Jak někomu zařídit exekuci?

Anonymní
30.7.20 20:25

Jak zaridit nekomu exekuci?

Prosim jak dat nekoho na exekuci?

Pujcila jsem znamemu na dobre slovo penize, vse vratil. Pak potreboval pujcit znova a vice a uz to se splacenim bylo horsi, ale vse vratil. Pak me kontaktoval asi za pul roku, ze ma velke fin potize. Ja odmitla s tim, ze uz na to nejsem tak dobre. Nicmene pak se ozval s tim, ze je tentokrat ochoten podepsat smlouvu se mnou a vse dolozit. Bylo me to blbe kdyz to byl znamy nepujcit a tak sem kyvla. Smlouvu jsem si psala sama z hlavy. Jsou tam jmena, trvale pobyty, rodna cisla, cislo OP, emaily, adresy, pracoviste, tel cislo… kolik pujcuji, prevzeti penez, jaka je splatka, jaky preplatek a taky to ze po nezaplaceni castky zasilam zpoplatneny dopis a po 2 neuhrazenych splatkach, ze to budu vymahat soudne atd na jeho naklady… vse podepsane, podpisy overene na poste…

Dluznik zaplatil 3 splatky, pak platil pozde a tedka je od konce brezna v prodleni a od kvetna nekomunikuje. Poslala jsem asi 20 sms, 10 emailu, 4 upominky doporucene a tedka naposledy pokus o smir… nikdo se neozval.

Vim, ze ten clovek ma fin potize, ale taky vim, ze zatim nema zadnou exekuci. Jeste je to ve stadiu, kdy se jeste boji vymahacu atd, ze to zatim jeste neni takovy ten vychcany dluznik, co si dela srandu z inkasnich agentur atd… majetek nema, ale praci ano a za celkem slusny penize.

Prosim vymahana jistina je celkem nizka, uroky byli rozumny, poplatky za upominky taky… chci se zeptat, kdyz vim, ze praci ma a ze exekuci jinde ne a tudiz bych byla prvni a mela bych sanci nejake penize vymoci, tak jak postupovat, kolik se plati a jak to funguje?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8300
30.7.20 20:35
@Anonymní píše:Prosim vymahana jistina je celkem nizka, uroky byli rozumny, poplatky za upominky taky… chci se zeptat, kdyz vim, ze praci ma a ze exekuci jinde ne a tudiz bych byla prvni a mela bych sanci nejake penize vymoci, tak jak postupovat, kolik se plati a jak to funguje?

jestli nejde o velke penize, dobre si rozmysli, zda si najmes smejdy exekutory, kdyz jim nezaplati luxusni odmeny dluznik, zaplatis to ty, protoze jsi si ho najala, nejde to sice automaticky, ale smejdi vi, jak te vmanevrovat do situace, kdyz nic nevymuzou, aby jejich odmenu jsi platila ty,
vubec to neni jednoduche,
ja ma smlouvu, on neplati, tak sup s nim do exekuce,

myslim, ze mnohem lepsi by byla nejdrive cesta pres soud,
nez nejakeho exekutora rovnou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20912
30.7.20 20:47

@Pesimistaa kdyz netusite, jak system funguje, tak lastave nic nepiste :D fakt pisete veci co nejsou pravda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.7.20 20:59

@Cenarius

Jak tedy? :think:

• Citovat
  • Upravit
22934
30.7.20 21:02

@Pesimistaa blbost!

Mě v mládí nechala zbít přítelova ex, soudně jsem mela dostat almužnu 3600,– ušlý zisk v práci. Frajerka dlouho, dlouho nic, tak jsem napsala mejla jednomu exekutorovi, vzal si to a začal to vymáhat. Já neplatila nic, všechny náklady šly na ní ;)

Nějkého oslov.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56163
30.7.20 21:15
@lucynka25 píše:
@Pesimistaa blbost!

Mě v mládí nechala zbít přítelova ex, soudně jsem mela dostat almužnu 3600,– ušlý zisk v práci. Frajerka dlouho, dlouho nic, tak jsem napsala mejla jednomu exekutorovi, vzal si to a začal to vymáhat. Já neplatila nic, všechny náklady šly na ní ;)

Nějkého oslov.

Fakt Te nechala zbit? to je hnus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22934
30.7.20 21:16

@Nora4 tak nevíme kolik půjčila, kdo to je.. :nevim:
Jako já bych kamarádovi na úrok a smlouvu nepujčila, bylo by mi trapně, ale pokud to je nějaký vykuk :nevim: asi bych mu ani nepůjčila, když bych mla pochybnosti, že budou problémy..
A ono je dost nepříjemné někoho prosit o vrácení vlastních peněz, on sám by si měl sypat popel na hlavu a napsat dřív jak paní omluvu, že to nezvládá včas vracet..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22934
30.7.20 21:20

@jkra jo! Bylo mi 19, půl roku před se s ní rozešel (teď je to můj manžel) a vyčápla nás večer jak posedáváme v parku, doběha do jednoho klubu pro partičku frajerů a kamarádek a ani jsem si neškrtla jak mě dokopali, manžel dostal boxerem a já jela sanitkou s rozlámaným nosem, otřesem mozku.. :roll:
soud se táhl přes rok a stejně z toho přímo ona vyvázla, měla tatínka starostu jedné části Prahy a byla nezletila :roll:
A to mi ještě ukradli kabelku a mikinu a to nikdo neřešil :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56163
30.7.20 21:25
@lucynka25 píše:
@jkra jo! Bylo mi 19, půl roku před se s ní rozešel (teď je to můj manžel) a vyčápla nás večer jak posedáváme v parku, doběha do jednoho klubu pro partičku frajerů a kamarádek a ani jsem si neškrtla jak mě dokopali, manžel dostal boxerem a já jela sanitkou s rozlámaným nosem, otřesem mozku.. :roll:
soud se táhl přes rok a stejně z toho přímo ona vyvázla, měla tatínka starostu jedné části Prahy a byla nezletila :roll:
A to mi ještě ukradli kabelku a mikinu a to nikdo neřešil :zed:

Boze, to je neco.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22934
30.7.20 21:27

@Nora4 no jo mladá hysterická blbka, byl to její pvní kluk, tak to nedala a stejně si nepomohla, jen problémy :nevim: a to co musel zaplatit asi její tatínek za výlohy za mě v nemocnici a nemocenskou :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.7.20 21:34

@Nora4

kolik mas exekuci? Asi hodne, kdyz tady branis dluznika?
Ten clovek x mesicu neplati, nekomunikuje, nezveda telefony a nema snahu nic resit! Co ma delat, kdyz nema na splatku? Co me ma rikat? No tvl, at me nerika nic, ale at jde na brigadu a snazi se to resit…
A ze me treba ty penize chybi? To uz nikoho nezajima? A jak pisu smlouvu chtel on, ja mu na po3ti uz ani pujcit nechtela…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.7.20 21:35

@lucynka25

tvl to je hnus :zed: :pocitac: :poblion:

• Citovat
  • Upravit
22934
30.7.20 21:40
@Anonymní píše:
@lucynka25tvl to je hnus :zed: :pocitac: :poblion:

jj, ale už je to 13 let.
Dějou se i horší věci, bohužel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
30.7.20 21:46
@Anonymní píše:
@Nora4kolik mas exekuci? Asi hodne, kdyz tady branis dluznika?
Ten clovek x mesicu neplati, nekomunikuje, nezveda telefony a nema snahu nic resit! Co ma delat, kdyz nema na splatku? Co me ma rikat? No tvl, at me nerika nic, ale at jde na brigadu a snazi se to resit…
A ze me treba ty penize chybi? To uz nikoho nezajima? A jak pisu smlouvu chtel on, ja mu na po3ti uz ani pujcit nechtela…

Když jsi mu ani půjčovat nechtěla tak proč si to udělala? To ti dal pistoli k hlavě? :lol: :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.7.20 22:09

@anonymni_cubka

bohuzel sem byla hloupa a verila mu…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie