyto:
http://www.plienka.sk/…uct_info.php?…
ty mám už jen kvůli babičce (když hlídá, chce něco „jednoduchého“ - člověk, který odlátkoval pět dětí jen ve čč.. :nevim: ), moc nenasaje, schne dlouho a je tlustá mezi nožičkama

tuhle http://www.plienka.sk/…uct_info.php?…
dávám na noc s prefoldem - vydrží celou noc
mám ji teda jako nouzovku, když neuschnou ostatní noční plínky, na den mi přijde dost neforemná
manžel ji třeba zbožňuje.. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
30.3.11 21:38

Ta prvni vypada dobre,jen ten suchac :nevim:
Druha eee dle tveho popisu,jinak jsem koukala na ty kostkovane a s medama :-D Ale necham si zajit chut :mrgreen:
a ta treti me stve,ze tam neni neco jinyho tech 10% nez polyester :nevim:

A vunec jeziiiis proc se ptam,ja uz mam plenek tri prd....... Oups hromady :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
547
30.3.11 21:43
Mirii píše:
Ta prvni vypada dobre,jen ten suchac :nevim:
Druha eee dle tveho popisu,jinak jsem koukala na ty kostkovane a s medama :-D Ale necham si zajit chut :mrgreen:
a ta treti me stve,ze tam neni neco jinyho tech 10% nez polyester :nevim:A vunec jeziiiis proc se ptam,ja uz mam plenek tri prd....... Oups hromady :mrgreen:

Hele, jestli ti vadí jen sucháč, zkus panu Pilkovi (tuším se tak jmenuje..) napsat, třeba ti ji vyrobí i s patentkami.. Vím, že je hodně vstřícný, známá si takhle taky nechala plenku vyrobit. :nevim:
A o kupě plenek mi nepovídej.. Na naši spotřebu 3/den + jedna noční (dnešní skore)) toho mám.. Můžu prát 1× týdně (což samozřejmě nedělám!).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
30.3.11 21:51
Mirii píše:
Jako ty jejich hemo vkladacky jsou tezka kopije BI - a at mi nikdo nerika ze ne :lol: ale jako co uz no, pokud tam bude zakladatelka neco kupovat,tak bych je vzala teda byt ni taky.
Ja prave ted uvazuju ze ty moje dve BI vkladacky jsou proste malo :nevim: ale zase se mi uz nechce nikde nic kupovat a patrat,pac pak zase uvalim dalsi majlant jak se znam :zed:

Mají tam totéž i v bambusové verzi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
31.3.11 11:22
ivuska.h píše:
Mirii píše:
Jako ty jejich hemo vkladacky jsou tezka kopije BI - a at mi nikdo nerika ze ne :lol: ale jako co uz no, pokud tam bude zakladatelka neco kupovat,tak bych je vzala teda byt ni taky.
Ja prave ted uvazuju ze ty moje dve BI vkladacky jsou proste malo :nevim: ale zase se mi uz nechce nikde nic kupovat a patrat,pac pak zase uvalim dalsi majlant jak se znam :zed:

Ted nevim co myslis?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
31.3.11 11:41
Mirii píše:
ivuska.h píše:
Mirii píše:
Ted nevim co myslis?

Že ty vkládačky ala Baby Idea tam mají i bambusové, ne jen konopné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5708
31.3.11 13:01

ad pop-in
mám jednu a už bych nekoupila. Na můj vkus málo sajou a hned se zažmolkují a nevypadají nic moc. Na druhou stranu nikdy neprotekly.

Ad. Itti bitti
moje oblíbené. Na pidi mimi permanentně v použití. Ale mám jich moc, tak některé prodávám. Kdyby měl někdo zájem, viz můj bazárek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
1.4.11 12:54
ivuska.h píše:
Mirii píše:
ivuska.h píše:
Mirii píše:
Ted nevim co myslis?

A co saje lip, ten bambus ci konopi? Ja prave vcera zjistila ze i BI dela ty jednoduche vkladacky bambus a konopi 50/50% bavlna. A ted nevim zda ty co mam doma jsou bambusove ci konopne :think: ,ale rekla bych spis bambus :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
1.4.11 15:06
Mirii píše:
ivuska.h píše:
Mirii píše:
ivuska.h píše:
Mirii píše:
Ted nevim co myslis?
A co saje lip, ten bambus ci konopi? Ja prave vcera zjistila ze i BI dela ty jednoduche vkladacky bambus a konopi 50/50% bavlna. A ted nevim zda ty co mam doma jsou bambusove ci konopne :think: ,ale rekla bych spis bambus :nevim:

Já mám ty BI dlouhé konopné, kupovala jsem je na Klárku, takže je mám tak 2 roky. Znovu bych je nekoupila, je to příšerný hadr na podlahu, kroutí se, je to tenké, ne chlupaté, jak to bylo na začátku a nasaje to prdlajs.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
1.4.11 17:23

Ivus tak to ja mam asi ty bambusove,pac ty co mam fakt saji dobre, jsou to me nejoblibenejsi- sice jsou tvrdsi,ale kdyz je projedu susickou,tak pohoda…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1090
4.3.13 20:23

BumGenius Flip Onesize a vícevrstvé vel. S Kikko a Popolini

Ahoj, používáme jednovelikostní PUL kalhotky BumGenius Flip a do kapsy vycpáváme vícevrstvými plenkami vel. S, zn. Kikko a Popolini (24ks). K prdelce dáváme fleece separačky Sketch a na noc zaměníme za vkládačkoseparačky MioBoost. Holčičce jsou 3 měsíce a je plně kojená. Plenky jsou velmi spolehlivé, jen občas při náloži blátíčka při kojení na boku přepírám svrchňáky (proto máme troje), ty však za chvilku uschnou.
Podle mě je to naše taky SIO, jen nenacvakáváme, ale vkládáme pod záhyby kalhotek, jakoby kapsiček, které jsou na obou stranách, u zádíček i bříška. Oproti originál SIO systémům to stojí jen pár korun. I k těm kalhotkám jsou plenky (Stay Dry), ale když jsem je viděla, nějak moc savé se mi teda nezdály, navíc ta cena je vysoká. Vícevrstvé jsou určitě lepší…
Látkujete někdo podobně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky