Jak zastavím kojení

281
20.1.14 11:02

jak zastavím kojení

Ahoj holky potrebuji od Vás poradit jak účinně zastavím kojení. Moc děkuji za každou radu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11117
20.1.14 11:04

@Kančík
jde ti o to, jak odstavit dite nebo jak zastavit laktaci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2642
20.1.14 11:05

@Kančík
dva dny nepít, jen lehce pocucávat když už nebude zbytí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
281
20.1.14 11:05

@Ali-Ali zastavit laktaci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1749
20.1.14 11:09

@Kančík
Nechat být, odstříkávat jen nezbytné množství a nebo zajít na gyndu na injekci pro zastavení laktace.

Příspěvek upraven 20.01.14 v 11:10

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
346
20.1.14 11:10

Nech si predepsat Dostinex

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14210
20.1.14 11:14

Ja vzdy jen vecer ve sprse masirovala ty zatvrdliny a samo nejake mliko odteklo a postupne se to zastavilo. Jen ze zacatku noci byly celkem krusny, prsa mi hodne tvrdla. Ale taky zalezi jak moc mas mlika, jestli to zvladnes sama nebo ne. Ja ho zas nejak moc nemela, s kojenim jsem mela problemy a nestalo mi to za ty nervy, tak proto jsem prestavala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
281
20.1.14 11:17

@Jolynka mlika z odsavacky vytahnu max. 150 z obou prsou malé je dnes 19 dní a už nemám nervy na to odsávat a dávat ji to z lahvičku bude pro obě jedodušší příkrm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4027
20.1.14 11:18

Kup si homeopatika na zastavu laktace, málo pij a zatahni prsa do prostěradla na 24h denně a několik dnu a na prsa mokrou plínku, odstříkej jenom v případě bolesti až budou moc nalitý, ty homeopatika fungují a nemusíš ani na gyndu

Příspěvek upraven 20.01.14 v 11:20

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4027
20.1.14 11:19

@Kančík a to já přesně dělám od začátku odsávám a malý pije z lahvičky a už má 4 měs. a u star.syna jsem to dělala taky 1/2 roku není to tak hrozné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1719
20.1.14 11:21

@Kančík pokud jednoducha cesta tak asi prasky od doktora, pokud jinak tak treba jak radi @Jolynka
ale zeptam se: proc krmis lahvickou? chapu ze to je slozitejsi, ale normalne kojit nejde?
 Eva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
281
20.1.14 11:24

@ewes nn normálně kojit nejde mám krátké bradavky ty jsme měla dokonce i odkouslé jak se nemohla přisát a s kloboučkem to malá nechce to se ji zvedá žaludek to už i v porodnici jsem to takhle zkoušela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14210
20.1.14 11:25

@Kančík ja vydrzela mesic, nejdriv sem normalne kojila, nervy sileny, protoze mala u prsa spala a nepila, jak sem ji dala pryc rev a takhle dokola, pak jsem zkusila odsavat a krmit lahvickou coz o to krmeni v pohode ale nedokazala sem odsat odstatek mlika, prsa vyrizeny, tak to byl pro me jasny konec a mela sem to tak u obou deti, druha dcera zas sice nespala ale nechtela prso do pusy, z lahvicky pila ale me neslo odsavat i kdyz jsem mela elektrickou odsavacku, prsa zniceny, mlika malo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
249
20.1.14 11:26

Tak podle mě by bylo nejrozumější si nechat napsat Dostinex na zastavení laktace, prsa stáhnout a případně chladit, předejdeš tak rizikům jako je zánět prsů atd

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
20.1.14 11:28

@Kančík
u prvniho jsem zastavovala plne rozjetou laktaci sama doma a bylo to na dost dlouho (2 tydny) a bylo to prvni dny hoodne neprijemne. ale dalo se.
omezila jsem prijem tekutin, pila jen po troskach silny odvar z salveje, prsa v pevne podporsence (ale nestahovat silou), neodstrikavat, jen lehce masirovat, aby netvrdly.
podruhe jsem si nechala zastavit laktaci v porodnici, dali mi dva prasky a bylo to. pry je to hormonalni svinstvo, ale na me to zadne vedlejsi ucinky nemelo. muze ti je predepsat gynekolog.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová